Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• βρήκα αυτό..    Ναι, μπορεί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία. Ναι, μπορΝαι, μπορεί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία.εί. Τα τεστ ωορρηξίας (LH tests) ανιχνεύουν την αύξηση της ορμόνης LH στο αίμα/ούρα, που συνήθως προηγείται της ωορρηξίας κατά 24–36 ώρες. Ωστόσο, μερικές φορές μπορεί να έχεις: 1. Ψευδώς θετικό αποτέλεσμα Ορμονικές διαταραχές (π.χ. πολυκυστικές ωοθήκες) μπορούν να προκαλέσουν αυξημένα επίπεδα LH χωρίς να ακολουθεί ωορρηξία. Ορμόνες όπως η hCG (σε εγκυμοσύνη ή μετά από εγκυμοσύνη) ή φάρμακα με LH μπορούν να διαταράξουν το αποτέλεσμα. 2. Μη ωορρηξία έπειτα από LH surge Σε γυναίκες με χαμηλό AMH ή άλλες δυσλειτουργίες ωοθηκών, μπορεί το κύμα LH να μην είναι επαρκές για να προκαλέσει ρήξη ώριμου ωαρίου. Σπάνια, μπορεί να συμβεί «ανώριμη» ή «λανθάνουσα» αύξηση LH, που δεν οδηγεί σε ωορρηξία.
    • Κι εγώ σε αναμονή περιόδου είμαι αν κι ένα τεστάκι ωορηξίας που έκανα χθες ήταν θετικο.. έκανα αλλο ένα τώρα ίδια ώρα με χθες θα το ανεβασω σε λίγο να σας πω.. 29η μερα ειμαι σήμερα
    • @Maria98 και @ΜαρίαΔημήτρης μη μας ξεχνατε να μας στελνετε νεακια να μαθαινω και γω η ασχετη τα συμπτωματα, μπας και μου ρθει τιποτα🤣🤣. @Elenaki12 ευχαριστουμε πολυ που μας τα εγραψες ειδικα αυτο με τα πετσετακια ειναι πολυ πρακτικο γιατι και γω πετσετες ειχα βαλει. Κατα τα αλλα εβαλα 2 ζευγ. Πιτζαμες, 2 νυχτικα και 2 ρομπες, ελπιζω να φτασουν να μη λερωθουν ολα. Δε φταιω εγω π πηρα ολη τη ντουλαπα, η μανουλα μου φταιει που λεει οτι πρεπει να ειμαι κομψη. Κλαψτε ελευθερα🤣. 
    • Χαχαχα @Katerinioo μου θα παω γιατρο και θα σας πω. Αν και κλεινω 39 σιγα μη με αφησει αυτος θα με βαλει μεσα σουμπιτη.  @Diwni μου ναι βαλε τωρα να πλυνεις εχει φτιαξει και ο καιρος να στεγνωσουν στο πιτς φιτιλι. Με το καλο τα γενεθλια της μικρης σου, να τη χαιρεστε τι ομορφα που ειναι αυτα τα events. Εμεις βαλαμε για πλυσιμο χερι κατι υφασματα απο το λικνο και το καροτσι που ηταν αποσπωμενα. Χθες αξιωθηκα να ξεπακεταρω. Δηλαδη καθομουν κι εβλεπα το αγορι μου να κανει unboxing σαν μαγαζι με ειδη μπεμπε ειναι το σπιτακι μας. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...