Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης πωπω θελει προσοχη με τα κερια ευτυχως το προλαβατε. Ετσι και μεις αναψαμε το καντηλι αλλα την εχουμε την κακια συνηθεια να κραταμε και τα κερια. Για να χεις κατευθειαν πετρωμα οντως εχει κατεβει η κυρια και σπρωχνει, αρα να ξεκουραζεσαι λιγακι αυτες τις μερες λιγο εμεινε. Ειχα και γω σημερα κατι πετρωματα γιατι πηγα εκκλησια και περπατησα και σταθηκα ορθια καμποσο και τωρα το βραδυ ποναγε το ποδι μου σαραβαλο εχω γινει. 

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια! Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα! Και του χρόνου να είμαστε καλά με τα μωράκια μας αγκαλιά!! 

@ΜαρίαΔημήτρης ευτυχώς το προλάβατε. Νομίζω όλα τα σπίτια έχουν το συνήθειο με τα κεριά. 

Πετρώματα ‘έχω και εγώ πολλά σήμερα. Δεν ξέρω αν φταίει που μετά από καιρό κουράστηκα αρκετά. 

Δημοσίευση

Πήγαμε και μεις εκκλησία,  μετά μαζευτήκαμε οικογενειακά στα πεθερικά μου , ήταν όμορφο το κλίμα πολύ φαγητό,  εγώ βέβαια παρόλο που ήθελα να φάω από όλα δεν μπορούσα,  η κοκακολα όμως κοκακολα κι εγώ 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

@Maria98 Χρόνια πολλά και του χρόνου! Πολύ ωραία ακούγονται!! Να το χαρείτε σήμερα! Εγώ ξύπνησα από τις 6.30 λες και θα έβαζα το αρνί για σούβλισμα 😂 Έχει πάει η αϋπνία σε άλλο επίπεδο!

Μα είδα το πριν 4 ώρες και σκέφτηκα πρωινή πρωινή 🫶 

Εντωμεταξύ μια κοπέλα που παρακολουθώ στα social έλεγε σε ένα βίντεο που έκανε πως θα ήταν ακόμα εγκυουλα (έχει γεννήσει πρόωρα) και σκέφτηκα πόσο παράξενο είναι να έρθει απρόσμενα το μωράκι 😊 

Κορίτσια το προλάβαμε το πασχαλινό τραπέζι χαχα

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου στελνω και παλι ευχες σε ολες σας!! Χθες απο το φαι επεσα και κοιμηθηκα ααν πουλακι, πρωτη φορα δεν ξαγρυπνησα. Ηθελα και γω σαν τρελη κοκα κολα αλλα δεν ηπια, εφαγα ομως λιγο σοκολατενιο τσουρεκι. Ουτε καουρα εχω λετε να κατεβηκε ο μπεμπης μου λιγακι; Η κοιλια μου εχει πεταξει μυτη μπροστα λεει η μανα μου. Τι ωραια π προλαβαμε και Πασχα @Maria98 ειναι τοσο ομορφες αυτες οι μερες αν και θα ηθελα να τον εχω τον μπεμπη μου αγκαλιτσα αλλα περιμενω. Καλα να περασετε και σημερα και καλη ορεξη σε ολους. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ νομίζω θα εκραγω από το φαγητό! Πραγματικά δεν πρέπει να εχω φάει περισσότερο στην ζωή μου! Του χρόνου θα έχουμε και τα μπεμπακια μας στο Πασχαλινό τραπέζι!!! 

Δημοσίευση

@Maria98 την ίδια βλέπουμε στο τικ τοκ 😂 

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα ξύπνησα καλύτερα από τον πονόλαιμο και το μπούκωμα. Ελπιζω 2-3 μερεσ Να έχω ακόμα και να περάσει. Χθες,Εγώ δεν έφαγα πολύ αλλά για κάποιο λόγο σαν να έφαγα χωρίς αύριο. Ενδεχομένως γιατί έφαγα λίγη πίτα και ίσως με πείραξε το φύλλο. Πρέπει να τα προσέχω όλα. Λίγος καιρός έμεινε. 

