Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Καλημέρα κορίτσια 🫶 ίσως φταίει το καινούργιο σκεύασμα για σίδηρο που είναι μια γουλια και πάει πιο εύκολα κάτω,  πίνω 2 αμπούλες ( ο γιατρός θέλει 3) viofer , η αλήθεια είναι πως θα απογοητευομουν αν τον έβλεπα να πέφτει και άλλο με την αιμοσφαιρινη,  προσπαθώ από όταν το αλλάξαμε να το πίνω όσο μπορώ 

Τέλεια νέα. Και εγώ αυτόν έπαιρνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη. 

• Απαντήσεις 492
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση
στις πριν 9 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και περαστικά στις αρρωστούλες!

Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης, όλα καλά αλλά ο αιματοκρίτης παραμένει σταθερά χαμηλά. Μου είπε η γιατρός θα το δούμε ξανά , μήπως χρειαστεί να κάνω ενδοφλέβια χορήγηση του.

Ντοπλερ έχω την πρώτη βδομάδα του Απρίλη. Μάλλον είμαι πίσω εγώ σε σχέση με εσάς. 
Αύριο θα πάω στο νοσοκομείο που θα γεννήσω για μια μικρή ενημέρωση και ένα μάθημα τοκετού. Αγχώθηκα λιγάκι, δεν ξέρω γιατί.

Από συμπτώματα έχω κουυυυυυραση, το στομάχι μια καλά μια όχι (ειδικά μετά το βραδινό), νιώθω μικρά πονάκια χαμηλά και που και που νιώθω ότι αναπνέω πιο δύσκολα και ότι με πιέζει το κεφάλι. Μετράω πάντα πίεση. Δείχνει φυσιολογική. Στον πρώτο νομίζω δεν τα είχα αυτά και ήμουν πιο κουλ. Τώρα που και που με πιάνει άγχος με ότι νιώθω. 

Πόσο χαμηλά είναι ο αιματοκρίτης σου δηλαδή; η αιμοσφαιρινη σου ; 

Δημοσίευση

@Katerinioo μου τωρα πια λιγο πολυ ολες εχουμε τα συμπτωματα και τις δυσκολιες μας γιατι μεγαλωνει ραγδαια το μπεμπινι μας μη φοβασαι θα πανε ολα καλα. Ενταξει λιγο αγχος ειναι δικαιολογημενο ακομα και στις ησυχες εγκυμοσυνες αλλα τα ΣΚ ειμαι και γω λιγο πιο αισιοδοξη οπως βλεπετε😁. Τι ωραια που θα πας να δεις το χωρο να μας πεις πως σου φανηκε και το μαθημα γιατι δεν θα εχω την τυχη να κανω προσωπικα. Πολλα μπεμπακια παντως κατεβαζουν το κεφαλι απο νωρις προς τα κατω, διαβασα οτι τους αρεσει η θεσουλα αυτη γιατι ειναι πιο ευρυχωρη η κοιλια. Και μενα οταν γυρισε για μια εβδομαδα ειχα δυσφορια καπως χαμηλα ακομα και στη μεση. 

Δημοσίευση

@Maria98 μου τον εβγαλε στα 1900 γραμμαρια και ευχομαι να εχει πεσει μεσα γιατι το χρειαζομαστε το βαρος στην περιπτωση μας. Ελπιζω να συνεχισει να παιρνει γιατι με προβληματιζει και ο ωριμος πλακουντας αλλα ως προς αυτο θα εχω νεα απο βδομαδα. Φοβηθηκα στην αρχη γιατι ηταν κι αλλα κοριτσια εκει με μεγαλες κοιλιτσες και γω μια σταλια κοιλια αλλα ευτυχως κατι εχουμε καταφερει ως τωρα. Με το καλο να δειτε και τα δικα σας μπεμπινια και να ειναι αφρατουτσικα🥰🥰

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια, χθες πήγα και άναψα από ένα κερι για ολες σας! 

