Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• χιλια ευχαριστώ για το κουράγιο που μου δίνεις αλήθεια! η αλήθεια είναι οτι όλο λέω θα τα παρατήσω και όταν έρχεται η επόμενη μέρα πάντα λέω ας προσπαθήσω ακομα και σήμερα και βλέπουμε...και ετσι δεν σταματάω 😂 μόνο τις Κυριακές δεν του δίνω να φάει... γιατί βγαίνουμε βόλτα και δεν με βολεύει με την ώρα 🤷 ας πούμε χθες του έκανα πατάτα καρότο και έφαγε 50 γρ... σήμερα του έκανα το ίδιο πάλι και έφαγε 35 γρ. ...απο το 2 κουταλια με το ζόρι ειναι πρόοδος...θα δείξει στην πορεία... ίσως τρωει μόνο αυτά 😂
    • Ετσι γίνονται καμιά φορά όλα μαζεμένα 😮‍💨 Και εμένα μου είχε πέσει η μεγάλη από το κρεβάτι 6 μηνών ήταν και μετά έφαγε και τούμπα από το καρότσι όταν ήταν 8 μηνών συμβαίνουν αυτά θα πέσουν απλά να μην χτυπήσουν αυτό είναι το σημαντικό  Εγώ να πω την πρώτη φορά που έγινε έβαλα τα κλάματα αλλά εντάξει ευτυχώς ήταν εντάξει το μωρό όλα καλά πήρα παιδίατρο με συμβούλεψε στο τι πρέπει να προσέξω και όλα ήταν εντάξει ☺️ Κάνουμε το καλύτερο για τα ζουζούνια μας και εμένα με το φαγητό έχουμε κάνει κοιλιά δεν μου καλό τρώει και τα φρούτα έχει μειώσει την ποσότητα που έτρωγε 
    • Εγώ πήγα χθες για καρδιοτοκογράφημα στο γιατρό μου ( το πρώτο). Συσπάσεις δεν έκανα. Η μπέμπα καλά ήταν έδειχνε κινητικότητα στο μηχάνημα, αλλά μία δεν την έπιαναν καλά, μία κρυβόταν..Εν τω μεταξύ όση ώρα περίμενα στην αναμονή κουνιόταν και μόλις μπήκαμε στο μηχάνημα εξαφανίστηκε. Ούτε μία κίνηση δεν ένιωσα..  Καλά γενικώς έχω και πρόσθιο πλακούντα και είναι κι ένα μωρό που εμφανίζεται το βράδυ κυρίως..χαχα!! Αλλά καταλήξαμε να μου πει να πάω ξανά αύριο στο Ιασώ να κάνουμε και εκεί ένα καρδιοτοκογράφημα. Οπότε αύριο θα έχω νεότερα.  Και την άλλη Πέμπτη ξανά ραντεβού για υπέρηχο και βλέπουμε. Τώρα είμαι στις 36 + 2. Του είπα ότι ο αιματολόγος θέλει update για το πως σκοπεύω να γεννήσω στην 37η εβδομάδα, ώστε να μου δώσει οδηγίες τοκετού, αλλά από οτι μου είπε ο γιατρός προς το παρ΄ον δεν έχω τις προυποθέσεις αφού δεν κάνω και συσπάσεις, κι αν με βάλει με αναίτια πρόκληση θα καταλήξουμε καισαρική, κάτι το οποίο δεν θέλω ούτε εγώ, ούτε εκείνος από ότι μου ξεκαθάρισε. Επομένως, πηγαίνουμε βήμα - βήμα και βλέπουμε..
    • Στη θέση σου θα έκανα κ σήμερα 😉 Καλύτερα κάνε ένα την Κυριακή με πρωινά ούρα γιατί σήμερα χλωμό να δείξει!!!
    • Ακριβώς!! Τη Τρίτη τώρα έχω ραντεβού στο νοσοκομείο για εξετάσεις και μάλλον μετά θα πηγαίνω κάθε βδομάδα. Μπήκαμε στη τελική ευθεία...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...