Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Επίσης πραγματικά φιλική συμβουλή για εσάς κ το μωράκι σας στο μαιευτήριο για εσάς πάρτε πολύ ελαφριά ρούχα καθώς συνήθως έχουν πολύ ζέστη , καλύτερα να ρίξετε ένα ρομπακι από πάνω παρά να ιδρώσετε !! 
επίσης για το μωρό η πρώτη κουβέρτα ή χοντρή μπορεί να είναι υπερβολή για τις επόμενες ημέρες ειδικά τώρα που ζεσταίνει κι άλλο ο καιρός ! Εγώ ευτυχώς είμαι κοντά στο σπίτι κ πηγαινοέρχονται αρκετός κόσμος μέσα στη μέρα κ μου φέρνουν ότι χρειάζομαι, το λέω για εσάς που μπορεί να είστε μακριά.. Επίσης αν θέλετε να σας γράψω τι μου φάνηκε περιττό ή έξτρα απαραίτητος στο μαιευτήριο ! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

3b33beab3067634935fc11bf9eab03b0.jpeg

Αχού μωρέ τα πατουσινια!! Δεν θες να τα φας? Τόσο καιρό που σε κλωτσουσαν? 

Για το μαιευτήριο το ξέρω πως έχει πολύ ζέστη, Φεβρουάριο στον γιο μου είχα σκάσει θυμάμαι.  Που γέννησες? Δεν θυμάμαι αν μας είχες πει. 

Εγώ το μόνο που τρέμω είναι αν με πιασουν οι πονοι και έχω κάνει την ενεση δεν κάνει να κάνω επισκληριδιο αν δεν έχουν περάσει 12-24 ώρες.

Δημοσίευση

@Elenaki12 μα πραγματικά εν έτη 2025 γτ να μην κανεις επισκληριδιο. Λες κ πας για εξαγωγη δοντιου χωρις ενεση. Αν κ οκ πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο. Ο τοκετός θέλει κινηση. Οπότε πρέπει να γίνεται την κατάλληλη στιγμή κ στην κατάλληλη δόση. Ναι εγώ κουβερτα δ θα πάρω καθολου. Κάτι σε πικε σκέφτομαι. Πυτζαμες από κάτω μακρύ από πάνω κοντό, φανελακια με.τιραντα μπόλικα, με είχαν βολεψει πολύ. Τι σ φανηκε αχρείαστο για πες...

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα, @Elenaki12 τι υπεροχη φωτογραφιτσα, να σας ζησει χιλιες φορες ειναι τα πιο ομορφα πατουσινια. Πολυ χαιρομαι που αρχιζετε και γραφετε τα του τοκετου και τα βλεπω και εγω για να τροποποιησω τα της βαλιτσουλας μου. Εχει φτιαξει κιολας ο καιρος και γω σημερα βγηκα με κοντομανικο. @ΜαρίαΔημήτρης μη φοβασαι ο γιατρουλης σου ξερει την περιπτωση σου και θα κανει αυτο που πρεπει οταν χρειαστει κι επισης εσυ λογω εμπειριας εχεις μια παραπανω ικανοτητα διαχειρησης του πονου οσο χρειαστει. Θα παει καλα. @Diwni τωρα που το λες δυο γνωστες μου που γεννησαν προσφατα (η μια δευτεροτοκος) τα καταφεραν χωρις επισκληριδιο και επαθα σοκ και γω αν ειναι δυνατον. Ενω η κουμπαρα μου στο 1cm διαστολη εκανε επισκληριδιο προφανως δεν μπορουσε αλλο. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 εμεις έχει μερες πριν φοράμε κοντομάνικο να σ πω την αλήθεια. Όσο για την επισκληριδιο καλό είναι να υπάρχει σαν επιλογή. Κ αναλογα τον τοκετο, τ ποσο γρήγορα εξελίσσεται, την αντοχή της καθε γυναίκας, να γίνεται αναλογα. Στα δημόσια στην επαρχία δ υπάρχει αυτή η επιλογή. Αν γεννησεις φυσιολογικα πας χωρίς επισκληριδιο. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...