Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Diwni μου ειναι τελειο συναισθημα να βγαινεις λιγο μονη μετα τη γεννα ειναι ολα καπως απελευθερωτικα ωραια. Και συ νιωθεις καπως σωματικα; Κι εγω στο τελος της ημερας νιωθω λες και εχω κανει βαρη αλλα ημουν κ χρεπι απο την ακινησια. Και αν περπατησω παρα πολυ κουραζομαι. @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο για τα ποδαρινια σας ειστε τελειες πολυ χαιρομαστε. Κοριτσια μ απο εσας που δινετε συμπληρωμα χρησιμοποιει καμια θερμαντηρα μπιμπερο;;

Δημοσίευση

@Katerinioo να σου ζήσει κορίτσι μου το παιδάκι σας !! Να είναι γερό κ καλότυχο !! 
Πως είσαι ;; Πως πήγε η πρωτη μέρα ;; Με το θηλασμό ;

Εμείς είμαστε μεγάλα αγόρια 57εκ 4.5 κιλά τη Δευτέρα κ τα πρώτα μας φορμάκια δεν μας κάνουν … όπως κ κάτι φανελάκια από πρεναταλ που έχει μικρά νούμερα .. 

κάναμε κ εμείς προληπτικά υπέρηχο στα ισχία κ είναι όλα καλά .. 

Με τον θηλασμό εγώ αυτό που προτείνω είναι κάθε μα κάθε φορά που είναι να φάει το μωρό να μπαίνει στο στήθος για όσο τρώει (15-20 λεπτά σε κάθε στήθος).. εμείς το έχουμε βρει δόξα το θεό, ήρθε κ το θήλαστρο κ βγάζω 120 συνήθως σε κάθε άντληση ίσως κ παραπάνω , αναλόγως πόσο θα το κρατήσω κ πόση ώρα έχω να θηλάσω .. έτσι αφήνω τον μικρό λίγο με την γιαγιά κ ξεμυτιζω .. είχα μια επαγγελματική υποχρέωση, μια μέρα πήγα ένα σούπερ μάρκετ για τη  βόλτα κ χθες στη γιορτή μου βγήκαμε με τον άντρα μου κ ήπια κ ένα κρασί.. νιώθω ότι το έχω ανάγκη να βγαίνω κ να πιω κ ένα κρασάκι… άντε να μεγαλώσει λίγο ακόμη να τον παίρνουμε συνέχεια μαζί μας .. γενικά τον βγάζω εγώ , την Κυριακή πήγαμε στη ναυπακτο που ήρθε ο παππούς μας (ο μπαμπάς μου) κ ήπιαμε έναν καφέ κ τσιμπήσαμε κιόλας ! 4 ώρες έκατσε κύριος με 2 θηλασμούς … ο πατέρας μου είδε άλλο παιδί με διαφορά 3 εβδομάδων , έπαθε πλάκα … αχ πως μεγαλώνουν ;;

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

@Katerinioo να σου ζήσει κορίτσι μου το παιδάκι σας !! Να είναι γερό κ καλότυχο !! 
Πως είσαι ;; Πως πήγε η πρωτη μέρα ;; Με το θηλασμό ;

Εμείς είμαστε μεγάλα αγόρια 57εκ 4.5 κιλά τη Δευτέρα κ τα πρώτα μας φορμάκια δεν μας κάνουν … όπως κ κάτι φανελάκια από πρεναταλ που έχει μικρά νούμερα .. 

κάναμε κ εμείς προληπτικά υπέρηχο στα ισχία κ είναι όλα καλά .. 

