Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου. Σήμερα κοιμάμαι πάλι όρθια, χθες βράδυ μας έκανε κάτι μικροσεισμους από Πάρνηθα  τους οποιους καταλάβαινα και άργησα να κοιμηθώ. Σήμερα ξύπνησα με πολύ ενόχληση χαμηλά σαν να σπρώχνει η μικρή και για πολύ ώρα είχε βάλει και το γόνατο μάλλον εκεί κοντά στον αφαλό και πέταγε ένα μπαλάκι, είχε πολύ πλάκα.  Σήμερα λέω να πάω για καφέ με την κουμπάρα μου να βγω λίγο έξω να γιορτάσω τα 40 μου χρόνια, θα δείξει βέβαια μέχρι το απόγευμα πως θα είμαι. 

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες κοριτσια μου. @ΜαρίαΔημήτρης χρονια πολλα και καλα με υγεια, να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις, κυριως ομως να ρθει γερη και αφρατουλα η μπεμπουλα σου!! Να περασεις ομορφα σημερα οτι και να κανεις!! Και μεις εχουμε πολλη κινητικοτητα σημερα φτου φτου τουρλωνει το πωπουδακι του ο μπεμπης μου. Εχω και μια συχνοουρια και παω και βγαζω μια σταγονα καθε τοσο ρε κοριτσια (σορρυ για τη λεπτομερεια) λετε να μου συμβαινει τιποτα;; 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλησπερα σε ολες κοριτσια μου. @ΜαρίαΔημήτρης χρονια πολλα και καλα με υγεια, να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις, κυριως ομως να ρθει γερη και αφρατουλα η μπεμπουλα σου!! Να περασεις ομορφα σημερα οτι και να κανεις!! Και μεις εχουμε πολλη κινητικοτητα σημερα φτου φτου τουρλωνει το πωπουδακι του ο μπεμπης μου. Εχω και μια συχνοουρια και παω και βγαζω μια σταγονα καθε τοσο ρε κοριτσια (σορρυ για τη λεπτομερεια) λετε να μου συμβαινει τιποτα;; 

Σε ευχαριστώ πολύ! Γερά και υγιή μωρά σε όλες μας. 

Καλέ η συχνοουρια σε εμένα είναι μόνιμη,δεν είναι τίποτα.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης χρόνια πολλά κορίτσι μου! Να τ εκατοστήσεις! Να είσαι πάντα γερή κ ευτυχισμένη! Με τ καλο να ρθει κ τ μωρακι σας! 

@Sotiria_94καπου πατάει τ μωρο, νομιζεις οτι θες τσισα, πας κάνεις λίγα αλλά δ αδειάζει η κύστη. Την προηγ φορά π ειχα πάει στο γιατρό, πάω τουαλέτα κ καπακι για υπερηχο. Μ λέει να κ η κύστη σου γεματη, λεω γιατρε πριν να μπω πήγα τουαλέτα. Μ λέει κάπου μουλιάσει κανα νεύρο, κ νομίζεις ότι έχεις αδειασει, αλλά δεν...

Και γω η μόνη κρεμα είναι μια απλή ημέρας για τ προσωπο. Έχω κ μια για τ βραδυ αλλά οπότε θυμαμαι...Ανα διαστηματα έχω πάρει κ για κυτταρίτιδα κτλ αλλά δεν... νιώθω καπως μετά ρε κορίτσια... οτι δ ειναι καθαρο τ δέρμα μου..  δ ξερω

Δημοσίευση

@Diwni εξηγουνται πολλα με αυτο που λες καλα που μου το πες γιατι λεω παει θα μου μεινει χουι να πηγαινω καθε τρεις και λιγο. Αχ κοριτσια οσο για το κορμι και τις ραγαδες αφηστε τα μαυρο χαλι. Τολμησα μια μερα να κοιταχτω στον ολοσωμα καθρεφτη και ειδα το πωπουδακι μου, ειναι για γελια αλλα κατι θα κανουμε αμα ρθει με το καλο ο μπεμπης μου. Εγω απο την ξαπλα εχασα τους μυες μου και ειναι σαν μαραμενα καποια σημεια. Εβαλα και 2 κιλα στον 9ο μαλλον επειδη αρχισα να τρωω λιγο ψωμακι εντυπωση μου εκανε. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης Χρόνια πολλά με το καλό το μωράκι!!! Ότι επιθυμείς 😊😊

Κοριτσια πως είστε; Σήμερα με έχει ταράξει το στομάχι; Το έντερο; Ούτε που ξέρω! Πήγα 3 φορές τουαλέτα τρέχοντας. Φοβήθηκα μην είναι κάτι αλλά το πρωί είχα γιατρό και λέω τι στο καλό δεν θα το είχαν δει; Πήγαμε στο νοσοκομείο είδαμε το γιατρό όλα πάνε καλά μας είπε. 2600 ο μπέμπης και ραντεβού σε ένα μήνα για υπέρηχο και πρώτο nst! Για να δούμε. Θα προλάβω να πάω ή θα γεννήσω πριν τις 38 βδομαδες;;;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerinioo είπε:

