Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ωχ πως είναι η μικρή σήμερα; 
ελπίζω καλύτερα.

Έχω πια κάθε μέρα πόνους. Προς το παρόν πάω, όποτε έρθει. Τώρα δεν ξέρω. Δεν λέω πολλά γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Μετά την πρώτη γέννα, είπα ότι είναι να έρθει ας έρθει. Καλά να είμαστε και οι 2!  Εσύ;;

Δημοσίευση

@Katerinioo εγώ θέλω να ρθει οποτε ειναι έτοιμο. Να μην παω προγραμματισμενα. Ειπαμε θα τ παρακολουθουμε βδομαδα βδομαδα κ βλέπουμε. Αν δούμε ότι για κάποιο λόγο πρέπει να βγει θα τ πάρουμε εννοείται. Αν με πιάσουν πόνοι κτλ θα τ δούμε εκείνη την ώρα. Είπαμε δηλ ότι μέχρι 39η βδομαδα θα τ αφησουμε.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια! Καλη Κυριακή! Πώς είστε;;; 
@Diwni και εγώ στην ίδια σκέψη είμαι και η αλήθεια είναι ότι εδώ που μένω βοηθάει και ο τρόπος που το βλέπουν και αυτοι. Δεν με αγχώνουν καθόλου ως προς τις μέρες. 

Χθες όπως σας είπα πρώτη φορά είχα τόσους πόνους και συσπάσεις. Το βράδυ κοιμήθηκα μέτρια. Βλέπω και απίστευτα όνειρα τώρα τελευταία. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια!!!

Πρωινή πρωινή σήμερα με την κουραδομηχανη μου! 

Τα νέα μας πήγαμε χθες για εξέταση ίκτερο και είναι στο 11.8,ο παιδίατρος μου είπε πως είναι καλά. Δευτέρα θα την δει και αυτός. Από χθες άρχισα να αντλώ και της δίνω γιατι στηθος δεν θέλει καθόλου. Θα την ξαναβάλω να μην χάνει επαφή και όσο αντέξουμε και οι δύο γιατί χθες με έπιασε το παραπονο και το κλάμα. 

@Katerinioo σε ποια εβδομάδα είσαι? 

Το μήνυμα το έγραψα στις 5.30 το πρωί αλλά έπεσε μάλλον η σελίδα και δεν το δημοσίευε.

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πως είσαι;;; Έφαγες; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια που γεννήσατε; Πως είστε; Τα μικρά σας; 

@ΜαρίαΔημήτρης και εμένα κάποιες φορές κολλάει και δεν τα ανεβαζει. Και τα ψάχνω μετά 😂 Πως είσαι εσύ από ανάρρωση; Μην απογοητεύεσαι με το θηλασμό. Θέλει επιμονή και υπομονή. Πολύ skin to skin. Με βοήθησε πολύ εμένα αυτό.

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

@Sotiria_94 πως είσαι;;; Έφαγες; 

Τα υπόλοιπα κορίτσια που γεννήσατε; Πως είστε; Τα μικρά σας; 

@ΜαρίαΔημήτρης και εμένα κάποιες φορές κολλάει και δεν τα ανεβαζει. Και τα ψάχνω μετά 😂 Πως είσαι εσύ από ανάρρωση; Μην απογοητεύεσαι με το θηλασμό. Θέλει επιμονή και υπομονή. Πολύ skin to skin. Με βοήθησε πολύ εμένα αυτό.

Είμαι πολύ καλά σχεδόν έχω ξεχάσει ότι έχω κάνει ολόκληρη εγχείρηση. Βέβαια αν κάνω καμιά απότομη κίνηση με τραβάει. Πίνω 1 παυσίπονο οταν δω τα σκουρα και με κρατάει όλη μέρα. Αύριο θα πάω να μου κόψει και τα 2 μη αποροφησιμα ράμματα. 

Ναυτία και το στομαχι το είχα και εγώ τις τελευταιες μερες για καμια βδομάδα και είναι φυσιολογικό. Απλά τρωγε μικρά γεύματα. 