Με τον θηλασμό εγώ αυτό που προτείνω είναι κάθε μα κάθε φορά που είναι να φάει το μωρό να μπαίνει στο στήθος για όσο τρώει (15-20 λεπτά σε κάθε στήθος).. εμείς το έχουμε βρει δόξα το θεό, ήρθε κ το θήλαστρο κ βγάζω 120 συνήθως σε κάθε άντληση ίσως κ παραπάνω , αναλόγως πόσο θα το κρατήσω κ πόση ώρα έχω να θηλάσω .. έτσι αφήνω τον μικρό λίγο με την γιαγιά κ ξεμυτιζω .. είχα μια επαγγελματική υποχρέωση, μια μέρα πήγα ένα σούπερ μάρκετ για τη  βόλτα κ χθες στη γιορτή μου βγήκαμε με τον άντρα μου κ ήπια κ ένα κρασί.. νιώθω ότι το έχω ανάγκη να βγαίνω κ να πιω κ ένα κρασάκι… άντε να μεγαλώσει λίγο ακόμη να τον παίρνουμε συνέχεια μαζί μας .. γενικά τον βγάζω εγώ , την Κυριακή πήγαμε στη ναυπακτο που ήρθε ο παππούς μας (ο μπαμπάς μου) κ ήπιαμε έναν καφέ κ τσιμπήσαμε κιόλας ! 4 ώρες έκατσε κύριος με 2 θηλασμούς … ο πατέρας μου είδε άλλο παιδί με διαφορά 3 εβδομάδων , έπαθε πλάκα … αχ πως μεγαλώνουν ;;

Χρόνια πολλά κορίτσι μου!! Να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη με την οικογενεια σου! 

Και εγώ βγαίνω και την παίρνω μαζί, βέβαια συνήθως για ψώνια πάμε σε ώρες που δεν έχει κόσμο. 

Εμείς με τον θηλασμό δεν πάμε καλά,κάθεται με το ζόρι 5 το πολύ 10 λεπτά στο στήθος,βγάζω όσο.μπορω και της δίνω αλλά κουράστηκα. Πιάνει στήθος τρώει και με το που μεγαλώσει και άλλο η ρώγα το πετάει.  Την βάζω στο άλλο και κάνει το ίδιο. Μέχρι και ο άντρας μου χθες μου είπε φτάνει δεν θα τρελαθεις για να θηλάσει και να νευριάζει και το μωρό. Θα το παλέψω όσο μπορώ και όσο αντέξουμε.

@Diwni είναι άλλο το συναίσθημα να βγεις έστω για λίγο έξω μόνη σου. Εγώ μέχρι το σχολειο πάω τον μικρό ορισμένες μέρες και περνώ τα πάνω μου.

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,πήγαμε και κάναμε υπέρηχο ισχιων σήμερα και το ποδαράκι μας έφτιαξε. Ταλαιπωρηθηκε όμως η μικρήμε την ζέστη  και έχουμε πολύ γκρίνια. 

Ωραια νεα! Μια χαρα ολα!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

@Sotiria_94 σήμερα που ξανα βγηκα τα πήγα πολύ καλύτερα σωματικα. Εννοείται πως για καιρο θα είμαστε καπως. Κάναμε ενα απο τ πιο βαριά χειρουργεία. Θα πάρει λίγο χρόνο να είμαστε όπως πριν.

@ΜαρίαΔημήτρης να κάνεις ότι σε κρατάει ηρεμη. Εχεις ενα βρεφος καο ένα παιδι ακομα να ασχοληθείς. Δ χρειάζεται να σε "φαει" ο θηλασμός.

@Elenaki12χρονια σου πολλα κορίτσι μου! Να εισαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη! Τι ωραία που πήγατε κ την εκδρομή σας! Εννοείται ότι έχουμε ανάγκη από έξω. Μπράβο κ στη γιαγιά σας π κραταει τόσο μικρό μωρακι. Εμενα μετά τ χρονο άρχισαν να τ ψιλο κρατάνε. Εφοσον τα καταφέρνει να τ αφηνεις!

Αναγκαστικα βγαινω μονη γτ τ μωρο είναι μόλις 9 ημερών κ ο γιατρός είπε μετά τις 20 μερες να τ βγάλω. Οπότε θα πάμε 5 Ιουνίου στο γιατρο κ μετά. Τ καλο ειναι ότι αμα φαει κρατιεται κανα διωρο. Οπότε σήμερα πηγα πήρα κ τη μικρή κ τη μεγάλη απο τ σχολειο. Τοσα χρόνια κυριως εγω τις πάω τις φέρνω. Τωρα τρέχει ο άντρας μου, αλλα να νιώσουν και αυτές ότι ότι μπορώ τ κανω.

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια!!

