Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μπράβο στο κορίτσι!! 🤗🤗🧿 Να ρωτήσω μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος και δεν τρώει το παιδί μου; Εσάς πώς ξεκίνησαν να τρώνε; Γεύτηκε το μωρό ένα κουταλάκι και αφού του άρεσε άνοιγε μετά το στόμα και έτρωγε; Μπορεί η ερώτηση να φαίνεται εντελώς χαζή αλλά έχω αρχίσει να απελπίζομαι..
    • Υποφέρει η καημένη,ακόμη και στον ύπνο της βογκαει από τον πόνο και δυστυχώς είναι όλη μέρα σε αυτή την κατάσταση.Θηλαζω ναι αλλά φυσικά τρώει λαίμαργα κ καταπίνει αρκετό αέρα πράγμα που δε βοηθάει!!Φώναξα μαία να μου δείξει ασκήσεις για τα αέρια και μασάζ αλλα δυστυχώς όλα την ανακουφίζουν στιγμιαία.☹️
    • Κορίτσια θρίαμβος το μεσημεριανό (για τα δικά μας δεδομένα). 169γρ. χωρίς κόπο!!!
    • Κορίτσι μου σε καταλαβαίνουμε απόλυτα γτ παίρναμε το ίδιο! Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα 🥺🥺 
    • Γεια σας κορίτσια!! Δεν ξέρω αν υπάρχει αλλο γκρουπ για Οκτώβριο,δεν βρήκα κάτι. Ελπίζω να είμαστε αρκετές να έχουμε παρέα να περάσουν αυτοί οι μήνες  Εγώ έχω ήδη ένα μωράκι 7 μηνών από εξωσωματική! Τώρα είμαι έγκυος φυσική σύλληψη κάτι που δεν περιμέναμε με τίποτα! Σε 4 μήνες παντρεύομαι οπότε θα παω με κοιλίτσα 🤰🏻🤰🏻 δεν πειράζει τα ξαφνικά είναι και τα πιο ωραία ☺️ Σήμερα είμαι 7 βδομάδων με ΠΗΤ 12/10
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...