Κοριτσια πως είστε; Σήμερα με έχει ταράξει το στομάχι; Το έντερο; Ούτε που ξέρω! Πήγα 3 φορές τουαλέτα τρέχοντας. Φοβήθηκα μην είναι κάτι αλλά το πρωί είχα γιατρό και λέω τι στο καλό δεν θα το είχαν δει; Πήγαμε στο νοσοκομείο είδαμε το γιατρό όλα πάνε καλά μας είπε. 2600 ο μπέμπης και ραντεβού σε ένα μήνα για υπέρηχο και πρώτο nst! Για να δούμε. Θα προλάβω να πάω ή θα γεννήσω πριν τις 38 βδομαδες;;;

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Με το καλό και σε σένα το νινί σου!

Δημοσίευση

Κορίτσια εμένα σήμερα πραγματικά με έχει τσακίσει η μικρή.  Δεν έχει σταματήσει να κάνει κωλοτουμπες και με πονάει κιόλας.  Από το πρωί ζήτημα αν έχει κάνει διάλειμμα από τις βόλτες μια ώρα σήμερα.  Ούτε να περπατήσω δεν μπορώ. Νιώθω και μαχαιριές από κάτω. 

Δημοσίευση

@Katerinioo μου σουπερ βαρος εχει και ο μπεμπης σου μπραβο σας με το καλο να συνεχισετε ετσι. Οσο για το στομαχι σου εχω διαβασει οτι στις μεγαλες εβδομαδες της κυησης υπαρχει μια ταση για ευκοιλιοτητα ή πιο συχνες κενωσεις, αλλα πες το και στο γιατρο σου να το ξερει. Γενικα αυξανεται η δραστηριοτητα στην περιοχη και επηρεαζει και το εντερο. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης η μπεμπα ειναι χαρουμενη που η μανουλα της εχει γενεθλια σημερα και κανει χαμο στην κοιλιτσα. Να ξεκουραστεις τωρα και αυριο να ηρεμησουν λιγο τα πονακια, να βγαλουμε και αυτες τις 2 εβδομαδες και μετα πρωτα ο Θεος ας ερθουν τα μπεμπινια. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης η μπεμπα ειναι χαρουμενη που η μανουλα της εχει γενεθλια σημερα και κανει χαμο στην κοιλιτσα. Να ξεκουραστεις τωρα και αυριο να ηρεμησουν λιγο τα πονακια, να βγαλουμε και αυτες τις 2 εβδομαδες και μετα πρωτα ο Θεος ας ερθουν τα μπεμπινια. 

Ελπίζω μόλις γεννηθεί να είναι ήσυχη. Ο γιος μου στην κοιλια ήταν ήσυχος,δεν καταλαβαινα οτι υπαρχει μωρο μεσα μου και βγήκε κλαψιαρης μετά και νυχτοβιος! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Κορίτσι μου και γω κάποιες φορές πηγαίνω συχνά από λίγο και αναρωτήθηκα και γω , λέω τι συμβαίνει αλλά από ότι φαίνεται συμβαίνει γενικά 🤣 μας παίζει παιχνίδια και το έντερο 

Φτου φτου ο μπεμπουλης σας μεγαλώνει!!!! Στο επόμενο ραντεβού πόσο θα είσαι; αχ αυτή η αναμονή του ενός μήνα,  ευτυχώς τελείωσε και θα οηγαινω κάθε βδομάδα τώρα 😇

Δημοσίευση

Όσον αφορά το συχνό κατουρημα ,κορίτσια και γωω κάποιες φορές δεν κρατιέμαι, σαν να το κάνει το μωράκι επίτηδες με πατάει εκεί και λίγο να αφήσω τον εαυτό μου λέω θα κάνω πιπί πάνω μου , πως να περπατήσεις μετά; χαχα θα προχωράμε και θα μας φεύγουν 🤣

Δημοσίευση

Κορίτσια να ρωτήσω, μέρη που θα ακουμπά το μωρό που δεν πλένονται, πχ κάποια παιχνιδάκια κάποια υφάσματα, τι κάνουμε; σκεφτηκα να ψεκασω με οινόπνευμα ή κάποιο dettol σπρέι; τι λέτε εσείς;

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω, μέρη που θα ακουμπά το μωρό που δεν πλένονται, πχ κάποια παιχνιδάκια κάποια υφάσματα, τι κάνουμε; σκεφτηκα να ψεκασω με οινόπνευμα ή κάποιο dettol σπρέι; τι λέτε εσείς;

Καλημέρα κορίτσι. Εγώ έπλυνα ότι μπορούσα και τα υπόλοιπα τα ψέκασα με dettol και τα έβγαλα στον ήλιο. Πχ στο αυγο έβγαλα τα εσωτερικά αλλά δεν το έλυσα όλο το υπόλοιπο. Στο λαροτσι έπλυνα το επιπλέον στρωματακι. Σήμερα θα καθαρίσω με dettol και το λικνο και το στρώμα αν και καινούργιο θα το βγάλω στον ήλιο.

