Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Diwni μου ειναι τελειο συναισθημα να βγαινεις λιγο μονη μετα τη γεννα ειναι ολα καπως απελευθερωτικα ωραια. Και συ νιωθεις καπως σωματικα; Κι εγω στο τελος της ημερας νιωθω λες και εχω κανει βαρη αλλα ημουν κ χρεπι απο την ακινησια. Και αν περπατησω παρα πολυ κουραζομαι. @ΜαρίαΔημήτρης μπραβο για τα ποδαρινια σας ειστε τελειες πολυ χαιρομαστε. Κοριτσια μ απο εσας που δινετε συμπληρωμα χρησιμοποιει καμια θερμαντηρα μπιμπερο;;

Δημοσίευση

@Katerinioo να σου ζήσει κορίτσι μου το παιδάκι σας !! Να είναι γερό κ καλότυχο !! 
Πως είσαι ;; Πως πήγε η πρωτη μέρα ;; Με το θηλασμό ;

Εμείς είμαστε μεγάλα αγόρια 57εκ 4.5 κιλά τη Δευτέρα κ τα πρώτα μας φορμάκια δεν μας κάνουν … όπως κ κάτι φανελάκια από πρεναταλ που έχει μικρά νούμερα .. 

κάναμε κ εμείς προληπτικά υπέρηχο στα ισχία κ είναι όλα καλά .. 

Με τον θηλασμό εγώ αυτό που προτείνω είναι κάθε μα κάθε φορά που είναι να φάει το μωρό να μπαίνει στο στήθος για όσο τρώει (15-20 λεπτά σε κάθε στήθος).. εμείς το έχουμε βρει δόξα το θεό, ήρθε κ το θήλαστρο κ βγάζω 120 συνήθως σε κάθε άντληση ίσως κ παραπάνω , αναλόγως πόσο θα το κρατήσω κ πόση ώρα έχω να θηλάσω .. έτσι αφήνω τον μικρό λίγο με την γιαγιά κ ξεμυτιζω .. είχα μια επαγγελματική υποχρέωση, μια μέρα πήγα ένα σούπερ μάρκετ για τη  βόλτα κ χθες στη γιορτή μου βγήκαμε με τον άντρα μου κ ήπια κ ένα κρασί.. νιώθω ότι το έχω ανάγκη να βγαίνω κ να πιω κ ένα κρασάκι… άντε να μεγαλώσει λίγο ακόμη να τον παίρνουμε συνέχεια μαζί μας .. γενικά τον βγάζω εγώ , την Κυριακή πήγαμε στη ναυπακτο που ήρθε ο παππούς μας (ο μπαμπάς μου) κ ήπιαμε έναν καφέ κ τσιμπήσαμε κιόλας ! 4 ώρες έκατσε κύριος με 2 θηλασμούς … ο πατέρας μου είδε άλλο παιδί με διαφορά 3 εβδομάδων , έπαθε πλάκα … αχ πως μεγαλώνουν ;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...