Εγώ σήμερα ξύπνησα πολυ καλά και είπα να πλύνω τα μπαλκόνια μου και κουραστηκα πολύ!! Δεν θα κάνω τίποτα άλλο σήμερα.  Μην προκαλώ την τύχη μου. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94 πωπω θυμάμαι τώρα προηγούμενη επίσκεψη μας ήταν 800 κατι γρ και ξαφνικα θα δούμε πάνω από 1,5 κιλό ας ελπίζουμε και μεις 🫶 περιμένω πως και πως 

@ΜαρίαΔημήτρης κοριτσι μου σε ευχαριστούμε πολύ πολύ , είχα και γω την ευλογία να φάω το μηλαρακι από την Αγία Ειρήνη την χρυσοβαλαντου 🫶

Κορίτσι μου και μεις τώρα 2 3 μέρες έχουμε καλοκαίρι και εγώ έχω διάθεση για πολλές δουλειές, δε ξέρω αν είναι το λεγόμενο nesting που προετοιμαζουμε την φωλια μας για να υποδεχτούμε τα μωράκια μας , αλλά και γω προσπαθώ να μη κουράζομαι, φοβάμαι και γω μη τυχόν προκαλώ τη τύχη μου όπως λες , μέχρι τώρα καλά τα πήγαινα αλλά από τότε που έχω βρει την ενέργεια μου συνέχεια είμαι πάνω κάτω κάτι κάνω 

Δημοσίευση

Κορίτσια ήρθαν και τα πρώτα ρουχαλάκια μας , μου φαίνονται τόσο μεγάλα μικρά, δε ξέρω περίεργα χαχα ενώ έχω πάρει μέχρι 62cm ,θα δείξει πως θα πάει αυτό 

Θέλω να κάνω και μια παραγγελία από shein,  λένε πως τα σουτιέν θηλασμού που έχει είναι πολύ ικανοποιητικα

Δημοσίευση

@Maria98αχ στείλε μας καλε καμια φωτο! Σουτιέν θηλασμού οηρα κ γω από τ shein  είναι πολυ καλα κ τερμα οικονομικά. Επισης τώρα θα παραγγειλω κ ενα τζιν εγκυμοσύνης απο κει κ κολαν. Πηρα τ προηγ μηνα κ ενω ελεγε στα σχόλιά να παρεις ότι νούμερο φορας κανονικα εγω την πάτησα κ πήρα large  ενώ φοραω medium. Λέω ε πήρα κ 9 10 κιλα καλό θα μ είναι. Αλλα ειναι οντως μεγάλο. Βέβαια είναι τύπου oversize και φοριέται έτσι μεγαλουτσικο. Αλλα τώρα θα πάρω  τ medium. Άλλωστε έχουν 11 12 ευρώ, πολύ τίμια που εξω κατω από 30 ευρώ δ τ βρισκεις.

@ΜαρίαΔημήτρης τι βεράντες καλε??? Θες να σε μαλωσω? Μετά τ βραδυ θα λες έχω κάτι πονακια κ αγχώνομαι. Ειπαμε να κανουμε δουλειες αλλα οχι κ ετσι. Κ στο λεω εγω π κανω ολες τις δουλειές στο σπιτι, τρεχω ολη μερα με δραστηριότητες για 2 παιδια. Είμαι με τις ώρες στους δρόμους κ πάω κ γυμναστήριο. Αλλα βεράντες όχι αγάπη μου ας πιασει αλλος να τις κάνει.

