Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Elenaki12 και γω εχω λυσσαξει θελω να βγει με το καλο να τον δω αλλα αφου χαπακωνομαι ακομα για τις συσπασεις μεχρι Μ Σαββατο δε θα μου ερθει τιποτα λογικα. Σε εχει δει απο κατω αν ετοιμαζεται, αν εχει κατεβει η εχει μαλακωσει ο τραχηλος κλπ; Τα οσπρια με ενοχλουσαν και μενα και τα σταματησα νωρις. Επισης δυστυχως μου επανηλθε αποτομα η δυσκοιλιοτητα ειδα κι επαθα χθες 😭

• Απαντήσεις 862
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ σήμερα πήγα για αιματολογικες να δω λίγο που βρίσκομαι και έκανα και για χολοσταση εξετάσεις γιατί έχω φαγούρα,μετά είπα στον άντρα μου να πάμε σούπερ μάρκετ και εκεί τα είδα όλα,πήγα και κάθισα και περίμενα να ψωνίσει ο άντρας μου. Εχω τετοια πιεση χαμηλα και πολλά υγρά σε σημείο να μην μπορώ να περπατήσω. Με έκραξε ο άντρας μου που ήθελα να πάω μαζί αλλά πήγα να πάρω και σερβιέτες πάνες για το μαιευτήριο δεν ήξερε τι να πάρει.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου σε ποια βδομάδα εισαι. Θεωρητικά μετά την 36η χρειάζεται τ περπάτημα. Αν κ ήδη μ φαίνεται βουνό. Και η πιο μικρή απόσταση πλέον.

@Elenaki12 καταλαβαίνω πως τ λες. Ηδη σκέφτομαι να ρθει η ωρα να γεννησω να νιώσω κ γω πιο αναλαφρη αλλά να μπούμε κ σε σειρά. Αλλα οποτε είναι έτοιμο θα έρθει. Και μια παραπάνω μερα στην κοιλιά.. σημαινει ότι την χρειάζεται το μωράκι σου. Ούτως ή άλλως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός. Ολα πιθανά είναι.

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης θυμησε μου σε ποια βδομάδα εισαι. Θεωρητικά μετά την 36η χρειάζεται τ περπάτημα. Αν κ ήδη μ φαίνεται βουνό. Και η πιο μικρή απόσταση πλέον.

@Elenaki12 καταλαβαίνω πως τ λες. Ηδη σκέφτομαι να ρθει η ωρα να γεννησω να νιώσω κ γω πιο αναλαφρη αλλά να μπούμε κ σε σειρά. Αλλα οποτε είναι έτοιμο θα έρθει. Και μια παραπάνω μερα στην κοιλιά.. σημαινει ότι την χρειάζεται το μωράκι σου. Ούτως ή άλλως από στιγμή σε στιγμή μπορεί να ξεκινήσει ο τοκετός. Ολα πιθανά είναι.

Σήμερα είμαι ακριβώς 36. Κορίτσια έφαγα για μεσημέρι ομελέτα και με εχει τσακίσει πάλι το στομάχι μου. Δεν ξέρω γιατί αλλά πλέον με πειράζει το αυγό από ότι κατάλαβα σε όποια μορφή και να το φάω.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης θα σε μαλωσω απο τη μια συνεχιζεις τα χαπια, αλλα απο την αλλη μου κανεις περα δωθε. Καλα θυμαμαι οτι τα συνεχιζεις ή λεω βλακειες; Εισαι κοντα και τα πολλα υγρα και η πιεση ειναι καλο σημαδι αλλα απο την αλλη μην κουραζεσαι αν οντως ειπατε με το γιατρο να την κρατησετε μεσα. Οσο για το στομαχι σου κανε λιγο κουραγιο λιγο εμεινε. 

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης θα σε μαλωσω απο τη μια συνεχιζεις τα χαπια, αλλα απο την αλλη μου κανεις περα δωθε. Καλα θυμαμαι οτι τα συνεχιζεις ή λεω βλακειες; Εισαι κοντα και τα πολλα υγρα και η πιεση ειναι καλο σημαδι αλλα απο την αλλη μην κουραζεσαι αν οντως ειπατε με το γιατρο να την κρατησετε μεσα. Οσο για το στομαχι σου κανε λιγο κουραγιο λιγο εμεινε. 

Ναι τα συνεχίζω αλλά μου είπε πως μπορώ να πηγαίνω κάπου με το αμάξι αρκεί να μην περπατάω πολύ ώρα. Επίσης βρε κορίτσια την κολπική αλοιφη την έχω κόψει,Δευτέρα βράδυ έβαλα τελευταία φορά και πριν λίγο έβγαλα υπολείμματα και μάλιστα με σκούρο καφέ. Είχα διαβάσει βέβαια πως η αλοιφη αυτή αν μείνει βγάζει κομμάτια και σκουρόχρωμα. 

Θα στείλω ένα μήνυμα για καλό και Γιαννάκη στον γιατρό. 