Καταλαβαίνω και γω πόση ανάγκη έχουμε να βγούμε,  ευτυχώς και μεις εχθές τα καταφέραμε και η μικρούλα ήταν ησυχουλα , μετά πήγαμε και ένα σούπερ μάρκετ έκατσε η πεθερά μου στο αμάξι με το μωρό αλλά δεν πρόλαβα να κάνω όλα τα ψώνια, πεινασαμε και βγήκα για να τη θηλσσω , με το δίκιο της όμως είχαν περάσει 3 ώρες 🫣

@Elenaki12 πολυχρονη παντα με υγεία στην Ελενη μας, σε 2 χρονια θα γιορταζει και το μικρο κουνουπι μου❤️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 
Τι κάνετε;

Εγώ σήμερα για κάποιο λόγο έχω τρομερό πονοκέφαλο και τρομερό πόνο στη μέση. Μαζί με την δυσκοιλιότητα μου έχουν δημιουργήσει απίστευτη δυσφορία.

Εντωμεταξύ οριακά ούτε στην καισαρική δεν είχα τόσο θέμα με Δυσκοιλιότητα όσο τώρα. Τι στο καλο; 
Με έχει ρημάξει σας το ορκιζομαι!

Δημοσίευση

@Katerinioo εκανες επισκληριδιο? Αν ναι ίσως φταιει για τ πονο στο κεφάλι κ τη μεση. Οσο για τη δυσκοιλιοτητα μόλις πας σπίτι θα ξελαφρωσεις. Ειχα να πάω τουαλέτα απο δεύτερα απογεύμα, τ βραδυ πηγα κλινική, Παρασκευή βγηκα, ε τοτε πηγα. Στο σπίτι μου.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, @Katerinioo ζητά από τον γιατρό να σου κάνουν κάτι για την δυσκοιλιοτητα αν δεν αντέχεις. Ο πονοκέφαλος είναι λογικά από την επισκληριδιο.

Εγώ κορίτσια τώρα το απόγευμα νιώθω ενόχληση στην τομη. Συγκεκριμένα στη μέση της τομής ακριβώς νιώθω λες και με τσιμπάνε με καρφίτσα αλλά πολύ έντονα και πριν λίγο με έπιασε ένας πονος στην ωοθήκη,ξάπλωσα και μου πέρασε αλλά αυτό το τσίμπημα είναι πολύ ενοχλητικό. 

Δημοσίευση
στις On 22/5/2025 at 8:00 ΠΜ, ο/η Maria98 είπε:

Ωωωω καλές βόλτες από δω και πέρα ❣️ νομίζω εμείς ακολουθούμε μετα;  ωχ η μαστίτιδα πως ηταν;

Δεν ήταν πολύ ωραία ..Και σκέψου ότι θήλαζα παράλληλα κ έπαιρνα κ αντιβίωση .Πονουσα ήταν ερυθρός ο μαστός αλλά έκανα υπομονή δεν μπορείς να κάνεις κ πολλά 

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Diwni μου ειναι τελειο συναισθημα να βγαινεις λιγο μονη μετα τη γεννα ειναι ολα καπως απελευθερωτικα ωραια. Και συ νιωθεις καπως σωματικα; Κι εγω στο τελος της ημερας νιωθω λες και εχω κανει βαρη αλλα ημουν κ χρεπι απο την ακινησια. Και αν περπατησω παρα πολυ κουραζομαι. @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο για τα ποδαρινια σας ειστε τελειες πολυ χαιρομαστε. Κοριτσια μ απο εσας που δινετε συμπληρωμα χρησιμοποιει καμια θερμαντηρα μπιμπερο;;

Εγώ όχι !!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Katerinioo εκανες επισκληριδιο? Αν ναι ίσως φταιει για τ πονο στο κεφάλι κ τη μεση. Οσο για τη δυσκοιλιοτητα μόλις πας σπίτι θα ξελαφρωσεις. Ειχα να πάω τουαλέτα απο δεύτερα απογεύμα, τ βραδυ πηγα κλινική, Παρασκευή βγηκα, ε τοτε πηγα. Στο σπίτι μου.

Μακαρι να καταφερω να παω γιατι νομιζω οτι με ενοχλουν τα ραμματα και καταληγω να ειμαι ετσι φουσκωμενη και χαλια. Μου προκαλει δυσφορια. Και μου εδωσαν και φαρμακο σκεψου. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...