Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 584
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ σήμερα έπλυνα κουβερτούλες σεντονακια και φορμάκια. Δύο πλυντήρια και αύριο θα τα σιδερωσω να τα τακτοποιήσω. Νομίζω δεν θα αγοράσω τίποτα νέο. Με το καλό να έρθει το μωράκι και βλέπουμε αν θα χρειαστεί αλλά ρουχάκια. 

Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα νιώθω σαν να μειώνονται οι μέρες και να φθάνει η ώρα να μας έρθουν τα μικρά μας! Σήμερα είχα πονάκια και έχω ακόμα. Ξάπλωσα και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Είμαι στην 31η εβδομάδα. Πιστεύω είναι κάπως φυσιολογικό.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,μόλις μου τελείωσε η μαμά μου το σιδέρωμα για τα ρούχα και τα σεντονακια της μικρής! Μέσα στο σκ λέω να φτιάξω και βαλίτσα γιατί στον γιο μου την έφτιαξα την ώρα που με έπιασαν οι πόνοι!

@Katerinioo τα πονακια είναι φυσιολογικά. Στο λέω εγώ που έχω κάθε μέρα πονακια και έχω τρελάνει τον γιατρό. 

Εγω βαζω ακομα κολπικα την προγεστερονη και καθε πρωι βγαζω τεραστια κομματια σκουρο καφε την κρέμα και η αληθεια είναι πως είχα τρομάξει αλλά και αυτό είναι φυσιολογικό μου είπαν!

Δημοσίευση

@Katerinioo @ΜαρίαΔημήτρης ααα κορίτσια λέτε να αγχωθω να ξεκινήσω κ γω? Ακόμα δ έχω κάνει τίποτα. Μέσα στο πασχα υπολογιζω να τ κανω. Μου φαινεται νωρίς ακομα. 30+1 σημερα. Εμεις τωρα ξεκιναμε ξεκαθαρίσμα σιγα σιγα σε ντουλάπια παιχνιδια τα ρουχα των κοριτσιων για την άνοιξη για να ανοιξουμε κ χωρο.

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Katerinioo @ΜαρίαΔημήτρης ααα κορίτσια λέτε να αγχωθω να ξεκινήσω κ γω? Ακόμα δ έχω κάνει τίποτα. Μέσα στο πασχα υπολογιζω να τ κανω. Μου φαινεται νωρίς ακομα. 30+1 σημερα. Εμεις τωρα ξεκιναμε ξεκαθαρίσμα σιγα σιγα σε ντουλάπια παιχνιδια τα ρουχα των κοριτσιων για την άνοιξη για να ανοιξουμε κ χωρο.

Κοίτα εγώ δεν είχα σκοπό να τα κάνω τόσο νωρίς αλλά μετά την αιμοραγια φοβήθηκα λίγο, πιο πολύ να φτιάξω δικά μου πράγματα!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου ομορφα. Νομιζω η προετοιμασια γεμιζει ευχαριστα την μερα ειδικα για οποια κοπελα δεν εργαζεται. Μου φαινεται οτι Περναει ο καιρος πιο γρηγορα τωρα συγκριτικα με προηγουμενους μηνες. @ΜαρίαΔημήτρης μην ανησυχεις επειδη εχω παρομοια εμπειρια  γνωριζω οτι τα καφε ειναι μονο υπολειμματα, το λεγομενο «σκοτωμενο αιμα» και απο γυναικα σε γυναικα διαφερει ποσο θα διαρκεσει. @Kateriniooκαι μενα ετσι μου ειπε ο γιατρος οτι τωρα πια υπαρχουν τετοια, ειναι φυσιολογικα αλλα καλο ειναι να ξεκουραζομαστε☺️. Μπηκε και ανοιξη σημερα επιτελους μακαρι να μεινει ετσι ο καιρος να μας φτιαχνει τη διαθεση. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Και εγώ στην 30 εβδομάδα είμαι. Περισσότερο τα ξεκίνησα γιατί πια νιώθω ότι κάθε μέρα που περνά κάπως είμαι πιο βαριά!

Επισης, έχω ένα ερώτημα. Νιώθετε καμιά φορά ότι σας χτυπάει τόσο το μωρό που πονάτε; Στα πλευρά ώρες ώρες νιώθω πραγματικό πόνο. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα νιώσει κάτι ίδιο, οπότε μου φαίνεται φουλ παράξενο. 

Όντως, μπήκε η άνοιξη και έχω ξεμυαλιστεί 😂. Από αϋπνίες, καλά πάω εγώ! Κάθε μέρα!

Δημοσίευση

@Katerinioo και γω ξύπνια ειμαο χαχαχ. Ξύπνησα βασικα πριν λίγο κ δ μπορώ να βολευτω να κοιμηθώ ξανα. Ανοιξα τηλεοραση. Οχι δ με ποναει οταβ κλωτσαει. Μερικες φορές οταν τεντωνεται με ενοχλεί αρκετα σε μερικα σημεια.

Δημοσίευση

Καλημέρα,εμένα η μικρή κάνει πραγματικά βόλτες κάθε μέρα. Η πατούσα της είναι μόνιμα στο δεξί πλευρό και μου δίνει και καταλαβαίνω. Έχω και τον γιο μου που συνέχεια της μιλάει και αυτή τρελαίνεται και κοπανιεται όλη την ώρα. @Katerinioo και για εμένα πρωτόγνωρο είναι,ο γιος μου ήταν ήσυχος!Από αϋπνία δεν μπορώ να πω πως έχω,όλη μέρα νυστάζω αλλά η κυρία με στέλνει συνέχεια τουαλέτα, απόψε δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές σηκώθηκα,με κλειστά μάτια πήγαινα!

Δημοσίευση

@Katerinioo καμια φορα εμενα τυχαινει να με ποναει ειδικα οταν κλωτσαει χαμηλα. Για την ακριβεια με ανατριχιαζουν οι κινησεις του οταν ειναι πανω στη φουσκιτσα μου και με βελονιαζει. Κατα τα αλλα τρωω κατι βαριες στο δεξι πλευρο γιατι εκει ειναι τα ποδαρινια του, εχει γυρισει εδω και πολυ καιρο και καλυτερα γιατι με το κεφαλακι του κατω δε νιωθω τοση ενοχληση χαμηλα. Παντως πολλες κοπελες πονανε μη σε ανησυχει το χω κουβεντιασει και το χω διαβασει. Χαμος τα μπεμπινια φτου φτου ζωηρα να ειναι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...