Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@Elenaki12 σε ποια βδομάδα εισαι κοριτσι μου?

@ΜαρίαΔημήτρης περαστικα στον μικρούλη σου. Να αναρρωσει γρήγορα ο καημενουλης.

@Sotiria_94 ρώτησε τ γιατρό σου αν ειναι να αγχωνεσαι. Ποτε εχεις ραντεβού τωρα?

• Απαντήσεις 797
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

Τυχαιο γεγονος θεωρω θα ηταν η ταχυπαλμια, προφανως και εσυ ειχες δυσφορια και ταχυπαλμια απο τη ζεστη και περασε και στο μωρακι. οταν παω γιατρο απο το αγχος ανεβαζω και γω παλμους και ταυτοχρονα κανει και ο μπεμπης μου κατι παλμους τρελους. Ευτυχως που κρατησες ψυχραιμια. 

Εγώ πρώτη φορά το έπαθα πάντα αισθάνομαι ασφαλής κ άνετα .. τώρα ήταν η ζέστη κ μετά όσο έβλεπα την κινητοποίηση όσο ψύχραιμος κ αν προσπαθείς να παραμείνεις δεν είναι εύκολο … βέβαια τέλος καλό όλα καλά ..

στις πριν 29 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Elenaki12 σε ποια βδομάδα εισαι κοριτσι μου?

@ΜαρίαΔημήτρης περαστικα στον μικρούλη σου. Να αναρρωσει γρήγορα ο καημενουλης.

@Sotiria_94 ρώτησε τ γιατρό σου αν ειναι να αγχωνεσαι. Ποτε εχεις ραντεβού τωρα?

Είμαι 36+5 σήμερα , αν κ έχω 4 μέρες απόκλιση από τον υπέρηχο πίσω (ψύλλου πήδημα όπως λέει ο γιατρός μου απλά είμαι ακριβής ξέρεις).. 

έχω τώρα καμία ώρα είχα κάτι πονάκια αλλά πρέπει να ήταν το έντερο κ πήγα τουαλέτα τώρα κ κάπως καλύτερα .. βέβαια αν είναι η μέρα του καλώς να έρθει εμείς έτοιμοι είμαστε ! 

Δημοσίευση

Στον γιο μου δεν θυμάμαι να είχα κανει καλλιεργεια κολπικου υγρού, νομίζω πως όχι. Επίσης δεν είχα κάνει και καρδιοτοκογραφο μόνο μια φορά στον 7ο μήνα που πονουσα υπερβολικά και δεν περνούσε με έστειλε και αυτό γιατί ήταν 2/1 και έλειπε ο γιατρός μου αλλά τελικά ήταν το έντερο απο λάχανο που είχα φάει  🤣

Την Πέμπτη που θα πάω θα τον ρωτήσω και για καλλιέργεια και για καρδιοτοκογραφο.

Εγώ παλινεχω αγχωθεί μην με πιάσουν οι πονοι όσο ο άντρας μου θα είναι στην δουλειά. Βέβαια νομίζω τώρα θα με βλέπει κάθε βδομάδα ο γιατρός οπότε αν δει κάτι θα βάλω τον άντρα να δουλεύει παι το σπίτι. Και με τις συσπασεις μέχρι να με πιασουν τα χαπια είχε ζητήσει και δούλευε από το σπίτι το ίδιο και αύριο για να μην είμαι μόνη μου με τον μικρό αρρωστο.

Άσε που νιώθω τόσο βαριά 2 μέρες και πάω σαν την πάπια, δεν μπορώ να κουνηθω.

Δημοσίευση

Εδώ είμαι και γω, σας διαβάζω εννοείται! Η εβδομάδα που πέρασε μας ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω , εμένα συνεχίζουν το μπούκωμα ο βήχας και τα φλεματα, λιγάκι πιο ήπια αλλά συνεχίζουν και το αγόρι μου είναι και αυτός περίπου στην ίδια κατάσταση 

Δημοσίευση

Σήμερα είμαι βάση προηγούμενου υπερηχου 34 εβδομάδες,  πήγα και για τις εξετάσεις μου και βλέπουμε!!! Έχω κάποια πονακια αλλά πιστεύω είναι και από την κούραση πάνω κάτω κλπ , δεν τα βρίσκω ανησυχητικά 

Την τρίτη είχαμε το μάθημα θηλασμού και αύριο θα μιλήσουμε για την περιποίηση βρέφους,  θα έρθει και το αγόρι μου μαζί παρεουλα 😊 