Το βράδυ με ενοχλούσαν λίγο όλα, αλλά μετά από καιρό κοιμήθηκα αρκετά. Ξύπνησα στις 5 αλλά κατάφερα και κοιμήθηκα ξανά! 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου ειστε καλα;; Σημερα θα συμμαζευτω και γω με το φαγητο αν και εκοψα ηδη απο χθες. Οι αστραγαλοι μου απο το πρηξιμο εχουν γινει μονοκομματοι. Εκοψα και τα χαπια σημερα ελπιζω να πανε ολα καλα.☺️

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα, αρχίζει να ζοριζεο η κατάσταση βλέπω για όλες μας , αχ αυτά τα αστραγαλακια δεν μαρεσει καθόλου που τα βλέπω και γω έτσι χαχα 

Εγώ εχθές δεν έφαγα και πάρα πολύ η αλήθεια είναι, έφαγα μπόλικη σαλάτα όμως σιζαρ  όμως που τη λαχταρισα 🤣

Δημοσίευση

@Maria98 εισαι η παρηγορια μου για τα πρησμενα ποδια να ξερεις, ευτυχως που το ανεφερες. Πωπω ceasar’s τρομερη γευση δεν εχω φαει εδω και 9 μηνες🤣. Τα καταφερνεις ολοκληρο βραδυ χωρις να σηκωθεις για τσισα; Εγω σηκωνομαι 3 φορες και σηκωνεται και το αγορι μου και με ρωταει αν ειναι ολα ενταξει ο καημενος. Περαστικα σου @Katerinioo Αντε ζεστανε ο καιρος σιγα σιγα ελπιζω να ειναι το τελευταιο κρυωμα☺️

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ χθες από το πολύ φαγητό και τις πολλές σαλάτες και πίτες με πέθανε το έντερο. Εκτός ότι ξεράθηκα από νωρίς αλλά κάθε μία ώρα σηκωνομουν για τουαλέτα, ούτε ξυπνητήρι να είχα βάλει.  Σήμερα η μικρή έχει κατέβει αρκετά χαμηλά και μπορώ και αναπνέω. Αφού το κατάλαβε ο μικρός και λέει μαμά η αδερφή μου θέλει να βγει γιατί ανυπομονεί να με γνωρίσει! Εγώ πάλι εκεί που φοβόμουν μήπως γεννήσω σήμερα έχω μια απάθεια και λέω μπα δεν θα έρθει άμεσα. Γενικά του τρελού! 

Δημοσίευση
στις πριν 9 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@Maria98 εισαι η παρηγορια μου για τα πρησμενα ποδια να ξερεις, ευτυχως που το ανεφερες. Πωπω ceasar’s τρομερη γευση δεν εχω φαει εδω και 9 μηνες🤣. Τα καταφερνεις ολοκληρο βραδυ χωρις να σηκωθεις για τσισα; Εγω σηκωνομαι 3 φορες και σηκωνεται και το αγορι μου και με ρωταει αν ειναι ολα ενταξει ο καημενος. Περαστικα σου @Katerinioo Αντε ζεστανε ο καιρος σιγα σιγα ελπιζω να ειναι το τελευταιο κρυωμα☺️

Αχ το ίδιο πράγμα και ο δικός μου , επειδή κάνω λίγη ώρα μέχρι να σηκωθώ, ακούει και τα αχ βαχ μου, καμια φορά μπορεί να τον κρατάω για να γυρίσω,  σου λέει αυτός τι γίνεται είναι καλά πονάει χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ χθες από το πολύ φαγητό και τις πολλές σαλάτες και πίτες με πέθανε το έντερο. Εκτός ότι ξεράθηκα από νωρίς αλλά κάθε μία ώρα σηκωνομουν για τουαλέτα, ούτε ξυπνητήρι να είχα βάλει.  Σήμερα η μικρή έχει κατέβει αρκετά χαμηλά και μπορώ και αναπνέω. Αφού το κατάλαβε ο μικρός και λέει μαμά η αδερφή μου θέλει να βγει γιατί ανυπομονεί να με γνωρίσει! Εγώ πάλι εκεί που φοβόμουν μήπως γεννήσω σήμερα έχω μια απάθεια και λέω μπα δεν θα έρθει άμεσα. Γενικά του τρελού! 

