Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης καλα εκανες και πηγες δε το συζηταμε για να εισαι και πιο ησυχη. Δυστυχως οι αντρες δεν μπορουν να καταλαβουν τα παντα και δεν εχουν και τις γνωσεις, εδω και ο δικος μου κανει λες και δε συμβαινει τιποτα καποιες στιγμες ενω ταλαιπωριομαστε τοσο καιρο. Μη δινεις σημασια ο αντρουλης σου εχει το δικο του τροπο αντιμετωπισης στην κατασταση και δεν πειραζει αν καποιες στιγμες εισαι εκνευρισμενη ειναι το πιο λογικο και εχεις ολα τα δικια του κοσμου. Κατσε ηρεμη και περνα χρονο με το παιδακι σου οπως λεει η @DiwniΠραγματικα μενουν λιγοτερο απο 3 εβδομαδες για να νιωσεις μεγαλυτερη ασφαλεια και οταν περασουν θα επανελθει και η ψυχολογια σου.❤️🌹

• Απαντήσεις 640
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης δεν μπορούν να νιώσουν τ ζορι π τραβαμε στην κυηση, ακομα κ στις πιο καλες εγκυκοσυνες, ε έχεις τα αγχη σου κτλ. Εντωμεταξυ παιζει βα ειμαι η μονη π πλεον απο 2 πακέτα παμπερς π πήρα δεν έχω δει τίποτα από τ πράγματα τ μωρου έτσι? Χαχα αλλα ρε κορίτσια στο 1ο παιδί έχεις μια ντουλάπα, μια συρταριερα, κάτι, πλένεις τα τακτοποιεις γεμιζει ο χώρος σιγα σιγα μωρουδιακα. Με ηδη 2 παιδια και ένα σωρό ρουχα κ παιχνιδια τ καθυστερώ οσο γινεται. Προς τ παρόν έχω αδειασει μόνο ένα συρτάρι στη δική μας ντουλάπα. Και γενικά από δω κ περα περιμένω να αλλάξει ο καιρός να ξεκινήσω μαζεματα κ ξεκαθάρισματα. Σκέφτομαι αρχές Απρίλη να φέρω να ξεχωρισω τ ρουχα τ μωρου. Αλλώστε έχω πητ 28 Μαΐου και αν κ μ φαίνεται απίθανο να φτάσω εκεί λόγο έντονης δικής μ δραστηριότητας, αφού μόνιμως κάπου πρέπει να πάω με τ παιδια κτλ πιστευω ότι πρινα τις 15 20 Μαΐου δ θα γεννησω. Τη Δευτέρα 31 τ μηνός έχω τ ντομπλερ, θα είμαι 31+5. Να γίνει κι αυτό κ μετά σιγα σιγα να ξεκινήσω να τ ναζω σε σειρά.

Δημοσίευση

Του είπα ότι δεν θα ξανασχοληθω μαζί του και να κάνει ότι θέλει 🤣 εννοείται πως απο την στιγμή που μιλησα με τον γιατρό και μου είπε να πάω στο μαιευτήριο θα πήγαινα. Ήθελε και αυτός να είναι σίγουρος για το λείπει εκτός Ελλάδος. 

@Diwni Να σου πω μόνο το καροτσι πήραμε με το κάθισμα και τα έχω μέσα στη μέση στο σαλόνι κιόλας στα κουτιά. Πολλά έλεγα θα κάνω αλλά δεν έχω κάνει τίποτα. Ρούχα ότι μου έδωσαν αδειασα 2 συρτάρια στο δωμάτιο μου και τα έβαλα και αργότερα θα φτιάξω την ντουλάπα στο παιδικό. Από πάνες και σαπούνια και τετοια δεν έχω πάρει, αυτά και να γεννήσω στέλνω και παίρνουν. Απλά θα φτιάξω την βαλίτσα μου να είναι έτοιμη γιατί φοβάμαι. Ο γιατρός στο μαιευτήριο είδε την ημερομηνία γέννησης μου 16/4 και μου λέει λογικά θα έχετε κοντά κοντά γενέθλια.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρηςπιες το glopir μη φοβασαι τιποτα πινω 6 χαπια την ημερα εδω και τοσους μηνες την ανωτερη δοση. Αν δεν επαιρνα το χαπι δε θα μιλουσαμε τωρα. Το πινουν παρα πολλες γυναικες ειναι αντιυπερτασικο χαπι που ομως αναστελλει τις συσπασεις και ειναι σωτηριο. Μην διαβαζεις google και αντενδειξεις, τα φαρμακα στην κυηση χορηγουνται με συνυπολογισμο ζημιας και οφελους. Το οφελος του ειναι πολυ μεγαλυτερο απο πιθανες παρενεργιες. Επισης ασε τις δουλειες ειπαμε θα κατσεις στον καναπε σου μεχρι να ηρεμησει η κοιλιτσα και θα πανε ολα καλα. @Diwniμου εσυ εισαι βετερανος με 2 παιδακια ηδη εχεις χρονο δοξα τω θεω αν θελεις ομως μπορεις να κανεις κατι απο λιγο για να μη σου πεσουν πολλα μαζι. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 ναι μωρέ νιώθω ότι έχω χρόνο κ δε θέλω να γεμίζω πράγματα από τώρα. Ηδη αρχισα να μαζευω τ ρουχα των κοριτσιών π δ θα τους κανουν τ χρονου. Δ δουλευω είμαι σε άδεια οπότε ενταξει ολα θα γίνουν.

