-
Απαντήσεις
-
Από almira · Δημοσίευση
Βασικά οταν ξεκίνησα προγεστερονη άρχισε να με πονάει το στήθος και να νιώθω κούραση. Και τα utrogestan επειδή στην αρχή τα έπαιρνα από το στόμα μου έφερναν ζαλάδα. Όταν άρχισα να τα παίρνω κολπικά δεν ειχα θέμα. Γενικά στην όλη διαδικασία μόνο ενόχληση στο στήθος και κούραση ειχα εγώ. -
Από sofakikaramel · Δημοσίευση
Έφτασα 26 εβδομάδες και ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω,τελικά περνάει γρήγορα ο καιρός .... Να δεις για πότε θα μπούμε και στον μήνα μας ...Πώς και πώς περιμένω να ψωνίσω και να του ετοιμάσω το δωμάτιο.... Αύριο όλα καλά θα πάνε και να μας πεις τα νέα σου ....!!!!! -
Από nasia94 · Δημοσίευση
Καλησπέρα μανουλες!! Έχω παρατηρήσει ότι στο ένα μου μαστό γύρω από την θηλή σε ένα σημείο η περιοχή είναι λίγο πρησμένη..δεν είναι σκληρό το σημείο ούτε πονάει απλά είναι ελαφρώς πρησμένο σε σχέση με την υπόλοιπη περιοχή..έχει συμβεί σε κάποια;; Ομολογώ έχω τρομάξει.. -
Από flowerv · Δημοσίευση
Nαι και εγω κατι τετοιο καταλαβα ! Από παρενέργειες ειχες κατι, απο τα οιστρογονα τα φοβάμαι τοσο πολυ ! -
Από almira · Δημοσίευση
Ναι ναι. Εμένα μου τα αυξησε σταδιακά. Ξεκινησα με 2 και έφτασα να παίρνω 4. Η προγεστερονη μπαίνει μετά, όταν οριστικοποιηθεί και η μέρα της ετ γιατί είναι ανάλογα και πόσων ημερών είναι οι βλαστοκυστες. Πχ για 5 ημερών το πιο σύνηθες, αν καταλαβαίνω και εγω σωστά, είναι να πάρεις 5 ολόκληρες μερες προγεστερονη και να κάνεις την 6η την ετ.
-
-
Νέες συζητήσεις