Αχ Μαρία μου μήπως είσαι πολύ κοντά; δες βρε και ο μικρούλης ο γλυκούλης 🫶🫶🫶🫶

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Διάβασα τ νέα σας.

Και μεις καλα είμαστε, γεμάτες αυτες οι μέρες. Αυτή τη βδομάδα νομίζω θα μπούμε κ μεις σε σειρά. Αύριο περιμένω μια κυρία να ρθει να μας καθαρισει τ σπίτι, θα της πω να μ κάνει κ την κούνια, που μ τη φέρανε τ Σάββατο και Τετάρτη να ξεκινησω πλυσίματα και τακτοποιημα. Να ξεμπερδευω με τα του μωρού να είναι έτοιμα.Δευτερα έχουμε γιατρο μετά από ένα μήνα κ είναι η πρώτη φορά π ανυπομονώ τοσο να περάσουν οι μέρες να παμε.

Δημοσίευση

Μακάρι να κάνω λάθος αλλά νομίζω πως είμαι κοντά να την κρατήσω αγκαλιά, δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη 🤣 απο την μία ανυπομονώ από την άλλη φοβάμαι.  Εν τω μεταξύ νομίζω πως έχω αρχίσει να ανοίγω από κάτω γιατί ενώ έχω σταματήσει την κολπική αλοιφη 3 βδομαδες έχω αρχίσει και βγάζω πάλι υπολείμματα. Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις δικές μου και Τετάρτη θα με δει ο γιατρός. Ίσως έχω επηρεαστεί και από όσους μου λένε πως με βλέπουν μέσα στη βδομάδα να γενναω και πως τα κοριτσια έρχονται νωρίς.  

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης εσυ να ξαπλωνεις και να συνεχισεις να ξεκουραζεσαι αλλωστε τωρα εισαι ηδη 37 εβδ. αλλα οσο μπορεις κρατησε την να αφρατεψει. Αν το νιωθεις οτι ερχεται εγω σε εμπιστευομαι γιατι εχω διαβασει οτι καποιες μανουλες το αισθανονται κιολας. Στο μεταξυ γινονται και καποιες ρηξεις αγγειων απο κατω τις τελευταιες εβδομαδες πριν ξεκινησει ο τοκετος γιαυτο ισως βλεπεις υπολειμματα αλλα δε σημαινει οτι γεννας αμεσα. 

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης εσυ να ξαπλωνεις και να συνεχισεις να ξεκουραζεσαι αλλωστε τωρα εισαι ηδη 37 εβδ. αλλα οσο μπορεις κρατησε την να αφρατεψει. Αν το νιωθεις οτι ερχεται εγω σε εμπιστευομαι γιατι εχω διαβασει οτι καποιες μανουλες το αισθανονται κιολας. Στο μεταξυ γινονται και καποιες ρηξεις αγγειων απο κατω τις τελευταιες εβδομαδες πριν ξεκινησει ο τοκετος γιαυτο ισως βλεπεις υπολειμματα αλλα δε σημαινει οτι γεννας αμεσα. 

Να σου πω δεν κάνω και τιποτα γιατί νιώθω τέτοια πιεση χαμηλα που δεν μπορώ. Εν τω μεταξύ έχει κατέβει και την βλέπω να κουνιεται πλεον κάτω από τον αφαλο. Εκτός αν όπως λέει και ο άντρας μου μετακομίζει πάλι μέσα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...