Κατι ασχετο να ρωτήσω. Το ντομπλερ ποσο σας κοστισε θυμάστε? 

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Sotiria_94 είπε:

@ΜαρίαΔημήτρηςπιες το glopir μη φοβασαι τιποτα πινω 6 χαπια την ημερα εδω και τοσους μηνες την ανωτερη δοση. Αν δεν επαιρνα το χαπι δε θα μιλουσαμε τωρα. Το πινουν παρα πολλες γυναικες ειναι αντιυπερτασικο χαπι που ομως αναστελλει τις συσπασεις και ειναι σωτηριο. Μην διαβαζεις google και αντενδειξεις, τα φαρμακα στην κυηση χορηγουνται με συνυπολογισμο ζημιας και οφελους. Το οφελος του ειναι πολυ μεγαλυτερο απο πιθανες παρενεργιες. Επισης ασε τις δουλειες ειπαμε θα κατσεις στον καναπε σου μεχρι να ηρεμησει η κοιλιτσα και θα πανε ολα καλα. @Diwniμου εσυ εισαι βετερανος με 2 παιδακια ηδη εχεις χρονο δοξα τω θεω αν θελεις ομως μπορεις να κανεις κατι απο λιγο για να μη σου πεσουν πολλα μαζι. 

Δεν ξέρεις πόσο με ηρέμησες. Θα τα πάρω αύριο το πρωί γιατί δεν έχω κοντά φαρμακειο. Απλά φοβήθηκα γιατί διάβαζα για ταχυκαρδία και τετοια. Και εγώ έχω ήδη υψηλούς παλμούς και πολύ χαμηλή πίεση. 

Δημοσίευση

Εμενα μου πηρε 120 ευρω οπως δηλαδη και στις Α και Β επιπεδου. Πηγα σε εναν εμβρυομητρικο που ερχεται απο Αθηνα επειδη με εστειλε ο γιατρος μου εκει. Οι τιμες που παιζουν εδω ειναι απο 100 μεχρι 150 σε εμβρυομητρικο, αν και πολλοι γνωστοι το εκαναν στο γιατρο τους και εκει δεν ξερω ποσο κοστιζει. Οσον αφορα τις ετοιμασιες κατσε να δουμε και πως θα εξελιχθει ο καιρος γιατι εμεις παμε λιγο στα τυφλα δεν ξερουμε αν θα χει κρυο, τι θα πρεπει να φορεσει κλπ. 

Δημοσίευση

Μαρία μου το 20αρι ειναι βραδειας αποδεσμευσης δηλαδη δρα αργα και σε κρατα για πολλες ωρες, δεν ριχνει αποτομα πιεση ουτε σε βαραινει οπως το 10αρι που ειναι ταχειας αποδεσμευσης. Αν σου πει για 10αρι να ξερεις θα προσεχεις για καμια ωρα μη σου πεσει αποτομα η πιεση. Δε το επαθα ποτε. Γενικα το μονο που μπορει να συμβει ειναι να πεσει η πιεσουλα αλλα θα τσιμπησεις το αλατακι λιγο στο φαι και θα εισαι πενα. Αν νιωσεις ταχυπαλμια (που γενικα συμβαινει στην κυηση) ξαπλωσε λιγο πλαι να ηρεμησεις δεν θα συμβει τιποτα κακο. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 είναι μωρε η αλλαγή της εποχής. Σίγουρα θα χρειαστείς μακρυμανικα φαρμάκια. Εγω π είμαι τέλος Μαΐου ζήτημα κανα 2 βδομαδες να βάλει μακρυα. Εμενα είχε η αυχενικη 130 η β επιπέδου 170 π μ.φανηκαν υπερβολικά πολλά και τώρα δ ξέρω. Στα κορίτσια τ ειχα κάνει σε άλλο γιατρό κ θυμαμαι οτι ειχα δώσει 120 αυχενικη 150 για τη β και γυρω στα 70 για τ ντομπλερ. Κ λεω κατσε να δω π έχουν πάει οι τιμές.