Δημοσίευση

Κορίτσια αγχώθηκα λίγο και γω με τις ετοιμασίες, προχθές έπλυνα και τακτοποιησα σε θήκη κάποια πράγματα του μωρου και συνεχίζω σήμερα με τις ετοιμασίες για να έχω έτοιμα πράγματα για τη βαλίτσα 

Όσον αφορά την βαλίτσα , θα έχετε χωριστές βαλίτσες με τα μωράκια ή κοινή; εγώ σκέφτομαι να έχω κοινή βαλίτσα και μάλιστα τα πράγματα του μωρου μέσα σε πλαστικές σακούλες με ταμπελακι απέξω για να μη τους δυσκολέψω όταν χρειάζομαι κάτι 😋 

Επίσης από δικά μου θα πάρω: προσωπικά αντικείμενα χτένα οδοντοβουρτσα οδοντόκρεμα κλπ , 2 πιτζάμες με παντελόνι και ρόμπα από πάνω σαν ζακετουλα (μπορεί να μην φοράω καν μπλούζα δηλ μόνο το σουτιέν θηλασμού από μέσα) , 2 σουτιέν θηλασμού, πανες βρακάκια (αλλά σκέφτομαι να πάρω και εσώρουχα μεγάλα και μεγάλες σερβιέτες πχ νυκτός σε περίπτωση που δεν έχω τοοοσο ακαθαρισια) , παντόφλες,  κάλτσες, επιθέματα στήθους,  κρεμα για θηλες .... Γενικά μόνο τα βασικά πράγματα 

Δημοσίευση

Αχ κορίτσια φτάνουμε σιγά σιγά 🫶

@Elenaki12 κοριτσι μου εσυ φαίνεται θα ανοίξεις τον χορό; τι όμορφα ❤️

@ΜαρίαΔημήτρης πραγματικά εσείς που έχετε και τα παιδάκια σας μαζί είστε πραγματικά ηρωίδες, μπράβο,  εύχομαι να μην τον ταλαιπωρήσει πολύ τον μικρό για να μη ταλαιπωρηθειτε κι εσείς 🤞 περαστικά γρήγορα!!!!

Δημοσίευση

@Maria98 καλως την! Εγω τωρα τ σκ θα ασχοληθώ με τ μωρουδιακα. Και γω τ μωρου τ ειχα στη δική μου βαλίτσα. Ένα ρουχακι εξόδου ηθελαν, κορμακι εσωρουχο, μερικες πάνες για τ γυρισμό στο σπίτι κ τ κουβερτακι π τ σκεπασαμε. Να παρεις σερβιέτες ναι. Εγω εδωσα κ μ έβαλαν την πανα αμέσως μετά τ τοκετο κ βολεψε παρα πολυ μπορω να πω. Αλλα μολις σηκωθηκα κ πλυθηκα εβαλα εσωρουχο κ σερβιετα. Τις ενισχυμένες αμα θυμαμαι καλα. Για κάνα 2 μερες κ μετά κανονικές.

Δημοσίευση

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολα τα κοριτσια, ειστε καλα; Σημερα βραδυ θα παμε γιατρο και θα τον ρωτησω απολα και θα σας πω θετικα νεα ελπιζω🌹. @Elenaki12 με το καλο Παναγια μου και με εναν πονο αν ειναι να ερθει. Κατα τα αλλα εγω εχω μια τσαντα για εμενα και μια για το μπεμπη και εχω βαλει μεσα αυτα που ειχα δει απο εσας οπως τα γραφετε δηλαδη. Μια φιλη που γεννησε τις προαλλες μου ειπε οτι οι πανες σαν βρακακι τυπου always discreet ειναι οτι καλυτερο και σας θυμηθηκα. Μου ειπε να παρω, αυτη ακομα τις φοραει στο σπιτι δεν ψηνεται να καταπιεστει με εσωρουχο. 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,εγώ απόψε δεν κοιμήθηκα σήκωνε συνέχεια πυρετό ο μικρός και σήμερα σέρνομαι. Τώρα είναι απυρετος του έδωσα λίγο tablet και κοιμήθηκα μια ώρα. 

Μου φαίνεται θα πάρω και εγώ πάνες βρακάκια για σίγουρα. 