Δημοσίευση

Κορίτσια έβγαλα με το θηλαστρο και πριν και μετά την έβαλα στήθος και έπιασε επανέλθω σχεδόν 45 λεπτά και μετά από μισή ώρα πεινούσε την ξαναέβαλα αλλά δεν έπινε και της δώσαμε και λίγο ξένο. Το αντλημενο θα το ενώσω με το πρωινό να το δώσω όλο μαζί σαν συμπλήρωμα μετά τον επόμενο θηλασμό. Οσο μπορώ να περιορίσω το ξένο.Με έκανε πολύ χαρούμενη που έπιασε στήθος.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης θα τ βρείτε κορίτσι μου. Πιστεύω ότι έχεις πολύ άγχος γενικά. Και σε όλη την εγκυμοσύνη κ τωρα. Είναι κ οι ορμόνες της λοχειας στα ύψη... θα μπείτε σε σειρά σιγα σιγα.

@Katerinioo εγώ χθες παραδόξως κοιμηθηκα αρκευα καλά. Προχθες υπέφερα. Ξεχασα ότι είσαι εξωτερικό και εκεί δ έχει σημασία η προηγ καισαρικη και ότι ξεκινανε για φυσιολογικό τοκετο.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Έλα όλα καλά θα πάνε, θα το δεις.. 🙃😉
    • Εμένα πάντως με πέτυχε 2/2!! Την πρώτη φορά μου είπε Ιανουάριο και τότε όντως είχα θετικό, ανεξάρτητα από την έκβαση. Τωρα μου είπε Ιούνιο +-3 μήνες κ με πέτυχε στο -1!!  @Παρασκευαιδου γλυκιά μου  Ελπίδα σε ευχαριστώ για την θετική ενέργεια και σκέψη!
    • 14 με 16 μέρες είναι. 🙃😉 Καλό μήνα και από μένα κορίτσια..!!! Αποφάσισα λίγο να απέχω από την ομάδα γιατί ένιωσα λίγο πίσω στο θέμα εγκυμοσύνη, μιας και εγώ δεν μπορώ να μείνω φυσιολογικά έγκυος, δεν μπορώ να συμμετέχω στις συζητήσεις ωορρηξίας και γενικά των τεστ που κάνετε οι περισσότερες περιμένοντας το θετικό αποτέλεσμα.. εμένα είναι μονόδρομος όλο αυτό οπότε το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω το μήνα της εμβρυομεταφοράς μου. Αυτό το όμορφο ταξίδι της προσμονής για το θετικό αποτέλεσμα με φυσικό τρόπο δεν θα το ζήσω πότε, δυστυχώς... οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια που περιμένουν το θαυματάκι τους.. ο Απρίλης φάνηκε πολύ γουρλής μήνας.. Πασχαλινός άλλωστε... και καλή αρχή στις εγκυμοσύνες του Μαϊου που ήδη άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους.  Λυπήθηκα πάαααρα πολύ με την έκβαση που είχε η εξωσωματική τις @Sia A και εννοείται ξέρει πολύ καλά και πως νιώθω και πως καταλαβαίνω... φυσικά και θα πάρεις το χρόνο σου και να ξέρεις πως δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμη.. ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πάντα πιο δυνατούς!!!! Πάμε δυνατά, σταθερά και σίγουρα για το επόμενο μας βήμα & έχει ο Θεός..!!! Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά & την αγάπη μου..!!! 🫶🏻
    • Που να δεις όρεξη για μαγείρεμα εδώ σ έρχεται να τ βγάλεις..
    • Καλησπέρα κορίτσι μου και εσύ του Δεκεμβρίου σαν εμένα είσαι εγώ είμαι 6+3 με βάση τον υπέρηχο ... Κ εγώ φοβάμαι! Κάθε μέρα κάνω τον σταυρό μου και λέω όλα καλά θα πάνε ! Να έχεις πίστη και όλα καλά θα πάνε με το μωράκι σου !! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...