Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης πωπω θελει προσοχη με τα κερια ευτυχως το προλαβατε. Ετσι και μεις αναψαμε το καντηλι αλλα την εχουμε την κακια συνηθεια να κραταμε και τα κερια. Για να χεις κατευθειαν πετρωμα οντως εχει κατεβει η κυρια και σπρωχνει, αρα να ξεκουραζεσαι λιγακι αυτες τις μερες λιγο εμεινε. Ειχα και γω σημερα κατι πετρωματα γιατι πηγα εκκλησια και περπατησα και σταθηκα ορθια καμποσο και τωρα το βραδυ ποναγε το ποδι μου σαραβαλο εχω γινει. 

• Απαντήσεις 983
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Χρόνια πολλά κορίτσια! Χριστός Ανέστη και Καλό Πάσχα! Και του χρόνου να είμαστε καλά με τα μωράκια μας αγκαλιά!! 

@ΜαρίαΔημήτρης ευτυχώς το προλάβατε. Νομίζω όλα τα σπίτια έχουν το συνήθειο με τα κεριά. 

Πετρώματα ‘έχω και εγώ πολλά σήμερα. Δεν ξέρω αν φταίει που μετά από καιρό κουράστηκα αρκετά. 

Δημοσίευση

Πήγαμε και μεις εκκλησία,  μετά μαζευτήκαμε οικογενειακά στα πεθερικά μου , ήταν όμορφο το κλίμα πολύ φαγητό,  εγώ βέβαια παρόλο που ήθελα να φάω από όλα δεν μπορούσα,  η κοκακολα όμως κοκακολα κι εγώ 🤣

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

@Maria98 Χρόνια πολλά και του χρόνου! Πολύ ωραία ακούγονται!! Να το χαρείτε σήμερα! Εγώ ξύπνησα από τις 6.30 λες και θα έβαζα το αρνί για σούβλισμα 😂 Έχει πάει η αϋπνία σε άλλο επίπεδο!

Μα είδα το πριν 4 ώρες και σκέφτηκα πρωινή πρωινή 🫶 

Εντωμεταξύ μια κοπέλα που παρακολουθώ στα social έλεγε σε ένα βίντεο που έκανε πως θα ήταν ακόμα εγκυουλα (έχει γεννήσει πρόωρα) και σκέφτηκα πόσο παράξενο είναι να έρθει απρόσμενα το μωράκι 😊 

Κορίτσια το προλάβαμε το πασχαλινό τραπέζι χαχα

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου στελνω και παλι ευχες σε ολες σας!! Χθες απο το φαι επεσα και κοιμηθηκα ααν πουλακι, πρωτη φορα δεν ξαγρυπνησα. Ηθελα και γω σαν τρελη κοκα κολα αλλα δεν ηπια, εφαγα ομως λιγο σοκολατενιο τσουρεκι. Ουτε καουρα εχω λετε να κατεβηκε ο μπεμπης μου λιγακι; Η κοιλια μου εχει πεταξει μυτη μπροστα λεει η μανα μου. Τι ωραια π προλαβαμε και Πασχα @Maria98 ειναι τοσο ομορφες αυτες οι μερες αν και θα ηθελα να τον εχω τον μπεμπη μου αγκαλιτσα αλλα περιμενω. Καλα να περασετε και σημερα και καλη ορεξη σε ολους. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ νομίζω θα εκραγω από το φαγητό! Πραγματικά δεν πρέπει να εχω φάει περισσότερο στην ζωή μου! Του χρόνου θα έχουμε και τα μπεμπακια μας στο Πασχαλινό τραπέζι!!! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...