Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ε μα ναι ..Μα είναι μια χαρά .Λεω θ αναπτύξει κ αντισώματα 🤣🤣🤣 Εμένα μου ήρθε και η δεύτερη περίοδος σταθερότατα .
    • Κ εμείς τα κάναμε αλλα μας έδωσε προληπτικά ντεπον κάθε έξι ώρες .Το παιδί εν τω μεταξύ κοιμόταν συνέχεια ξυπνούσε για να φάει .Μετα το πρώτο 24 ωρο μια χαρά 
    • Ωστοσο εκανα γενικες εξετασεις αιματος κ.λπ κ στο μεταγευματικο ζαχαρο ειχα πολυ καλη τιμη,γιαυτο το λογο στην καμπυλη ζαχαρου θα κανουμε οτι κ στην εγκυμοσυνη της μικρης,μου πηραν αιμα μονο πριν την γλυκοζη κ μετα απο 60' αλλη μια κ τελος.Δεν καθομαι για τριτη μετρηση δλδ😊 ομως ο αιματοκριτης ειναι στα ταρταρα (γιαυτο κ η ζαλαδα κ η κουραση) κ ετσι εκτος απο τον σιδηρο που παιρνω απο την αρχη πλεον μου εδωσαν κ ενα χαπακι για μετα το κυριως γευμα που βοηθα στην απορροφηση.
    • Του αρέσει πάρα πολύ και χεζευει ναι .Απλα όλο ξέχναγα να ρωτήσω τον παιδίατρο .Ευχαριστω πολυ πολυ 🌼Ριλαξ δεν τον βάζω γιατί με τον που τον βάζω τον πιάνει το παράπονο και κλαίει ανελέητα .Μας βγήκε λίγο φοβιτσιάρης 🤣🤣🤣
    • Καλησπερα Ρενα μου!Θα παω να με δει 4/08 ο γυναικολογος μου..οχι δεν πηγα ενιωσα να με καλυπτει η συνομιλια με την μαια εκεινη την ημερα,το μονο που αποφασισα να παω στο Ιασω για εμβρυοκαρδιογραφημμα κ β επιπεδου την ιδια μερα κ να μην παω σε εκεινες που μου προτειναν η μαια κ ο γιατρος μου γιατι τα ραντεβου τους ειχαν πολλες μερες διαφορα κ δεν ηθελα να περιμενω..Εκλεισα λοιπον για 20/08 στο Ιασω😊
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...