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Sotiria_94 είπε:

Μαρία μου το 20αρι ειναι βραδειας αποδεσμευσης δηλαδη δρα αργα και σε κρατα για πολλες ωρες, δεν ριχνει αποτομα πιεση ουτε σε βαραινει οπως το 10αρι που ειναι ταχειας αποδεσμευσης. Αν σου πει για 10αρι να ξερεις θα προσεχεις για καμια ωρα μη σου πεσει αποτομα η πιεση. Δε το επαθα ποτε. Γενικα το μονο που μπορει να συμβει ειναι να πεσει η πιεσουλα αλλα θα τσιμπησεις το αλατακι λιγο στο φαι και θα εισαι πενα. Αν νιωσεις ταχυπαλμια (που γενικα συμβαινει στην κυηση) ξαπλωσε λιγο πλαι να ηρεμησεις δεν θα συμβει τιποτα κακο. 

Το 20 αρι μου έδωσε, θα το ξεκινήσω αύριο πρωί,να δω τι άλλο θα πιω η γιαγιάκα 🤣 Πραγματικά με ηρέμησες πάρα πολύ!

@Diwni εμένα το doppler μου το είχε γράψει ο γιατρός και πλήρωσα 75€ στο Ρέα.  Σήμερα που μου έκανε πάλι doppler έκτακτο και λόγω Κυριακής πλήρωσα 105€ 

Δημοσίευση

@Diwniκαλα που μου το ειπες για τα μακρυμανικα γιατι δεν εχω αισθηση απο βρεφη και διαφωνουσα με τη μανα μου νομιζα οτι ειναι αχρειαστα τετοια εποχη. @ΜαρίαΔημήτρης ξεκινα το και πες μου πως θα εισαι. Α και μην το πινεις κοντα στο σιδηρο γιατι ο σιδηρος εξουδετερωνει ολα τα φαρμακα εκτος αν δεν ισχυει για το σκευασμα σου αλλα γιαυτο επιφυλασσομαι ρωτα και το γιατρο σου. Περιμενω νεα σας.❤️

Δημοσίευση

@Sotiria_94 κ γω δ θυμομουν ακριβώς. Τη μικρή μ π γεννησα 3 Μαΐου μακρυμανικα της φορουσα αλλα βλεπω στις φωτο οτι μέσα στο Μάιο κανένα μεσημέρι να φορουσαμε εμεις κοντομάνικο κ τις υπόλοιπες μέρες μακρυμανικο. Αρχές Ιουνίου την έχω μόνο με κορμακι εσωρουχο. Οτι φορας εσύ έτσι κ τ μωρο. Άμα δεις φωτο τι ρουχα φορούσες περυσι την ίδια εποχή θα καταλάβεις. Είναι περίεργη εποχή γενικά. Η μεγάλη μ ήταν τότε 21 μηνβν κ βλέπω τη μία μέρα την έχω με κοντομάνικο κ την επομενη με μακρυμανικο μπλουζακι κ μπουφαν αμάνικο. Και να φανταστείς ότι δ τ κουκουλωνω τ παιδια μου με αμαν ζεστα ρουχα κτλ. Εσύ π θα γεννησεις βαρια αρχές Μαΐου σίγουρα μακρυμανικα θα τ βαλεις. Επισης παρε κουβερτούλα αγκαλιάς αλλα κ πικε αγκαλιάς κ αναλογα τον καιρό κ την θερμοκρασία τ σκεπάζεις.

Δημοσίευση

Θα στείλω αύριο πρωί την μαμά μου να το πάρει και θα το πάρω νωρίς και μετά από κάνα 2ωρο θα πιω τον σίδηρο. Θα τα αλλάξω λίγο.θα πάρω το μαγνησιο μαζί με το glopir και την αντιπηκτικη και μετά τα υπόλοιπα.  

