Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 582
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ σήμερα έπλυνα κουβερτούλες σεντονακια και φορμάκια. Δύο πλυντήρια και αύριο θα τα σιδερωσω να τα τακτοποιήσω. Νομίζω δεν θα αγοράσω τίποτα νέο. Με το καλό να έρθει το μωράκι και βλέπουμε αν θα χρειαστεί αλλά ρουχάκια. 

Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα νιώθω σαν να μειώνονται οι μέρες και να φθάνει η ώρα να μας έρθουν τα μικρά μας! Σήμερα είχα πονάκια και έχω ακόμα. Ξάπλωσα και προσπαθώ να μην το σκέφτομαι. Είμαι στην 31η εβδομάδα. Πιστεύω είναι κάπως φυσιολογικό.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια,μόλις μου τελείωσε η μαμά μου το σιδέρωμα για τα ρούχα και τα σεντονακια της μικρής! Μέσα στο σκ λέω να φτιάξω και βαλίτσα γιατί στον γιο μου την έφτιαξα την ώρα που με έπιασαν οι πόνοι!

@Katerinioo τα πονακια είναι φυσιολογικά. Στο λέω εγώ που έχω κάθε μέρα πονακια και έχω τρελάνει τον γιατρό. 

Εγω βαζω ακομα κολπικα την προγεστερονη και καθε πρωι βγαζω τεραστια κομματια σκουρο καφε την κρέμα και η αληθεια είναι πως είχα τρομάξει αλλά και αυτό είναι φυσιολογικό μου είπαν!

Δημοσίευση

@Katerinioo @ΜαρίαΔημήτρης ααα κορίτσια λέτε να αγχωθω να ξεκινήσω κ γω? Ακόμα δ έχω κάνει τίποτα. Μέσα στο πασχα υπολογιζω να τ κανω. Μου φαινεται νωρίς ακομα. 30+1 σημερα. Εμεις τωρα ξεκιναμε ξεκαθαρίσμα σιγα σιγα σε ντουλάπια παιχνιδια τα ρουχα των κοριτσιων για την άνοιξη για να ανοιξουμε κ χωρο.

Δημοσίευση
στις πριν 55 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Katerinioo @ΜαρίαΔημήτρης ααα κορίτσια λέτε να αγχωθω να ξεκινήσω κ γω? Ακόμα δ έχω κάνει τίποτα. Μέσα στο πασχα υπολογιζω να τ κανω. Μου φαινεται νωρίς ακομα. 30+1 σημερα. Εμεις τωρα ξεκιναμε ξεκαθαρίσμα σιγα σιγα σε ντουλάπια παιχνιδια τα ρουχα των κοριτσιων για την άνοιξη για να ανοιξουμε κ χωρο.

Κοίτα εγώ δεν είχα σκοπό να τα κάνω τόσο νωρίς αλλά μετά την αιμοραγια φοβήθηκα λίγο, πιο πολύ να φτιάξω δικά μου πράγματα!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου ομορφα. Νομιζω η προετοιμασια γεμιζει ευχαριστα την μερα ειδικα για οποια κοπελα δεν εργαζεται. Μου φαινεται οτι Περναει ο καιρος πιο γρηγορα τωρα συγκριτικα με προηγουμενους μηνες. @ΜαρίαΔημήτρης μην ανησυχεις επειδη εχω παρομοια εμπειρια  γνωριζω οτι τα καφε ειναι μονο υπολειμματα, το λεγομενο «σκοτωμενο αιμα» και απο γυναικα σε γυναικα διαφερει ποσο θα διαρκεσει. @Kateriniooκαι μενα ετσι μου ειπε ο γιατρος οτι τωρα πια υπαρχουν τετοια, ειναι φυσιολογικα αλλα καλο ειναι να ξεκουραζομαστε☺️. Μπηκε και ανοιξη σημερα επιτελους μακαρι να μεινει ετσι ο καιρος να μας φτιαχνει τη διαθεση. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Και εγώ στην 30 εβδομάδα είμαι. Περισσότερο τα ξεκίνησα γιατί πια νιώθω ότι κάθε μέρα που περνά κάπως είμαι πιο βαριά!