Δημοσίευση

Μην ανησυχεις στειλε να τον ενημερωσεις απλα και πες μας τι σου ειπε. Στις εβδομαδες που ειμαστε κιολας παιζει να φυγει και καμια καφε βλεννα απο το τραχηλικο πωμα, αλλα δεν ειναι κακο αυτο. Ξεκουρασου ομως εσυ.

Δημοσίευση
στις πριν 17 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Μην ανησυχεις στειλε να τον ενημερωσεις απλα και πες μας τι σου ειπε. Στις εβδομαδες που ειμαστε κιολας παιζει να φυγει και καμια καφε βλεννα απο το τραχηλικο πωμα, αλλα δεν ειναι κακο αυτο. Ξεκουρασου ομως εσυ.

Του έχω στείλει και περιμένω. Ήταν καθαρά υπολείμματα από την κρέμα. Εμένα με ανησυχούν οι πονοι περιοδου που έχω συνεχόμενα,είναι ενοχλητικοί.  Τώρα μπορεί να είναι και η τουαλέτα που δεν πήγα σήμερα ή επειδή αλλάζω μήνα,τι να πω. Εμεις θέλουμε να πάρουμε 2 βδομαδες ακόμα σίγουρα να βάλει βάρος.

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Θα τις παρεις 2 εβδομαδες ειναι ισχυρα τα χαπια την χαλαρωνουν πολυ τη μητρα. Να εισαι και εσυ χαλαρη και ψυχραιμη και θα παει μια χαρα.🌹

Να σου πω την αλήθεια αν συνεχιστούν έτσι οι πονοι περιοδου θα ήθελα να γεννησω αλλά το βάρος της μπεμπας είναι λίγο ακόμα.  Πραγματικά νομίζω κουράστηκα, από την μία θέλω να γεννησω και από την άλλη όχι. Πάντως το σίγουρο είναι πως θέλω να γεννησω γρήγορα και εύκολα όπως τον γιο μου. 2.5πμ με έπιασαν πονοι, 5,30πμ πήγα στο μαιευτήριο χωρίς να έχω πάρει τηλέφωνο τον γιατρό(με κοίταζαν σαν ουφο στο μαιευτήριο όταν είπα να τον ειδοποιήσουν εκείνοι) και 8 πμ είχα γεννησει, τσακ μπαμ. 10 πμ ήμουνα στο δωμάτιο και έτρωγα πρωινό 🤣

Δημοσίευση

Αχ Μαρακι μου το ευχομαι ολοψυχα σε εσενα και σε ολα τα κοριτσια να εχουμε ομαλο και γρηγορο τοκετο με ενα πονο. Υπαρχει ανυπομονησια σε νιωθω αλλα αστα τα μπεμπινια να αφρατεψουν λιγο ακομα για καλο τους ειναι. Θα περασουν 2-3 εβδομαδες γρηγορα τωρα πια τρεχει ο καιρος. Πονας πολυ ή σε ενοχλει σαν αισθηση;

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης μέχρι να περάσει τ πασχα θα έχουν περάσει και οι 2 βδομαδες. Ουτε π θα τ καταλαβεις.

Εγώ ποναω πολύ αναμεσα στα πόδια, στα κόκαλα. Ειδικά άμα καθομαι πολύ ωρα κ πάω να σηκωθώ πρεπει να περάσει λιγη ώρα για να ισορροπησω. Και στη μεγαλη μ θυμαμαι ειχα σ αυτές τις βδομαδες. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Sotiria_94 είπε:

Αχ Μαρακι μου το ευχομαι ολοψυχα σε εσενα και σε ολα τα κοριτσια να εχουμε ομαλο και γρηγορο τοκετο με ενα πονο. Υπαρχει ανυπομονησια σε νιωθω αλλα αστα τα μπεμπινια να αφρατεψουν λιγο ακομα για καλο τους ειναι. Θα περασουν 2-3 εβδομαδες γρηγορα τωρα πια τρεχει ο καιρος. Πονας πολυ ή σε ενοχλει σαν αισθηση;

Πονάω σε σημείο που θα έπαιρνα ένα παυσίπονο να με χαλαρώσει. 

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης μέχρι να περάσει τ πασχα θα έχουν περάσει και οι 2 βδομαδες. Ουτε π θα τ καταλαβεις.

Εγώ ποναω πολύ αναμεσα στα πόδια, στα κόκαλα. Ειδικά άμα καθομαι πολύ ωρα κ πάω να σηκωθώ πρεπει να περάσει λιγη ώρα για να ισορροπησω. Και στη μεγαλη μ θυμαμαι ειχα σ αυτές τις βδομαδες. 

Κάπου είχα διαβάσει πως χαλαρώνουν οι σύνδεσμοι και σε συνδυασμό και το μωρό που μεγαλώνει και παίρνει θέση υπάρχει αυτός ο πόνος χαμηλά αλλά και στην μέση. 

Εμένα σήμερα η κοιλιά μου μια είναι πάνω μια κάτω,με είδε πάλι μια γιαγιά μου λέει κοντεύεις λίγο έμεινε έχει κατέβει πολύ η κοιλιά σου.

Αλλά γενικά και στις 2 εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν ποτέ ψηλά.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...