Δημοσίευση

@Maria98 δεν χρειάζεται κ τερμα υπερβολή. Θα καθαρισεις πχ τ καροτσι τ μερη τ πλαστικα κ θα κάνεις ένα νεράκι τ υφάσματα. Ε παιχνίδια κουδουνίστρες κτλ δ χρειάζονται κάτι εκτός αν κάτι έχει σκόνες πχ. Μωρα γεννιούνται και μεγαλώνουν υπο άθλιες συνθήκες μην τρελαθούμε τωρα και για τις κουδουνίστρες κριμα.

Δημοσίευση

Ναι εννοείται δεν θέλω να μαι της υπερβολής, το λικνο για παράδειγμα μας το έδωσαν και μας είπαν είναι πλυμένα τα υφάσματα του και είναι μέσα στη θήκη του, σκέφτομαι δηλαδή απλά να το αερισω λιγάκι

Από την άλλη μου είχαν δώσει μια φωλια ήταν εύκαμπτη, την έβαλα πλυντηριο οκευ , αγόρασα όμως και μια άλλη που δεν είναι εύκαμπτη για να μπει Πλυντήριο, θα την ψεκασω με dettol θα την αερισω , έτσι κι αλλιώς θα βάζω μια πάνα για να ακουμπάω το μωράκι πάνω 

Το καρότσι σήμερα ήρθε στην μεταφορική αλλά δεν ξέρω αν τα υφάσματα κλπ βγαίνουν ίσως απλά το αερισω κι αυτό 

Δημοσίευση

@Maria98 τ καροτσι εγω ειχα καθαρίσει τ σκελετό, στην 1η μου, τα υφάσματα δ τ ειχα πλύνεις, στην καλαθουνα ουτως η αλλως εβαζα σεντονακι, μετά στο 2ο κ τωτα στο 3ο εννοείται θα τ κανω ενα νεράκι, πέρασαν κ τόσα χρόνια κλειστά. Κ τη φωλιά επίσης. 

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια μου ομορφα, τι ωραια που ετοιμαζεστε σιγα σιγα. @Maria98 σιγα σιγα μη σε πιασει καμια μεσα, απο λιγο καθε μερα θα τα ετοιμασεις ολα τελεια. Υπαρχει ειδικο καθαριστικο απολυμαντικο σπρει στα online φαρμακεια (stroller cleanser) που ειναι για καθαρισμο καροτσιου και καθισματος αυτοκινητου και γενικως οτι εχει υφασματινη επιφανεια στα 7 ευρω περιπου. Δε το θεωρω απαραιτητο, αλλα το ανακαλυψε το αγορι μου και σας το αναφερω μηπως σας ενδιαφερει. Παντως εχει δικιο η @Diwni μας πιανει μια υπερβολη χωρις λογο. Να δειτε οι μαναδες μας μας τρομαζουν. 

Δημοσίευση

καλημερα κορίτσια. Εγώ χθες είχα μια μικρή μικρή γρατζουνιά αίματος για δύο φορές μετά την τουαλέτα. Εννοείται φοβήθηκα. Μετά πήγα ξανά δεν είχα. Και προσπάθησα να κάτσω στο κρεβάτι. Ούτε σήμερα έχω κάτι. Αν εμφανιστεί ξανά θα πάρω τηλ στο νοσοκομείο. Χθες το πρωί μου έκαναν υπέρηχο και εξετάσεις. Λέω τι σκατα; Τεσπα, σήμερα θα κάνω βαλίτσα. 34 και 4. Ας είναι έτοιμη. Πότε δεν ξέρεις. Αλλωστε και ο μεγάλος 36 μπαμ γεννήθηκε. Ξαφνικά. Δεν το περιμέναμε. Ούτε η γιατρός ούτε η μαία. Και φοβήθηκα μην ακολουθήσει και ο μικρός τα βήματα του και μας έρθει ξαφνικό δώρο νωρίτερα. Καλά να πάνε όλα και ας διαλέξει και αυτός όποια ημερομηνία θέλει! 