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης και μενα τ πεθερικά μ καπως έτσι είναι. Οχι σ αυτό τ βαθμο. Αλλα επισης περα βρεχει. Ειναι 2 ωρες μακρυα, εχουν να έρθουν από τ 2020 στη βάφτιση της μικρής μου. Εμεις παμε 3 4 φορες τ χρονο. Αλλα δ ασχολούνται καθολου εκεί. Ουσιαστικα κ εκει είμαστε οι 2 μας με τ παιδια ολη μερα. Πάμε πιο πολύ για να αλλάξουμε παραστάσεις, να κάνουμε κ τ ψωνια μας κτλ. Μένουν σε χωριό της Λάρισας. Πηγαμε τωρα 25η Μαρτίου και ψοφησα από κουραση. Ούτε μοα βολτα ως την πλατεία τ χωριού. Παρέλαση τους λέω αντε παμε ολοι μαζί να πιούμε κ ένα καφέ στην πλατεία. Ούτε που κουνήθηκαν. Δ έχω απαιτήσεις εμεις να μαστε καλα. Απλά με τους γονείς μ Π είμαστε στην ίδια πόλη, δ μπορώ το να μου τη λένε κιολας.

Αχ κορίτσια σας διαβάζω και πραγματικά σας στέλνω κουράγιο και αγκαλιές . Εγω μεγάλωσα από τα 8 σε ένα σπίτι που η μητέρα μου λόγω υγείας είναι με 90%και βάλε αναπηρία, οπότε βοήθεια δεν είχα ποτέ αλλά ήταν το τελευταίο που με πείραξε μέσα στην κατάσταση της. Και μετά η μαμά του άντρα μου επίσης έχει τρομερό θέμα 3 χρόνια τώρα υγείας. Οπότε από το πρώτο παιδί τελείως μόνοι και τώρα στο 2ο σκεφτείτε που μένουμε έξω έχουμε 1-2 φίλους μονο που θα κρατήσουν τον μικρό την ώρα του τοκετού να έρθει ο άντρας μου, αλλιώς θα τον πάρουμε μαζί στο νοσοκομείο και θα με περιμένουν απ έξω. Καμία φορά και εγώ λέω με παράπονο «γιατί;», αλλά λέω έτσι είναι και προχωράω. Το καλό είναι ότι εμάς δεν έχουν θεωρίες. Δεν μας λένε τίποτα. Μόνο ότι μπράβο που τα φέρνουμε βόλτα όλοι μόνοι και πόσο χαίρονται που τα καταφέρνουμε. Οπότε δεν έχουμε γκρίνια. 

Εχει και τα καλά του να μεγαλώνεις μόνος τα παιδιά. Δεν έχεις καμία παρεμβολή σε αυτό που πιστεύεις εσύ για το μεγάλωμα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Εδώ είμαι και γω, σας διαβάζω εννοείται! Η εβδομάδα που πέρασε μας ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω , εμένα συνεχίζουν το μπούκωμα ο βήχας και τα φλεματα, λιγάκι πιο ήπια αλλά συνεχίζουν και το αγόρι μου είναι και αυτός περίπου στην ίδια κατάσταση 

Περαστικά!!! Παίζει δυστυχώς πολύ ίωση!

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια! Και γω σήμερα νυσταζω πολυ. Γύρισα τωρα σπιτι κ θελβ να κουκουλωθω κ να κοιμηθώ. Αλλα πρέπει να βάλω στα παιδιά να φάνε, να δω τι έχουμε για διάβασμα, τι ωρα θα πιάσουμε διαβασμα κτλ.

Δημοσίευση
στις πριν 20 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Και γω σήμερα νυσταζω πολυ. Γύρισα τωρα σπιτι κ θελβ να κουκουλωθω κ να κοιμηθώ. Αλλα πρέπει να βάλω στα παιδιά να φάνε, να δω τι έχουμε για διάβασμα, τι ωρα θα πιάσουμε διαβασμα κτλ.

και εμένα πήγε η μαμά μου και έφερε τα μαθήματα και εκτός αυτά ποαπέχουν για το σπίτι έχουμε να διαβάσουμε και αυτά που έκαναν σχολείο.

