Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Sotiria_94 αν και δεν μου εχουν σπασει τα νερά, αυτο που λες τωρα σιγουρα δεν ειναι τα αμνιακα. Βγαζω και εγω συνεχεια και ειναι και διαφανες και μαλιστα προχθες που πηγα στο γιατρο τον ρωτησα κιολας και μου ειπε πως θα ηταν πολυ περισσότερα και οχι σταγόνες μόνο. 

Εγώ από χθες βγάζω και πιο πηκτα λευκα υγρά εκτός από τα διαφανές τα οποία είχα καιρό να βγάλω.

Η @Maria98 λογικά θα είναι αγκαλιά με το νινί της !!! Περιμένουμε να μας πει τα νέα της!!

Δημοσίευση

Η πρώτη μου γέννα έτσι ξεκίνησε. Έκανα μπάνιο και ένιωσα κάτι περίεργο. Μόλις βγήκα ήταν σαν να μην έχω σκουπιστεί ποτέ. Μέσα σε ένα τέταρτο δεν σταμάταγε με τίποτα. Και ήταν διαυγή θα πω αν θυμάμαι καλά. Πολύ διαφορετικά απο τα υγρά. Και όσο περνούσε η ώρα σαν να μεγάλωνε. Νομίζω από αυτά που λες ότι δεν είναι αλλά παρακολούθησε το απλά για σιγουριά και να είσαι ήρεμη. 

Δημοσίευση

Όπως σας είπα στην αρχή ένιωθα και λίγο προβληματισμενη αν θα πετύχει το πλάνο του γιατρού...κορίτσια υπήρχε τόση καλή συνεργασία που όλα πήγαν τέλεια και κρατάω τώρα την μπεμπούλα μας , ένα μικρό γατάκι 2650 κιλά 🧿

Δημοσίευση

Με το υπόθετο τα ποναλακια ήταν απλά κάποια πετρώματα της κοιλιάς και κάποια τσιμπήματα,  τίποτα παραπάνω 

Ερχόμαστε ξανά νοσοκομείο γύρω στις 5 και , με εξετάζει κολπικά ο γιατρός και ξεκίνησαν λίγο περισσότερο οι συσπασεις , φαινόταν και στο μηχάνημα πως ήταν καλές 

Μετά ξεκινήσαμε το διαδικαστικό για την εισαγωγή πήρα δωμάτιο πήγα άλλαξα, με έλεγξε η μαία για ξύρισμα και κάναμε και κλίσμα 

Η διαστολή μου ήταν ακόμα 2 3 , μετά ο γιατρός μου έσπασε τα νερά, άρχισαν παραπάνω συσπασεις και η διαστολή έφτασε στο 6, κορίτσια έκανα περπάτημα και μπάλα και ξαφνικα πάνω στη μπάλα που ήμουν λέω στο αγόρι μου φώναξε τον γιατρό 

Μετά ήρθε η ομάδα και ξεκίνησε το πανηγύρι με τις ανάσες και τις συχνές συσπάσεις μέχρι να φανεί το κεφαλάκι του μωρου χαμηλά και να φτάσει η διαστολή τέλεια 

Μεταφέρθηκα μετά στο δωμάτιο της γεννας και ξεκίνησε η εξωθηση , κορίτσια η όλη διαδικασία έγινε σχετικά πολύ γρήγορα 21:48

Δημοσίευση

Υπήρχε τόσο καλή συνεργασία που ήταν το παν , δε ξέρω αν δεν τους είχα πιθανόν να μην τα κατάφερνα!

Κορίτσια μη τα παρατήσετε,  να έχετε πείσμα και όλα θα γίνουν τέλεια!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα!!! Αληθώς ο Κύριος, Χρόνια Πολλά! Μια χαρά είμαστε εμείς... μεγαλώνουμε  θηλάζουμε.. γκρινιάζουμε.. χαχα! Το βράδυ ευτυχώς κοιμόμαστε πολύ καλά απο την αρχή έχουμε βρει λίγο μια ισορροπία το βράδυ με τον ύπνο.. κοιμάται στις 10 άντε να ξυπνήσει γύρω στις 3 τη θηλαζω ξανακοιμάται άλλες τρεις ωρες ξυπνάει τη ξαναθηλάζω κοκ... Εσείς τι κάνετε; πως είστε;
    • Υπήρχε τόσο καλή συνεργασία που ήταν το παν , δε ξέρω αν δεν τους είχα πιθανόν να μην τα κατάφερνα! Κορίτσια μη τα παρατήσετε,  να έχετε πείσμα και όλα θα γίνουν τέλεια!!!!!
    • Με το υπόθετο τα ποναλακια ήταν απλά κάποια πετρώματα της κοιλιάς και κάποια τσιμπήματα,  τίποτα παραπάνω  Ερχόμαστε ξανά νοσοκομείο γύρω στις 5 και , με εξετάζει κολπικά ο γιατρός και ξεκίνησαν λίγο περισσότερο οι συσπασεις , φαινόταν και στο μηχάνημα πως ήταν καλές  Μετά ξεκινήσαμε το διαδικαστικό για την εισαγωγή πήρα δωμάτιο πήγα άλλαξα, με έλεγξε η μαία για ξύρισμα και κάναμε και κλίσμα  Η διαστολή μου ήταν ακόμα 2 3 , μετά ο γιατρός μου έσπασε τα νερά, άρχισαν παραπάνω συσπασεις και η διαστολή έφτασε στο 6, κορίτσια έκανα περπάτημα και μπάλα και ξαφνικα πάνω στη μπάλα που ήμουν λέω στο αγόρι μου φώναξε τον γιατρό  Μετά ήρθε η ομάδα και ξεκίνησε το πανηγύρι με τις ανάσες και τις συχνές συσπάσεις μέχρι να φανεί το κεφαλάκι του μωρου χαμηλά και να φτάσει η διαστολή τέλεια  Μεταφέρθηκα μετά στο δωμάτιο της γεννας και ξεκίνησε η εξωθηση , κορίτσια η όλη διαδικασία έγινε σχετικά πολύ γρήγορα 21:48
    • Όπως σας είπα στην αρχή ένιωθα και λίγο προβληματισμενη αν θα πετύχει το πλάνο του γιατρού...κορίτσια υπήρχε τόση καλή συνεργασία που όλα πήγαν τέλεια και κρατάω τώρα την μπεμπούλα μας , ένα μικρό γατάκι 2650 κιλά 🧿
    • Κορίτσια μου, εδώ είμαστε μαμά και κόρη 🩷 Τα καταφέραμε κορίτσια και ζήσαμε έναν πολύ όμορφο τοκετο!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...