@Maria98 να σας ζήσει κορίτσι μου κ εσάς το νέο μέλος !! Πες μας την εμπειρία σου με την γέννα κ εσυ !
εγώ οποία θέλει θα της πω σε προσωπικό ή αλλιώς όταν γεννήσουμε όλες ..
@ΜαρίαΔημήτρης με το καλοοοοο!! Εύχομαι όλα να πάνε κατευχην κ σύντομα να κρατάτε το παιδάκι σας αγκαλίτσα !!
@Kn1 να σας ζήσει κ εσάς κοπέλα μου!!
@Sotiria_94εμένα με τα νερά έγινε ως εξής ..
ένιωσα έναν πόνο κ σηκώθηκα να πάω στην τουαλέτα κ ήμουν υγρή , αλλά στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ουρα ότι μου έφυγαν λίγα από τον πόνο.. ωστόσο λίγο αργότερα έχανα σταγόνα σταγόνα που λέρωνε το σερβιετακι οριακά κάθε φορά που είχα πόνο.. την τελευταία φορά που πήγα τουαλέτα έκανε ένα πλουτς μέσα στην τουαλέτα υγρό που ήμουν σίγουρη πως δεν ήταν ούρα (όπως αν πέσει αίμα όταν είμαστε αδιάθετες) εκεί επιβεβαιώθηκα .. όταν έφτασα στο μαιευτήριο κ μου είπαν για να δω το σερβιετακι οι μαίες τότε είχα μεγαλύτερη απώλεια , ενώ όταν πήγαν να μου κάνουν το τεστ για το αν είναι αμνιακό υγρό έγινε μεγάλη απώλεια που βεβαιωθήκαμε κ χωρίς το τεστ, που ένα λεπτό αργότερα έδειξε το προφανές …
Εμένα ήταν ζεστά, άχρωμα με μικρή πρόσμιξη ροζ (ελάχιστη βλέννη ροζ τύπου μια τρίχα)
@Rena92 εγω σήμερα είμαι 35+4. Οπότε πλησιάζω... προς τ παρόν κανουμε πυρετωδως δουλειες στο σπίτι για να χωρέσουμε ολοι κ ολα. Βλέπεις πεφτει ακριβώς πάνω στην αλλαγή της σεζόν κ πρέπει να γίνουν κ τ ρουχα κτλ ολονων μας. Ας ξεμπερδευω μ αυτά αυτή τη βδομάδα... κ μετα...
@anna_30 εφοσον έχεις ήδη μια μερα καθυστερη κανε μια χοριακη. Δ θα αλλάξει κατι. Εχεις θετικο τεστακι, κανε κ αύριο τ πρωί να δεις π θα φανει ακόμα πιο πολύ. Ηδη δηλ μέσα σ λες ειμαι εγκυος άσχετα αν είσαι συγκρατημένη κ με τ δικιο σου.