Επισης, έχω ένα ερώτημα. Νιώθετε καμιά φορά ότι σας χτυπάει τόσο το μωρό που πονάτε; Στα πλευρά ώρες ώρες νιώθω πραγματικό πόνο. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα νιώσει κάτι ίδιο, οπότε μου φαίνεται φουλ παράξενο. 

Όντως, μπήκε η άνοιξη και έχω ξεμυαλιστεί 😂. Από αϋπνίες, καλά πάω εγώ! Κάθε μέρα!

Δημοσίευση

@Katerinioo και γω ξύπνια ειμαο χαχαχ. Ξύπνησα βασικα πριν λίγο κ δ μπορώ να βολευτω να κοιμηθώ ξανα. Ανοιξα τηλεοραση. Οχι δ με ποναει οταβ κλωτσαει. Μερικες φορές οταν τεντωνεται με ενοχλεί αρκετα σε μερικα σημεια.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Μπράβο κορίτσι μου, εξαιρετικά νέα..!! Είδες που τελικά, έστω και με δυσκολίες, στο πρώτο σκέλος της εξωσωματικής πήγαν όλα καλά; Και θα πάνε και στο επόμενο της εμβρυομεταφοράς αρκεί να το πιστέψουμε. Και εγώ στο πρώτο σκέλος τα πήγα εξαιρετικά, άσχετα που έπεσα μάλλον στην περίπτωση του παθολογικού στης πρώτη μου ετ. Τώρα για τη δεύτερη που θα πω στο γιατρό να βάλουμε δύο, ελπίζω να σταθώ πιο τυχερή.. εξάλλου έχω απόθεμα που προτίθεμαι να το χρησιμοποιήσω όλο. Δεν μπορεί, κάπου μέσα σε όλα αυτά θα υπάρχει το σπόρι το καλό.! Που χάθηκες και εσύ κορίτσι μου, πως είσαι; Δεν θέλω να μου πέφτεις, διαβάζω τέτοια μνμτα και στεναχωριέμαι μετά.. εδώ δεν έπεσα εγώ που έχασα το μωράκι μου στις 9 εβδομάδες και προλάβαμε να το δούμε κι όλας στον υπέρηχο. Να σου πω ότι μετά την απόξεση σε 12 ημέρες άρχισα να έρχομαι σε επαφή με το σύζυγο γιατί δεν ήθελα σε καμία περίπτωση όλο αυτό να μας ρίξει και να μας απομακρύνει.. ίσα ίσα μέρα με τη μέρα μας ενώνει ακόμη περισσότερο και δεν βλέπω την ώρα και τη στιγμή που θα ρθει ο καιρός και θα ξαναπάω στην κλινική να βάλω τα επόμενα σποράκια μας στης κοιλίτσα μου. Δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά οπότε λέω μόνο πως αυτά θα ρθουνε και θα μείνουμε τέλος! Δεν το διαπραγματεύομαι ότι μπορεί να είναι με χρωμοσωμικές ανωμαλίες.. το βγάζω από το μυαλό μου.. Το μόνο που παρακαλώ νύχτα μέρα είναι να δώσει ο Θεός.. και έχει ο Θεός για όλους μας..!!! Κορίτσι μου καλημέρα, έχω διαβάσει πολλές φορές την ιστορία σου και έχω συγκλονιστεί. Πόσα πέρασες και πόσο άντεξες .. Η δική σου περίπτωση με έκανε να σκέφτομαι αν τελικά αυτή την αποβολή πρέπει να αρχίσω να τη σκέφτομαι περισσότερο ή όχι. Ο εξωσωματικός χωρίς εξετάσεις πάνω στην πήξη ή μη του αίματος, μου έδωσε μετά την ετ σαλοσπίρ προληπτικά να παίρνω ένα κάθε βράδυ. Όταν στην 5η εβδομάδα η γυναικολόγος μου είδε σάκο και μου είπε πως όλα είναι πολύ καλά, μου τόνισε πως αν δω αίμα τα σταματάω κατευθείαν, και εγώ παραξενεύτηκα γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή αίμα δεν είχα δει πουθενά. Ώσπου εντελώς ξαφνικά στην πρώτη μέρα τις 6ης εβδομάδας είχα τρελή αιμορραγία. Τεσπά η κύηση έγινε παλίνδρομη εν τέλη στην 9η εβδομάδα, πάμε παρακάτω. Το δικό μου θέμα τώρα είναι αν έπρεπε όντως να είχα πάρει το σαλοσπίρ ή όχι; Κι αν τελικά αυτό ήταν η αιτία της αιμορραγίας. Μίλησα με αιματολόγο και σύμφωνα με το ιστορικό μου και σαν πρώτη αποβολή το θεωρεί τυχαίο γεγονός και αυτός και έκρινε πως δεν χρειάζεται να μπω σε τέτοια διαδικασία, δεν υπάρχει λόγος. Της ίδιας άποψης είναι και ο εξωσωματικός, το θέμα είναι όμως αν πρέπει η όχι εν τέλη να παίρνω τέτοια φάρμακα.. και η απάντηση του αιματολόγου ήταν, ότι κρίνει ο εξωσωματικός και το πρωτόκολλο που ακολουθεί, είτε πάρεις είτε όχι δεν θα σε επηρεάσει κάπου στην εγκυμοσύνη μου είπε. Ειλικρινά τώρα δεν ξέρω τι θα κάνω στην επόμενη ετ, είμαι πολύ περίεργη να δω τι γραμμή θα ακολουθήσουμε.
    • @Katerinioo και γω ξύπνια ειμαο χαχαχ. Ξύπνησα βασικα πριν λίγο κ δ μπορώ να βολευτω να κοιμηθώ ξανα. Ανοιξα τηλεοραση. Οχι δ με ποναει οταβ κλωτσαει. Μερικες φορές οταν τεντωνεται με ενοχλεί αρκετα σε μερικα σημεια.
    • Και εγώ στην 30 εβδομάδα είμαι. Περισσότερο τα ξεκίνησα γιατί πια νιώθω ότι κάθε μέρα που περνά κάπως είμαι πιο βαριά! Επισης, έχω ένα ερώτημα. Νιώθετε καμιά φορά ότι σας χτυπάει τόσο το μωρό που πονάτε; Στα πλευρά ώρες ώρες νιώθω πραγματικό πόνο. Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα νιώσει κάτι ίδιο, οπότε μου φαίνεται φουλ παράξενο.  Όντως, μπήκε η άνοιξη και έχω ξεμυαλιστεί 😂. Από αϋπνίες, καλά πάω εγώ! Κάθε μέρα!
    • Δεύτερο δόντι τόσο γρήγορα; Σοκ χαχαχα  ωωωω έχετε φαει αρκετά μπράβο!! Το ότι δείχνει ότι του αρέσει είναι πολύ καλό αυτό!!    Εχω κάτι πολύ κλασικά κουτάλια μακριά λεπτά πλαστικά που μας είχαν πάρει δώρο που είναι πολύ μικρό μπροστά που με αυτό την ταΐζουμε αλλα έχω και ένα άλλο σιλικόνης που είναι κοντό με χοντρή λαβή που όπως λες είναι πιο καλό στο πιάσιμο αλλα νομίζω ότι επειδή είναι πιο μεγάλο κατω την δυσκολεύει να φαει, δεν χωράει στο στομα της.. αν βρεις κοντό πιρούνι κουτάλι με χοντρή λαβή αυτά να πάρεις! Έχει πολλα σιλικόνης, δεν γλιστράνε κιόλας!    να σε ρωτήσω τα λαχανικά τα δίνεις ένα ένα; Ή όλα μαζί; Σκέφτομαι εντωμεταξύ ότι αλεσμένα δεν ρχω και πολλές επιλογές σε φαγητά. Πχ το μπρόκολο.. αηδία θα είναι αλεσμένο 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...