Δημοσίευση

Κορίτσια μόλις γύρισα από το μαιευτήριο. Πήγα το μεσημέρι τουαλέτα και είχα αιμορραγία. Μου έκαναν καρδιοτοκογραφο και υπέρηχο είναι όλα καλά και δεν ξέρουμε από που είναι το αίμα.  Κάναμε προληπτικά και μια ενεση κορτιζόνης για τα πνευμονια και από δω και πέρα θα είμαι ξάπλα! Φοβήθηκα πάρα πολύ και ακόμα δεν μπορώ να ηρεμησω. Είμαι 31+1 και η πατάτα μου είναι 1678 γραμμαρια.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης Μαρακι μου ψυχραιμια δοξα τω θεω που ολα ειναι καλα στον υπερηχο αυτο εχει σημασια, ισως κουραστηκες με τις δουλειες και καπου καταπονηθηκες το εχω διαβασει οτι μπορει να συμβει ειδικα αν ειναι και χαμηλα το μπεμπακι. Κατσε να ξεκουραστεις οπως ειπε ο γιατρος σου και θα πανε ολα να μη φοβασαι τιποτα. Σου στελνω θετικες ευχουλες μεσα απο την καρδια μου γιατι καταλαβαινω την ταραχη σου και να μας στελνεις να μας λες πως εισαι❤️🌹

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης από την κούραση είναι κορίτσι μου. Λογικα αφου είναι όλα καλά ισως ειχες αιματακι από τον τράχηλο. Να σε πιεσε κάπου τ μωρο. Είναι συνηθισμένο. Για παν ενδεχόμενο ξεκούραση από δω κ πέρα. Να δεις όλα καλα θα πάνε.

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης το φαντάζομαι κορίτσι μου. Εδώ καμια φορά έχω πάρα πολλά υγρά κ οαω τουαλέτα γτ χεζομαι πάνω μου, σορρυ κιολας για την έκφραση, μη τυχόν είναι αιμα. Αφού είναι όλα φυσιολογικα ομως δ πιστευω να ξανά δεις. Παρά κουράστηκες κ ζορίστηκες. Ξανα ειδες αιμα? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης το φαντάζομαι κορίτσι μου. Εδώ καμια φορά έχω πάρα πολλά υγρά κ οαω τουαλέτα γτ χεζομαι πάνω μου, σορρυ κιολας για την έκφραση, μη τυχόν είναι αιμα. Αφού είναι όλα φυσιολογικα ομως δ πιστευω να ξανά δεις. Παρά κουράστηκες κ ζορίστηκες. Ξανα ειδες αιμα? 

Μέχρι στιγμής όχι δεν έχω δει.Τελευταια είδα στο μαιευτήριο πριν μου κανει κολπικο υπερηχο που πηγα τουαλετα και οταν βγηκα κυκουσε στο ποδι μου.Αλλά έχω πετρώματα. Η μπέμπα κινείται όμως. Μου είπαν ότι για τις επόμενες μέρες μπορεί να μην κινείται πολύ λόγω τις ενεσεις από τις επόμενες 48-72 ώρες. Παρασκευή έχω και το doppler, βέβαια τα είδαμε και με τον γιατρό όλα και θρεφεται μια χαρα. 

Δημοσίευση

@ΜαρίαΔημήτρης σου έδωσαν προγεστερονη? Λογικά δ θα ξανά δεις. Σε κανα 2 μερες θα συνέλθεις κ ψυχολογικα, θα χαλαρωσεις. Εφοσον δεν ειναι απο τον πλακουντα πχ μη φοβάσαι. Επισης ξερεις σε τι θέση ειναι ο πλακουντας? 

Δημοσίευση

Πολλες φορες σπανε αγγειακια στη μητρα ή τριγυρω και βγαινει λιγο αιματακι γιαυτο ειναι ανεξηγητο το αιμα. Αλλα ο υπερηχος ειναι σιγουρος ελεγχος τα δειχνει ολα οποτε μπορεις να εισαι ησυχη. Απο πετρωματα αλλο τιποτα, φαντασου εγω εχω φουλ και χαπακωνομαι κιολας. Και απο υγρα αλλο τιποτα και εγω φοβαμαι και κοιταζω συνεχεια βρακακι να δω τι ειναι. Μαρια μου και η κουμπαρα μου πριν 1 μηνα ειχε δει αιμα και ειχε και πονους κι ακομα δεν εχει γεννησει, ειναι 4 εβδομαδες μπροστα απο εμας. Δηλαδη τωρα συμβαινουν τετοια. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...