Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλή ανάρρωση κορίτσι μου!!ναι ουσιαστικά από σήμερα ξεκινάει ένας νέος κύκλος από την αρχή! Απλά να ξέρεις η πρώτη περίοδος πάντα αργεί...δεν ξέρω αν σου είπε να περιμένεις για να προσπαθήσεις ξανά.... ότι σου είπε ο γιατρός σου!
    • Εμείς είμαστε 5.650κιλα και 60εκ. 🥰 Έχουμε πολύ καλό ύπνο επίσης με 7ωρα και 8ωρα σερί,  όπου θα θηλάσει κ θα ξαναπέσει για 2-3 ώρες!! Μέσα στη μέρα κοιμάται μισαωρακια , όχι παραπάνω,  εκτός κ αν τη βγάλουμε που κοιμάται στο καρότσι!!  Σήμερα πρώτη φορά γέλασε κ έβγαλε κ φωνούλα! Τρελάθηκα εεε ... ! Φαντάζομαι εσύ που είναι ήδη 3ων τώρα!!! Τι κάνει τώρα? Επίσης του έχεις παιχνιδάκια? 
    • Καλά τα πάμε ευτυχώς! Είμαστε κ οι 3 σπίτι ακόμα.. δεν έχει πάει σχολείο κ δεν βγαίνουμε κ πολύ Συνήθως αν έχουν θέμα με γαλακτοκομικα,  είναι κ το μοσχάρι που επηρεάζει.. αν είναι καλύτερα το μωράκι,  όλα καλά 🥰
    • Περαστικα Χριστινα μου, ταλαιπωρηθηκες λιγο, ευχομαι μια πολυ γρηγορη αναρρωση και επανοδο ❤️ Θα εχεις αιμορραγια για καποιες μερες που οφειλεται στην αποξεση (δεν ειναι ακριβως περιοδος). Εγω ειχα μια εβδομάδα κοκκινο αιμα και αλλη μια καφε και μπεζ υγρα. Θα πονας ισως λιγο τις πρωτες μερες αλλα μετα θα περασει. Να εχεις το νου σου στη σπανια περιπτωση που εχεις παρα πολυ μεγαλη αιμορραγία και εντονη αδιαθεσια/πυρετο να ειδοποιήσεις το γιατρο σου. Περιοδος θα σου ερθει 4-6 εβδομάδες μετα την αποξεση. Για τις εξετάσεις δεν πειραζει, δεν θα εβγαζες και πολλά συμπεράσματα ουτως η αλλως. Ιστολογικες στελνουν παντα για ελεγχο για μυλη κυηση και αλλες τροφοβλαστικες ασθενειες που ειναι και το πιο σημαντικο. Περαστικα και παλι, σιδερένια!
    • Κορίτσια μου καλησπέρα! Μεγάλη μέρα σήμερα για μένα και κουραστική.  Από το πρωί στο νοσοκομείο, ευτυχώς το μεσημέρι ήμουν σπίτι, αλλά μας άργησαν λίγο. Έτυχε να είμαι με κοπέλα μαζί στο ίδιο δωμάτιο, η ίδια περίπτωση, στην ίδια εβδομάδα, στην ίδια ηλικία, στα ίδια κιλά & στην ίδια γιατρό. Μόνο που αυτή το μωράκι της σταμάτησε να χτυπάει η καρδούλα του δύο μέρες πριν ενώ εμένα την προηγούμενη εβδομάδα.  Τελικά δεν κατάφερα να στείλω το εμβρυάκι για έλεγχο γιατί δεν έγινε η σωστή συνεννόηση με το γιατρό.  Έπρεπε να τον ενημερώσω τηλεφωνικός από χθες ότι θέλω να κάνω έλεγχο του εμβρύου οπότε και θα έπρεπε αυτός να ζητήσει από το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης τα ειδικά μπουκαλάκια που απετούνται γι' αυτή τη δουλειά, αλλιώς θα έπρεπε να με στείλει να πάω στην Αλεξανδρούπολη για την απόξεση. Το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου δεν έχει τέτοιες πολυτέλειες. Οπότε στείλανε μόνο ιστό από ότι κατάλαβα και εκείνο θα πάρω τηλ για να μάθω τα αποτελέσματα σε κανένα μήνα και αν δείξει και τπτ. Η αλήθεια είναι ότι λίγο ταλαιπωρήθηκα από την άποψη ότι πήγα από τις 8 το πρωί, εντάξει μας έκαναν τα βασικά που έπρεπε να γίνουν, μου έδωσαν τρία χάπια υπογλώσσια, τα οποία μου έφεραν αιμορραγία και πόνο δυνατό στην κοιλιά και μετά περιμέναμε πόση ώρα τον αναισθησιολόγο πότε θα είναι διαθέσιμος για να μας βάλουν στο χειρουργείο.  Εγώ επειδή έπαιρνα σαλοσπίρ πριν την αιμορραγία, είχα αιμορραγία μέσα στο χειρουργείο και αναγκάστηκε να μου βάλει ο γιατρός αιμοστατική γάζα. Ευτυχώς όλα καλά! Ξύπνησα με βάλανε στο δωμάτιο, μου δώσανε ενδοφλέβιο παυσίπονο γιατί πονούσα και εν τέλη στις 14:00 πήρα εξιτήριο και γύρισα σπίτι. Το ωραίο ήταν ότι ο γιατρός είπε στη νοσοκόμα να μου βγάλει την γάζα από τον κόπλο και αυτή ξέχασε.  Μόλις είχα φτάσει σπίτι με πήραν τηλέφωνο να γυρίσω πίσω αλλά εγώ ήμουν τόσο κουρασμένη που τους είπα αν γίνεται να πάω το απόγευμα όπως και έκανα.  Ξανά πήγα στις 18:30 για να με δει ο γιατρός, εντάξει δεν υπήρχε θέμα με τη γάζα γιατί είναι διασπόμενη οπότε την έλιωσε ο οργανισμός αλλά ήθελε ο γιατρός να βεβαιωθεί ότι σταμάτησε η αιμορραγία στον τράχηλο που είχα. Τέλος καλό, όλα καλά! Απλά κατάλαβα για άλλη μια φορά ότι είτε με εξωσωματική, είτε φυσιολογικά δεν έχει σημασία.. αν η καρδούλα θέλει να σταματήσει, σταματάει. Στο χέρι μας δεν είναι τπτ! Όλα στο χέρι του Θεού είναι! Τα αφήνουμε όλα πίσω μας και ξεκινάμε από την αρχή.. η ζωή πάντα συνεχίζεται είτε μας αρέσει είτε όχι.. Απλά κορίτσια να ρωτήσω, ο γιατρός είπε ότι τώρα από σήμερα έχω κανονικά περίοδο, ισχύει αυτό; Όντως τώρα είμαι σε φάση περιόδου;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...