Πάντως με τα φορμάκια και εγώ μόνο μακρυμανικα έχω πάρει και επίσης και αυτά που μου δώσανε είναι όλα με μακρύ μανίκι  απλά έχω πάρει φανελακια με κοντό μανικι. Είναι περίεργη εποχή αλλά και πάλι νεογέννητα πρέπει να έχουν ζεστουλα, επίσης και καλτσακια να είναι ζεστά τα πατουσίνια.  Τώρα αν ο καιρός κάνει τίποτα τρελό και βάλει καύσωνα από τον Απρίλιο ε θα τους φοράμε τα φανελακια. 

Δημοσίευση

Για να δούμε ποια θα γεννησει πρωτη! Να αλλάξουμε πίστα χαχα. Καλα εγω δ βιάζομαι. Δηλ από τη μια θέλω να έρθει η ώρα να γεννησω να πάμε παρακάτω αλλα στην ώρα της να έρθει.

Δημοσίευση

Πωπω καλα που μου το πατε κοριτσια μου για τα φορμακια. Βαλαμε στην τσαντουλα του και κουβερτουλες τετοιες και καλτσακια τωρα που το λετε. Με το καλο να ερθουν τα μπεμπινια στην ωρα τους και με εναν ηρεμο τοκετο και να τα ευχαριστηθουμε, το ευχομαι ολοψυχα σε ολες❤️

Δημοσίευση

Εμένα με βλέπω μεγάλη εβδομάδα να γενναω και να κάνω Πάσχα στο Ρέα.  Από την αρχή το λέω πως Πάσχα θα γεννήσω.  Μακάρι να πάει παραπάνω βέβαια, διαφορετικά θα είμαστε στο σπίτι 2 αγόρια ψαράκια και 2 γυναίκες κριαρινες!! 😅😅😅

Δημοσίευση

Γειά σας κορίτσια πως είστε;;; 

Χάθηκα λίγο,  είχε έρθει η μαμά μου 2 3 μέρες, είχαμε και τον μικρό ανηψιο σπίτι μας,  ανέβασα και ένα 37.8 , αλλά τώρα όλα καλά υπό έλεγχο!

Δημοσίευση

Αχ @ΜαρίαΔημήτρης κορίτσι μου πήρες μια τρομάρα,  να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις για να πανε ολα όπως πρέπει ✌️

Κορίτσια και γω ακόμα νιωθω τις δυνάμεις μου και τις αντοχές μου αλλά από την άλλη φοβάμαι μη μου σκάσει απότομα τίποτα και τρέχω στο γιατρό,  φτου φτου 

Δημοσίευση

Εντωμεταξύ διαβάζω πως εχετε ξεκινήσει ετοιμασίες, εγώ ακόμα τίποτα, έχω μαζέψει πράγματα αλλά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα πλυσίματα , είμαι ακόμα στην οργάνωση 

Θέλω να κάνω μια παραγγελία παμπερ κρεμουλες κλπ , άλλη μια από shein με διάφορα έχω δει και νυχτικα πιτζάμες σουτιέν θηλασμού και άλλη μια με σεντονακια κλπ από ένα σαιτ που πετυχα

Το καρότσι , μπανακι με βάση, ένα μαξιλάρι αλαξιερα(πανω στο κρεβατι θα την αλλαζω δεν εχουμε χωρο δυστυχως) και διάφορα μπιχλιμπίδια τα περιμένω κοντά στο Πάσχα 

Όσον αφορά τα ρουχαλάκια, εμάς μας είπαν κοντό μανίκι από μέσα και απέξω βαμβακερό με το ποδαράκι μέσα +συν καλτσουλα σκουφί (αυτά φαντάζομαι μόνο στο μαιευτήριο τις πρώτες μερες) , εγώ πήρα για 56 πόντους και έχω πάρει και για 62 , κοντομάνικο,  τιραντα λεπτή, σορτς, φουστάνια αλλά και ζιπουνακια μακρυμανικα με κολάν από κάτω,  πιστεύω θα βολέψουν και αυτά 

Δημοσίευση

@Maria98μια χαρα τα πήρες. Εμενα πιο πολύ με βολεψαν τ σετακια μπλουζακι κολανακι. Οχι σαν νεογεννητο ημερων βεβαια. Καλοκαιρι τ φορουσα μονο κορμακι κ στις ζεστες τιραντακι κορμακι κ σρ καμια εξοδο ολοσωμο φορμακι καλοκαιρινο. Αλλα απο Σεπτεμβρίο κ μετα π ξεκινησαμε τ φθινοπωρινά μονο ξεχωριστα κομματια, μπλουζακι κολανακι κτλ. Και γω πριν να μπει ο Απρίλιος δ τ πιανω. Τα έχω όλα μαζεμένα στο χωριό. Θα πρέπει να πάω να τ ξεχωρισω, να τ φέρω σπίτι κ να τ ξεκινήσω σιγα σιγα.