στις πριν 1 ώρα, ο/η Katerinioo είπε:

Αχ κορίτσια σας διαβάζω και πραγματικά σας στέλνω κουράγιο και αγκαλιές . Εγω μεγάλωσα από τα 8 σε ένα σπίτι που η μητέρα μου λόγω υγείας είναι με 90%και βάλε αναπηρία, οπότε βοήθεια δεν είχα ποτέ αλλά ήταν το τελευταίο που με πείραξε μέσα στην κατάσταση της. Και μετά η μαμά του άντρα μου επίσης έχει τρομερό θέμα 3 χρόνια τώρα υγείας. Οπότε από το πρώτο παιδί τελείως μόνοι και τώρα στο 2ο σκεφτείτε που μένουμε έξω έχουμε 1-2 φίλους μονο που θα κρατήσουν τον μικρό την ώρα του τοκετού να έρθει ο άντρας μου, αλλιώς θα τον πάρουμε μαζί στο νοσοκομείο και θα με περιμένουν απ έξω. Καμία φορά και εγώ λέω με παράπονο «γιατί;», αλλά λέω έτσι είναι και προχωράω. Το καλό είναι ότι εμάς δεν έχουν θεωρίες. Δεν μας λένε τίποτα. Μόνο ότι μπράβο που τα φέρνουμε βόλτα όλοι μόνοι και πόσο χαίρονται που τα καταφέρνουμε. Οπότε δεν έχουμε γκρίνια. 

Εχει και τα καλά του να μεγαλώνεις μόνος τα παιδιά. Δεν έχεις καμία παρεμβολή σε αυτό που πιστεύεις εσύ για το μεγάλωμα. 

Εσένα όμως δεν είναι οτι δεν θέλουν αλλά δεν μπορούν για σοβαρά θέματα. Επίσης το κυριοτερο δεν παρεμβαίνουν και σας επαινουν. Εμάς ποτέ κανείς δεν μας έχει πει μπράβο! Στην τελευταία παλινδρομη που είχα μόνο που δεν τα βάλανε μαζί μου επειδή το έχασα. Για αυτό σε αυτή την εγκυμοσύνη το ανακοινώσαμε σε γονείς και αδέρφια μετά την αυχενική. Φαντάσου πως μπαίνω στον 9ο και ακόμα πολλοί δεν ξέρουν πως είμαι έγκυος, θα με δουν μια και καλή με το μωρό αγκαλιά.

Δημοσίευση

Μίλησα τώρα με τον παιδίατρο γιατί ο μικρός δεν είναι καθόλου καλά και ειδα καινκατακοκκινο λαιμό και θα τον πάω να τον δει το απόγευμα ότι είναι να το προλάβουμε. Έχει πολλά κρούσματα στρεπτοκοκκο στο σχολείο. Οπότε καλύτερα να τον πάω να είμαι και εγώ ήσυχη μην κολλήσω και τίποτα τώρα στο τέλος. 

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

και εμένα πήγε η μαμά μου και έφερε τα μαθήματα και εκτός αυτά ποαπέχουν για το σπίτι έχουμε να διαβάσουμε και αυτά που έκαναν σχολείο.

Εσένα όμως δεν είναι οτι δεν θέλουν αλλά δεν μπορούν για σοβαρά θέματα. Επίσης το κυριοτερο δεν παρεμβαίνουν και σας επαινουν. Εμάς ποτέ κανείς δεν μας έχει πει μπράβο! Στην τελευταία παλινδρομη που είχα μόνο που δεν τα βάλανε μαζί μου επειδή το έχασα. Για αυτό σε αυτή την εγκυμοσύνη το ανακοινώσαμε σε γονείς και αδέρφια μετά την αυχενική. Φαντάσου πως μπαίνω στον 9ο και ακόμα πολλοί δεν ξέρουν πως είμαι έγκυος, θα με δουν μια και καλή με το μωρό αγκαλιά.

Καλά έκανες και το είπες όταν ένιωθες. Ναι εννοείται αυτό που λες. Απλα είπα οτι δυστυχώς πολλές φορές για διαφορετικούς λόγους δεν έχουμε βοήθεια και είναι λογικό να πέφτουμε συναισθηματικά και σωματικά. Εγώ από φίλες παντως που μου έλεγαν το δεν κάνω σωστά, απλά έβαλα στα αυτιά ασπίδα και είπα ότι και να λένε δεν θα με επηρεάζει. Προφανώς δεν είναι εύκολο. Και όλοι επηρεαζόμαστε αλλά ας έχουμε πίσω πίσω στο μυαλό ότι κακώς επηραζομαστε, κάπως σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Μίλησα τώρα με τον παιδίατρο γιατί ο μικρός δεν είναι καθόλου καλά και ειδα καινκατακοκκινο λαιμό και θα τον πάω να τον δει το απόγευμα ότι είναι να το προλάβουμε. Έχει πολλά κρούσματα στρεπτοκοκκο στο σχολείο. Οπότε καλύτερα να τον πάω να είμαι και εγώ ήσυχη μην κολλήσω και τίποτα τώρα στο τέλος. 

Περάσαμε πέρυσι και οι 3. Τον έφερε ο μικρός από το σταθμό. Ισως χρειαστείτε αντιβίωση. Πάντως καλύτερα να τον πας να το προλάβεις. Θα βοηθήσει και αυτόν και εσένα! 

Δημοσίευση

Εγώ έχω ραντεβού στο νοσοκομείο να με δουν Μεγαλη Τέταρτη  και θα ρωτήσω για το μαγνήσιο. Πότε πρέπει να κοπεί! Είδα το αναφέρατε αρκετές. Επίσης, τεστ στρεπτόκοκκου και εμένα την πρώτη φορά μου είχαν κάνει πιο μετά στις εβδομάδες. Τώρα δεν ξέρω πως και μου το έκαναν έτσι νωρίς. Στην 32η και 5 μέρες! 

Ξεκίνησε από προχθές να πονάει η μέση μου και ώρες ώρες δεν μπορώ να σηκωθώ από καρέκλα ή καναπέ. Σαν τελικό σίγμα είμαι 😂

για την βαλίτσα. Εγώ έπλυνα μια πάνινη τσάντα με απορρυπαντικό μωρού , την σιδέρωσα και θα βάλω εκεί μέσα τα ρούχα του μωρού και μετά αυτή μέσα στη βαλίτσα. Πάντως, αφού το έκανα με βρήκα λίγο υπερβολική. Αλλά ειπ βαλτά εκεί μαζεμένα και τέλος. Αυτό με τα ταμπελάκια, πάντως πολύ βοηθητικό ακούγεται. Καλή σκέψη !!!

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης ναι αυτό είναι τ θεμα οταν δ πάνε σχολείο οτι έχουμε και τα του σχολειου τ παρακατω. Απο πυρετο πως τ πάει?

@Kateriniooκαλη η ιδέα κι αυτή με την πανινη τσαντα. Εγω δ εχω ξεκαθαρισει καν τι πρεπει να παρω μαζι μου.

Και γω νιώθω πιεση αναμεσα στα πόδια χαμηλα. Ειδικά όταν καθομαι αρκετή ώρα οταν σηκωθω περπαταω βάρκα γυαλο. Λιγο μεχρι να ζεσταθεί τ ολο σύστημα.

Όσο για τ μαγνήσιο ουσιαστικα δ κάνει κάτι αμαν για τις συσπασεις. Πιο πολύ στις κράμπες βοηθαει. Οπότε δ σημαίνει ότι αν δ τ κόψεις δ θα γεννήσεις κιολας.

Δημοσίευση
στις πριν 36 λεπτά, ο/η Katerinioo είπε:

Καλά έκανες και το είπες όταν ένιωθες. Ναι εννοείται αυτό που λες. Απλα είπα οτι δυστυχώς πολλές φορές για διαφορετικούς λόγους δεν έχουμε βοήθεια και είναι λογικό να πέφτουμε συναισθηματικά και σωματικά. Εγώ από φίλες παντως που μου έλεγαν το δεν κάνω σωστά, απλά έβαλα στα αυτιά ασπίδα και είπα ότι και να λένε δεν θα με επηρεάζει. Προφανώς δεν είναι εύκολο. Και όλοι επηρεαζόμαστε αλλά ας έχουμε πίσω πίσω στο μυαλό ότι κακώς επηραζομαστε, κάπως σε κάνει να νιώθεις καλύτερα!

Αυτό ακριβώς,πλέον κλείνω σε όλα τα αυτιά μου και αν δω πως με πολύ ζαλίζουν απλά απαντώ και δεν με νοιαζουν οι συνέπειες. Γενικά δεν έχω και τον πιο ήρεμο χαρακτήρα,αλλά να σου πω κάτι έχω περάσει πολλά στην ζωή μου και τα κράταγα μέσα μου και τι κατάλαβα; Νοσηλεία σε νοσοκομειο,οσφυονωτιαια παρακέντηση,μαγνητική και ένα σωρό γιατρούς και μετά από χρόνια διαγνωστηκα με συστηματικό ερυθηματωδη λύκο και όλα αυτά από το άγχος.  Οπότε πλέον κοιτάω να είμαι καλά εγώ για να είναι και το παιδί μου και ο άντρας μου. 

@Diwniαπό τις 5.30 που έκανε 38,9 όλη μέρα είναι με 37.7-38 αλλά πονάει ο λαιμός του λέει. Θα τον πάω γιατί αν είναι στρεπτοκοκκος να μιλήσω με τον γυναικολογο να μου δωσει οδηγίες  και εμενα. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...