Δημοσίευση

Κατερινακι μου μη φοβασαι ισως ειχες τιποτα συσπασουλες γιατι το λιγο αιματακι απο εκει ερχεται συνηθως. Το λεω ως παθουσα αλλα και ο γιατρος σου θα ξερει σιγουρα καλυτερα. Καλα κανεις και ξεκουραζεσαι σημερα θα περασει, παρακολουθα και τα πονακια σου. Εισαι σε μεγαλη εβδομαδα και απο την επομενη θα εισαι ακομα πιο χαλαρη που θα χεις κλεισει 35 αρα θα διατρεχεις την 36. Πολυ θα ηθελα και γω να εχω καποια σημαδακια οτι θα ερθει. Να μας λες τα νεα σου ❤️

Δημοσίευση

@Katerinioo μήπως χθες π πηγες στο γιατρο σε ειδε απο κατω για τον τραχηλο? Τότε πολύ πιθανον να ήταν από αυτό. Καλα κάνεις κ ετοιμάζεσαι εφοσον γέννησες οριακα στον 9ο το προηγ. Πότε δ ξερεις!

Εγώ σήμερα θα φέρω τ ρουχα τ μωρου επιτέλους από τ χωριό να τ πλυνω από βδομάδα να τ ετοιμάσω. Κουραστηκα με τ περα δώθε αυτή ρη βδομάδα. Ειδαμε βαφτιστήρια νονες χαμος.

@Sotiria_94 που θα πάει? Θα έρθει χαχα. Από μερα σε μερα μπορεί!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Τι όμορφο! ☺️ με το καλό! Αντε να τα νιώσουμε και μείς αφού σε άφηνε στην πρώτη μια χαρά αν ήταν κάτι θα στο είχε πει πόσων εβδομάδων είσαι και πότε έμαθες το φύλο ; 
    • Εμεις σε αλλα νεα ειχαμε κατι αναποδιες αυτον τον μηνα και δεν ειχαμε τοσες επαφες. Στις γονιμες ειχα μονο μια την ημερα της ωορρηξιας. Οποτε δεν ελπιζω σε πολλα. Πανω κατω περιμενω σε μια εβδομαδα.
    • Με το καλο κοριτσι μου ❤️❤️❤️❤️ να πανε ολα καλα και να κρατησετε στην αγκαλια σας το μωρακι.
    • Ευχαριστώ παρα πολύ!! Δεν ξέρω αν είναι πρώωρης ανίχνευσης να σου πω την αλήθεια  Σ ευχαριστώ κορίτσι μου,, λυπάμαι πολύ για την δική σου εξέλιξη. Να είσαι δυνατή  Ευχαριστώ πολύ!! Μέσα έπεσες!! Προς το τριψήφιο!!! 92,03   Ευχαριστώ πάρα πολύ!!  🤣🤣🤣Καλά δεν θα πιστεύει ότι είναι δικό του!!!! Ελπίζω να του μοιαζει κ αυτό να γλυτώσουμε τα τεστ πατροτητας!! Ναι αν είναι έρθουμε στο θέματα κι σας με τα κορίτσια του μήνα!! Μήπως όλες μαζί μας κάνετε καλύτερη τιμή;;; 🤣 Μπράβο κορίτσι μου!!! Τέλεια να πάνε όλα να έρθουν και να φωλιάσουν τα σποράκια σου!!  Ευχαριστώ πολύ!! Είμαι σίγουρη δεν θα το πιστεύει!!! Θα του το πω το βράδυ ή αν τα καταφέρω κ κρατηθώ μεθαύριο στη γιορτή του πατέρα!!!  Ναι ρε φιλεεεεεε
    • @sasaki_g α καλά η πωλήτρια τι φάση;! Να μην πάρετε καρότσι από κει 😅 εγώ άρχισα λίγο να βλέπω και μήπως βρω κάποιο καλό μεταχειρισμένο, μου αρέσουν όπως τα βλέπω και διαβάζω τα cybex αλλά δεν ξέρω ακόμα.  @annie! Η ζέστη άσε πάλι καλά δεν είμαστε 3ο τρίμηνο μέσα στην κάψα! Γενικά παίζει μια κούραση κάπως διαφορετική από το 1ο τρίμηνο. Έχεις ακόμα ζορικο πρόγραμμα εσύ;   Σήμερα παραρηρησα πριν λίγο που κάθομαι ψιλό ξάπλα κάτι σαν πολύ πολύ πολύ μικρό σκουντημα για δευτερόλεπτα σαν μπουρμπουληθρα 😅 μπορεί να άρχισε η μικρή να δίνει κάποιο ανεπαίσθητο σήμα τι να πω! Πάντως η κούραση η δική μου ίσως είναι κι από αιματοκρίτη έπεσε γενικά κι άλλο και πρέπει να πλακωθω λίγο σε κρέας εκτός από το συμπλήρωμα. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...