Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου, στο είπαν και τα κορίτσια παραπάνω ότι δεν έχει στάνταρ τιμές! Θέλουμε 60% αύξηση ανά 48 οπότε είσαι οκ!  3 μερούλες έμειναν και θα πας για υπέρηχο που είναι και πολύ πιο κατατοπιστικος σε σχέση με τις τιμές της χοριακης!  Εύχομαι ολόψυχα όλα να πάνε πολύ καλά!!
    • Σοκ!  Αχ αυτά με το μάτι της κουζίνας τα κάνω κι εγώ καμία φορά όταν είμαι πολύ κουρασμένη γι αυτό πάντα ξαναεπιστρεφω και τσεκάρω την κουζίνα αφού τελειώσω  Μου είπε γύρω στα 150. Δεν ξέρω αν θα το κάνω να σου πω την αλήθεια! Θα το δω στην πορεία!α επίσης μου είπε να αρχίσω να τρώω γάλα σε συνταγές που είναι μαγειρεμένο πχ σε κανένα κέικ.  Τη ρώτησα μήπως μπορώ να βάλω άλλο γαλακτοκομικο ψημένο πχ κασέρι κρέμα γάλακτος και είπε καλύτερα όχι. Τώρα τι να σου πω! Θα ξεκινήσω να τρώω κέικ τσουρέκια κλπ☺️☺️
    • Καλά, το σωστό αυτό είναι, άντε πες το στην ελληνική κοινωνία. Που βγήκαμε για έναν ρημαδο καφέ και είχε ο άντρας μου αγκαλιά τον μικρό (δεν δούλευα ακόμα εγώ), και μ έφαγαν οι διπλανές πόσο σε βοηθάει ο άντρας σου και μπίρι μπίρι. Ότι ξέρουν δηλαδή τι κάνει ο καθένας μας κάθε μέρα σπίτι κι έξω εγώ κάθομαι κι αυτός"βοηθάει". (Που όντως κρατάμε το μωρό από μισή μέρα ο καθένας). Άσε μας..
    • Αυτό ακριβώς λέω και στο θέμα του παιδιού. Ο σύζυγος δεν με βοηθάει με το παιδί .. συμμετέχει στη φροντίδα του παιδιού ΜΑΣ. Επειδη μεγάλωσα σε μια πολύ προβληματική οικογένεια με έναν πατέρα απόντα από όλα (σπίτι και παιδιά), δεν μπορούσα να διανοηθω ότι θα συμβιβαστω με κάτι λιγότερο από αυτό που έχω τώρα... Και γι αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε και δεύτερο παιδάκι παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά με εκείνον να δουλεύει άπειρες ώρες και εμένα να μην έχω από πουθενά βοήθεια. Το έχω ξαναγράψει.. όταν το ζευγάρι έχει καλές και γερές βάσεις όλα λύνονται στις δύσκολες στιγμές. Αντίθετα, όταν υπάρχουν red flags εξαρχής, δυστυχώς όλα γίνονται πολύ χειρότερα με τον ερχομό ενός μωρού
    • Εγώ κορίτσι μου που εχω καθυστέρηση στην σύλληψη λόγο μεγάλου κύκλου μετά την 7 εβδ ακούμε καρδούλα  Πιστεύω πως το επόμενο ραντεβού σας θα ακούσετε την καρδούλα του 🥰
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...