Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ορίστε κορίτσια ένα συνολακι κόκκινο κόκκινο μιας που δεν είμαι τόσο φίλος του ροζ ! 

Ανυπομονώ να ξεκινήσω να τα ετοιμάζω σιγά σιγά,  μου φαίνονται τοοοοοσο περίεργα χαχα

@Diwni φαίνεται πολύ άνετο όντως,  θα το κοιτάξω κι εγώ!!

1741608519960352711355702518140.jpg

• Απαντήσεις 505
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

@Sotiria_94 αυτό σκέφτομαι και γω να μην κολλήσω, για να δούμε, όχι τίποτα άλλο απλά αύριο θα πάω για τα μαθήματα που κανουν οι εγκυουλες και στις 17 εχουμε και τον γιατρο μας, μη τα χασουμε αυτα 🤞

Δημοσίευση

Τι χαριτωμενο ειναι αυτο το κοκκινο πωπω δε μπορω🥰🥰. Με γεια σας, καλοφορετα να ειναι. Εγω στην κοσμαρα μου μετραω μερες να παω στο γιατρο να δω πως παμε και ειμαι επιφυλακτικη στο να ετοιμασω κατι για το παιδι. Ωστοσο το αγορι μου εχει παθει nesting και ειναι ετοιμος να κανει γενικη στο σπιτι και να βαψει μεχρι και το ταβανι που εχει υγρασια καπου για να ρθει το παιδι.🤣Μεσα σε ολα γελαω και λιγο, ειναι τοσο στον κοσμο του εχει αρνηση να φοβηθει για οποιοδηποτε λογο. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Σήμερα έχω πονοκέφαλο αλλά είναι μάλλον από την στεναχώρια και το κλάμα που έχω ρίξει. Σήμερα δεν έχω αίμα,έχω καφέ υγρά και λίγο τσούξιμο. Παραλείψαμε την αντιπηκτικη σημερα και θα δούμε για αύριο. Μίλησα με 2 παιδιατρους και μου είπαν πως το μωρό έχει καλό βάρος για την εβδομάδα του και καναμε και την κορτιζονη οπότε είμαι καλυμμένη. Βάζω και προγεστερονη και θα ελπίζουμε να πάρω τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες ακόμη. 

Ευτυχώς την μικρή την νιώθω αλλά έχω και πονακια περιοδου ήπια που χτυπάνε και στην μέση. 

Το μωρό είναι στην 42η εκατοστιαια θέση αλλά δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είναι δύσκολη περίοδος για τα μικρακια μας και για μας από ό,τι φαίνεται!  Κι εγώ μέσα στα νεύρα είμαι γενικότερα!  Αισθάνομαι πολύ κουρασμένη σωματικά και ψυχικά..! Ίσως η κοπέλα ήταν μια καλή λύση!  Κανονικά πότε είναι να γυρίσεις στη δουλειά;  Μήπως να έβρισκες κοπέλα να στον κρατάει πχ 2-3 φορές τηβ εβδομάδα για κανένα 2-3ωρο και να επεστρεφες στη δουλειά όταν τελειώσει η άδεια! Γιατί και στη δουλειά παρόλο που θα ξεφεύγεις θα έχει κούραση 
    • Κορίτσι μου γλυκό δεν έχει σημασία όπως σου είπε και η @annie! αν είναι ΑΑ η ΑΒ η ΒΒ, αυτό δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο. Δεν ξέρεις τι DNA μπορεί να κρύβουν μέσα τους.. αυτός ο χαρακτηρισμός δίνεται μόνο για την εξωτερική τους εικόνα, για το πως πολλαπλασιάζονται, δεν έχει να κάνει με το γονιδιακό τους κομμάτι, από τη στιγμή που είναι 5 ημερών όλα έχουν ελπίδες..  Κι εγώ έβαλα μία βλαστοκύστη 5ΑΑ και τι με αυτό;; Δεν κατάφερα να το χάσω;; Παιδί μια φορά δεν κατάφερα να έχω.. Μπορεί να ήταν αρίστη η εικόνα του αλλά όχι άριστο το DNA του, δεν θα το μάθω πότε αυτό αλλά δεν είναι ο λόγος που θα με κάνει να σταματήσω την προσπάθεια! Σήκω από κάτω, σκούπισε τα γόνατα σου, όρθωσε το κορμί σου, σήκωσε ψηλά το κεφάλι σου με το βλέμμα στρωμένο στον ουρανό και πες: "Με τη δική σου βοήθεια Χριστέ μου θα τα καταφέρω! "..  Να' ναι ευλογημένο!!!!  
    • @afr Σε ευχαριστώ πολύ!!!!
    • Δεν έχω εμπειρία από τα συγκεκριμένα τεστ κορίτσι μου για να σε βοηθήσω. Έχεις κάνει κάποιο που θα ήθελες να μας βάλεις μια φωτογραφία να σου πούμε πως μας φαίνεται; Γενικά οι γραμμές εξάτμισης είναι συνήθως πολύ πολύ λεπτές.
    • Τέλεια! Εύχομαι να έχετε θετικό αποτέλεσμα σε λίγες μέρες!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...