Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εγώ κορίτσια από τις 8.30 μέχρι πριν λίγο είχα τρομερό πόνο περιόδου σε σημείο που λέω μου έρχεται περίοδος και δεν μπορουσα να κουνηθω.Ηπια το χάπι και ηρέμησα. Τρέμω στην ιδέα ότι θα το κόψω την άλλη βδομάδα για το πως θα ανταπεξέλθω.
    • Να μην στεναχωριέσαι κορίτσι μου! Λίγο έμεινε,  πόσο ζυγίζει το μπεμπακι τώρα?  @Diwni σε ζηλευω με την γυμναστική, εχω να γυμναστω χρονια αλλα τα τελευταία 2 χρόνια περπατουσα πολύ και στην δουλειά μου σήκωμα βάρη οπότε κρατιόμουν σε μια φόρμα,όχι από άποψη σώματος αλλα από ευελιξία! 
    • @Diwni ποσο σε θαυμαζω που συνεχιζεις τη γυμναστικη και γω ετσι σταματησα τον Αυγουστο και εκτοτε δεν ξαναπηγα γιατι με βρηκαν ολα. Ειναι οτι καλυτερο και φανταζομαι οτι θα σε ευνοησει και στον τοκετο. Εγω κοριτσια μου θα τη βγαλω ξαπλα με χαπια για αλλες 3 εβδομαδες που θα εχω κλεισει 38. Ειχα μια ελπιδα οτι μπορει να αλλαζε κατι αλλα ο γιατρος αμετακινητος. Ας ειναι για καλο εστω αν και ειμαι αρκετα στεναχωρημενη πια. 
    • Ναι ευτυχώς ο σύντροφος μου είναι πολύ υποστηρικτικος και του μιλάω για όλα.Προσπαθουμε πάλι από αρχές έτους γιατί περιμέναμε τις εξετάσεις, αλλά δεν έχουμε αλλάξει κάτι αφού δεν βρέθηκε κάτι.  Γενικά το έχω πει σε ελάχιστους, δε θα άντεχα να με δει κάποιος ως καημένη. Ευτυχώς έρχεται καινούργιος μήνας, η άνοιξη όσο να'ναι βοηθάει στην ψυχολογία και βουρ πάλι να τους ξεζουμιξουμε.😄
    • @Sotiria_94 ναι μέχρι τώρα δ ειχα κατι. Χθες συγχυστηκα πολύ από άποψη στεναχωριας. Αλλα σήμερα είναι μια άλλη μέρα. @Katerinioo εκανα πιλατες, κυκλική και φιτ μπολ πριν μεινω εγκυος, ανάλογα δηλ τι είχε τ προγραμμα, ποιες μέρες μπορούσα να πάω κτλ. Σταμάτησα με τ π ειδα θετικο τεστ. Ήμουν χεσμενη πάνω μου και ξεκινησα δειλα δειλα με πιλατες μετά τις γιορτές κ εν συνεχεία έβαλα στο προγραμμα κ φιτ μπολ. Είδα τεράστια διαφορά εδώ κ 2 μήνες στο σώμα μου. Κανω τ κανονικο προγραμμα όπως πριν, δ έχει ειδικό για εγκύους αλλά μ προσαρμόζει αν κάτι χρειαστεί στις ασκήσεις. Όταν δηλ κανουμε ασκήσεις π πρέπει να ξαπλωσεις στο στρώματα κι, εμενα μ δινεισ ασκήσεις στο πλάι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...