Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια. Εγω μπορω να πω ότι τις τελευταίες μέρες νιώθω πολυ καλα σωματικα. Ναι τ βραδια ωρες ωρες νιώθω βαρυ τ στομαχι μου κ δ μπορώ να βολευτω αλλα μέσα στη μέρα είμαι καλά. Δ κοιμαμαι καλά βέβαια, ξυπνάω για να γυρίσω πλευρό κ να ξανά βολευτω. Υγρα έχω κ γω συνηθως αρκετα αλλα δ με προβληματίζουν.

Σήμερα πήρα κ τ πρωτο πακέτο παμπερς χαχα τ βρήκα προσφορά στο μασουτη κ είπα να ξεκινήσω σιγα σιγα να τ παιρνω.

• Απαντήσεις 453
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Κοριτσια και γω απο αποψη ενεργειας ειμαι πολυ καλα και κανω με ευκολια τις δουλειες κλπ , θυμαμαι το πρωτο διαστημα που σερνομουν αλλά τώρα απο άποψη ενέργειας πολύ καλά 

Δημοσίευση

Με γεια τα παμπερακια σου @Diwni μου τι ωραια που παιρνετε πραγματακια τα εχω κρατησει αυτα που γραφετε και πρωτα ο Θεος και γω αυτα θα κανω. Η κοιλια σας μεγαλωνει; Εμενα εκανε ενα μπαμ πριν 2 εβδομαδες και τωρα σταματησε νομιζω. Εννοειται φοβαμαι για το βαρος του παιδιου. Εγω 4 κιλα εχω παρει δηλαδη μονο κοιλια εχω αλλα δε βλεπω αυξηση και ανησυχω τις τελευταιες μερες. Ειμαι και στο κρεβατι δε μπορω να φαω η μαυρη αν και καποιες φορες εχω ορεξη. 

Δημοσίευση

@Sotiria_94ξεκινα σιγα σιγα.. παμπερς κρέμες κτλ είναι ένα μεγάλο εξοδο. Κανε μια μικρή καβατζα. Καλα κ γω π οηρα 9 κιλα μ λένε ότι έχω μικρη κοιλια. Μην το σκέφτεσαι. Έχεις συσπάσεις? Εισαι σε πολύ καλή βδομάδα για να ξεκινήσεις τις ετοιμασίες σου. Ολα καλα θα πάνε! Ακόμα κ τώρα να γεννησεις! Γιατρο ποτε εχεις?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...