Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @MarMar90να μην ακούς αυτά που λένε! Κλείσε τα αυτακια σου κ ακολουθα το μωρακι σου... ετσι ελεγαν κ σε εμενα κ κοντευα να τρελαθω ! Το καθε παιδακι ειναι τελειως διαφορετικο. Εμενα η δικια μου ηρεμησε οταν ξεκινησε να μπουσουλαει κ να ειναι πιο ανεξαρτητη. Με τον υπνο ομως ακομα δεν έχει στρώσει... σκέψου ότι το μωρό κοιμάται όλο το βράδυ και εκείνη με ξυπνάει ανά 2 ώρες 
    • Όσο για εμένα,  τα λοχεια σταμάτησαν στις 30 μέρες και στις 40 πήγα για έλεγχο στο γυναικολογο. Τώρα έχω ραντεβού πάλι αυτή τη βδομάδα!  Εγώ δεν έχω κάποιο θέμα με το σώμα μου , είχα πάθει μεγάλη κρίση στην πρώτη γέννα. Αυτό που με ενοχλεί είναι ότι πλέον κουράζομαι αν περπατήσω λίγο,  γτ δυστυχώς δεν περπατάω πολύ... γίνονται οι περισσότερες βόλτες με το αυτοκίνητο πλέον. 
    • @Sotiria_94 για να σε εχει ακόμα ο γιατρός ξαπλα λογικα μολις ερθει η ωρα τους θα γεννηθει ευκολα κ γρήγορα. Προφανώς κ εχετε τ φοβο προωρου τοκετου, να σκεφτεσαι οτι βδομαδα βδομασα παλεψες να φτασετε ως εδω. Αρα μολις σ πει σηκω να είσαι βέβαιη οτι θα βγει κιολας. @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου αμα δει ο γιατρός οτι συνεχίζονται οι συσπασεις θα στο ξανα ξεκινήσει. Μην το σκέφτεσαι καν αυτό. Όσο για τη γυμναστική που λέτε γυμνάζομουν κ πριν την κυηση..οχι τρομερα πράγματα αλλά κρατιόμουν καλά. Το έκανα για μενα. Όταν έμαθα ότι ειμαο εγκυος σταματησα κ όταν πήρα τ οκ από τ γιατρό ήμουν πολύ επιφυλακτική. Το είχα αγχος. Αλλα βλεπω οτι με ωφελεί πολύ. Και φυσικά βοηθάει το οτι είμαι πλήρως λειτουργικξ αν είχα θέματα με συσπάσεις αιμοραγια κτλ προφανώς κ δ θα πήγαινα. 
    • Γειά σας κορίτσια μου !!!  3.5 μηνων κ μεις , 6.200 και 62εκ είμαστε!! Εμείς κάνουμε πολύ καλούς ύπνους (σκόρδα θελω) 8 με 9 ώρες το βράδυ και την υπόλοιπη μέρα μισή με μια ωρίτσα!! Είναι ήσυχη αρκετά κ της αρέσει πολύ η βόλτα...! Όσο για την τηλεόραση,  ναι κ εμείς το έχουμε αυτό το θέμα! Έχει ξεκινήσει το συνειδητό γέλιο πλέον και κάθε φορά που βλέπει την αδερφή της , λιώνει! 
    • @Sotiria_94κουραγιο και κάνε μια υπομονή ακόμα, ώστε να έρθει το μωράκι σου στην ώρα του. Εύκολο να το λες απ έξω το ξέρω αλλά εδώ είμαστε να μιλάμε!! @ΜαρίαΔημήτρης μην φοβάσαι. Για να σου πει ο γιατρός να τα κόψεις κάτι θα ξέρει. Εγώ θυμάμαι μαγνήσιο και το αντιπηκτικό το έκοψα στον 8ο μήνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. Και εγώ είχα αγχωθεί αλλά σωστά μου το έκοψε ο γιατρός τελικά. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...