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Maria98μια χαρα τα πήρες. Εμενα πιο πολύ με βολεψαν τ σετακια μπλουζακι κολανακι. Οχι σαν νεογεννητο ημερων βεβαια. Καλοκαιρι τ φορουσα μονο κορμακι κ στις ζεστες τιραντακι κορμακι κ σρ καμια εξοδο ολοσωμο φορμακι καλοκαιρινο. Αλλα απο Σεπτεμβρίο κ μετα π ξεκινησαμε τ φθινοπωρινά μονο ξεχωριστα κομματια, μπλουζακι κολανακι κτλ. Και γω πριν να μπει ο Απρίλιος δ τ πιανω. Τα έχω όλα μαζεμένα στο χωριό. Θα πρέπει να πάω να τ ξεχωρισω, να τ φέρω σπίτι κ να τ ξεκινήσω σιγα σιγα.

Δεν αγχώνομαι στον πλύσιμο, 2 3 αντε 4 πλυντήρια θα ναι ; όχι παραπάνω

Πιο πολύ θέλω να τα οργανώσω να ξέρω τι και τι έχω και μια μέρα θα κάνω πλύσιμο μια μέρα θα κάνω σιδερο για να τα φυλαξω, σκέφτηκα να τα βάλω πρώτα σε μια θήκη αυτές τις πλαστικές και όταν φτάνω κοντά να τα μεταφέρω στη συρταριερα 

