Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ορίστε κορίτσια ένα συνολακι κόκκινο κόκκινο μιας που δεν είμαι τόσο φίλος του ροζ ! 

Ανυπομονώ να ξεκινήσω να τα ετοιμάζω σιγά σιγά,  μου φαίνονται τοοοοοσο περίεργα χαχα

@Diwni φαίνεται πολύ άνετο όντως,  θα το κοιτάξω κι εγώ!!

1741608519960352711355702518140.jpg

• Απαντήσεις 506
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Sotiria_94 αυτό σκέφτομαι και γω να μην κολλήσω, για να δούμε, όχι τίποτα άλλο απλά αύριο θα πάω για τα μαθήματα που κανουν οι εγκυουλες και στις 17 εχουμε και τον γιατρο μας, μη τα χασουμε αυτα 🤞

Δημοσίευση

Τι χαριτωμενο ειναι αυτο το κοκκινο πωπω δε μπορω🥰🥰. Με γεια σας, καλοφορετα να ειναι. Εγω στην κοσμαρα μου μετραω μερες να παω στο γιατρο να δω πως παμε και ειμαι επιφυλακτικη στο να ετοιμασω κατι για το παιδι. Ωστοσο το αγορι μου εχει παθει nesting και ειναι ετοιμος να κανει γενικη στο σπιτι και να βαψει μεχρι και το ταβανι που εχει υγρασια καπου για να ρθει το παιδι.🤣Μεσα σε ολα γελαω και λιγο, ειναι τοσο στον κοσμο του εχει αρνηση να φοβηθει για οποιοδηποτε λογο. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα έχω πονοκέφαλο αλλά είναι μάλλον από την στεναχώρια και το κλάμα που έχω ρίξει. Σήμερα δεν έχω αίμα,έχω καφέ υγρά και λίγο τσούξιμο. Παραλείψαμε την αντιπηκτικη σημερα και θα δούμε για αύριο. Μίλησα με 2 παιδιατρους και μου είπαν πως το μωρό έχει καλό βάρος για την εβδομάδα του και καναμε και την κορτιζονη οπότε είμαι καλυμμένη. Βάζω και προγεστερονη και θα ελπίζουμε να πάρω τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες ακόμη. 

Ευτυχώς την μικρή την νιώθω αλλά έχω και πονακια περιοδου ήπια που χτυπάνε και στην μέση. 

Το μωρό είναι στην 42η εκατοστιαια θέση αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. 

Δημοσίευση

Η εκατοστιαια θεση ειναι η θεση που εχει το μωρο σε εναν πινακα αναπτυξης που εχουν οι γιατροι για τα μωρα, αναλογα με το βαρος τους. Θα παρεις ολες σου τις εβδομαδες κοριτσι μου οχι μονο δυο τρεις δεν εχεις λογο να μην ολοκληρωσεις την εγκυμοσυνη σου με αυτο τον τραχηλο που εχεις ο οποιος ειναι παρα πολυ καλος, ακομα και συσπασεις να εχεις που ειναι και το νορμαλ τωρα πια. Απλα προσπαθησε να καθεσαι ξαπλα για να μειωσεις τυχον συσπασουλες. Επισης προσπαθησε να μην κλαις ξερω οτι εχεις φοβηθει και αγχωνεσαι αλλα δεν βοηθαει η αρνητικη ψυχολογια. Το λεω για να το ακουω και εγω που ειμαι μια απο τα ιδια αλλα προσπαθω να συγκρατουμαι. Ξεκινα μια σειρα στο netflix η ενα βιβλιο ωστε να περασουν οι μερες και να ξεχαστεις. Κοιτωντας πισω ο καιρος παιρνα γρηγορα οσο χαζα κι αν σου ακουγονται αυτα που λεω, ειμαι σιγουρη για σενα οτι θα πανε ολα καλα🌹❤️🌹❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...