Επίσης κορίτσια για το μπάνιο του έχω 2 μικρές κάπες πετσέτες και μια λίγο πιο μεγάλη,  σκέφτομαι όμως να πάρω κατευθείαν σετ πετσέτες και για το μωρό να χρησιμοποιώ το μεσαίο μέγεθος,  μας μένουν και μας οι μεγάλες πετσέτες,  γενικά προσπαθώ να ωριακω τέτοιες λύσεις πρακτικές και από άποψη οικονομικών και από άποψη χώρου 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Εγώ λοχεια είχα νομίζω μέχρι τις 30 μέρες και γιατρό πήγα στις 40 να με δει. Μου είπε να έχω το νου μου γιατί θα μου έρθει σύντομα περίοδος και όντως μου ήρθε λίγες μέρες μετά. Δεν μου έχει ξαναέρθει από τότε όμως. Ξηροδερμια έχω εγώ στα μαλλιά και τα έκοψα κοντά μέχρι τον ώμο για να βολεύουν. Τις πρώτες μέρες είχα επίσης πολλές εξάψεις και ιδρωνα πολυ. Γενικά με τα κιλά είμαι οκ. Θα έλεγα πως είχα το ανάποδο πρόβλημα γιατί βγαίνοντας από το μαιευτηριο δεν πρόσεχα πολύ και έχανα έχανα με αποτέλεσμα να νιώθω πολλή αδυναμία. Από τότε πήρα τα χαμπάρια μου και είπα ότι ο θηλασμός θέλει φαΐ. Βέβαια με όλες αυτές τις αλλεργιες που υποψιαζομαστε έχω κόψει πολλά απο τη διατροφή μου και τρώω όλο βλακειες.  Παρόλα αυτά κι εγώ δυσκολεύομαι με το σώμα μου από τη γέννα και μετά. Και επειδή ο τοκετός δεν πήγε όπως ήλπιζα και με το θηλασμό. Μου αρέσει που θηλάζω το μωράκι μου αλλά πολλές φορές νιώθω πως το σώμα μου δεν είναι 'δικο μου'. Επίσης νιώθω πως το στήθος μου έχει πέσει και με στεναχωρεί λίγο γιατί έχω μικρή ηλικία. Εσείς κορίτσια έχετε αποφασίσει πόσο θέλετε να θηλάσετε η όσο σας βγει; εγώ θα γυρίσω δουλειά στους 9 μήνες οπότε σίγουρα μεχρι τότε θα πρέπει να έχω βρει μια λύση 
    • Χαχαχαχα αυτό με τις τσιριδες έχει πολύ γέλιο! Και εμένα τώρα που ανακάλυψε τα αγου θέλει όλη μέρα να κάνουμε συζήτηση. Αλλά τα κάνει και εξάσκηση μόνη της 😂 τη νύχτα ειδικά που ξυπνάει για φαγητό πριν αρχίσει το κλαμα δοκιμάζει πρώτα τα αγου να δει αν θα τη σηκώσω  Τα χέρια στο στόμα μπορεί να μην απαραίτητα δόντια. Νομίζω όλα τα μωράκια σε αυτή τη φάση ανακαλύπτουν τα χέρια τους και τα τρώνε όλη μέρα. Εμένα σκέψου φτύνει την πιπιλα και βάζει το χέρι
    • @melitiniღ ναι κορίτσι μου και γω όταν ήμουν στη θεση σου τ ιδιο ακριβώς εκανα. Δ τ σκεφτηκα καν, πήγα για εξωσωματικη ασχετα αν ηρθε φυσιολογικα. Ξεκινησαμε προσπαθειες Σεπτεμβρίο του 2014 και εμεινα εγκυος τον Δεκέμβριο του 2016. Σε κάτι παραπάνω από 2 χρόνια. Απλά μην βασανίζεσαι κ φθειρεσαι με σκέψεις αν δεν κάπνιζε, αν δεν ετρωγε αν αν αν... σίγουρα πρέπει να κάνουμε τ καλύτερο κυριως για τον οργανισμό μας, αλλά κ μονο π προχωρήσατε παρακάτω είναι πολυ σημαντικό. Να εστιάζεις σ αυτό. Λέγοντας το τι συνεβει στη δική μας περίπτωση δ θέλω να εφησυχαστουν κοπελες κ να πουν ότι ειναι να γίνει θα γίνει, αλλά να ξέρουν κ οτι τίποτα δ ειναι απίθανο. Άλλωστε κνεδω στο φόρουμ υπάρχουν τόσες κοπελες π μετα από εξωσωματικη πέτυχαν εγκυμοσύνη φυσιολογικα ενώ δ τ περίμεναν.
    • Καλημέρα κορίτσια!! Ελπίζω να περνάτε όμορφα την ημέρα! Εδώ Θεσσαλονίκη, ο καιρός δεν είναι και ο ιδανικός για βόλτα, αλλά θα προσαρμοστούμε. Εύχομαι οι αχνές γραμμούλες να σκουρύνουν με τις μέρες…  Σχετικα με το σπερμα και τις κακές συνήθειες που συζητάτε, συμφωνώ και εγώ με @Diwni. Είναι όλα θέμα πιθανοτήτων…προσωπικά δεν θεωρώ πως πρέπει να καταπιεζόμαστε για έναν σκοπό, αλλά να σκεφτούμε το γενικό καλό που θα αποκομίσουμε από τις «καλές» μας συνήθειες. Και εμείς καπνίζουμε iqos, ελάχιστα μεν, αλλά καπνίζουμε και εγώ το περιόρισα στα 2 τσιγάρα την ημέρα, αλλά όχι για το θέμα παιδιού, όσο για όλους τους άλλους λόγους. Οπως και να έχει, ο καθένας έχει τις «αδυναμίες» του και εμείς όσο μπορούμε τους στηρίζουμε προς το καλύτερο.  Σε άλλα νέα, εγώ 11η μέρα σήμερα και επίσημα λοιπόν love zone. Ξεκινήσαμε μέρα παρά μέρα επαφές και είπαμε πως θέλουμε να επαναφέρουμε το ερωτικο κομμάτι και να μην εστιάσουμε στην προσπάθεια. Ετσι και αλλιώς δεν μας πολύ θέλει 😅 οπότε πάμε χαλαρά και χωρίς τεστ και με το καλό τον Μάιο πάμε για σπερματέγχυση, όπου θα έχουμε κλείσει και 1 χρόνο προσπαθειών μετά τη γέννα. 
    • 🥰🥰 Αμήν μακάρι να δω έντονη γραμμή σε λίγες ημέρες...ναι τώρα θα κάνω ξανά Σάββατο!!!!που θα έχω καθυστέρηση....αν δεν έρθει δηλαδή!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...