Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Μου είπε πως θα είναι ένα σημάδι έναρξης αλλά ότι μπορεί να μην γίνει και άμεσα. Ίσως μεσολαβήσουν κάποιες μέρες. Βέβαια μέχρι τώρα δεν εχω κάτι και έχουν σταματήσει οι εκκρίσεις. Πριν λίγο που πήγα τελευταία φορά είδα ένα μικρό σημαδακι μόνο.  Νομίζω πιο πολύ ο γιατρός μου θέλει να μας ανεβάσει εγκαίρως Αθήνα αν δούμε το παραμικρό σημάδι. Θα μιλήσω μαζί του πιο μετά για να τον ενημερώσω.  Και εγώ πιστεύω πως έχουμε ακόμα μπροστά μας λίγες μέρες, σήμερα μπήκα στην 39η.
    • Εμένα έχει μέρες που ξυπνούσε πιο πολλές φορές την νύχτα(3-4) εχτές και προχτές έκανε μια φορά αφύπνιση για γάλα και μετά σηκωθήκαμε  εχει λίγη γκρίνια μέσα στην μέρα θέλει αγκαλιά και βόλτα μέσα στο σπίτι  Εχτές γυρίσαμε και από ανάσκελα σε μπρούμυτα  εσείς πως πάτε ;
    • Από τώρα;; Γιατί βρε παιδί μου...;! 9μηνο ΟΑΕΔ, όχι..;
    • Ναι ναι προς το παρόν περιμένουμε και ελπίζω να μην γεννήσω ακόμα αν και από ότι λένε δύσκολα πριν 40 εβδομάδες να γεννήσεις στο 1ο παιδί!! Φυσικά εγώ είμαι και 10 λεπτά από το νοσοκομείο οπότε σίγουρα είμαι πιο χαλαρή! Εσύ με 4 ώρες απόσταση σε καταλαβαίνω απόλυτα! Αν σε πιάσουν πόνοι περιόδου δηλαδή ξεκινάει τοκετός? Η είναι ένα σήμα ότι θα ξεκινήσει σύντομα?
    • Ναι, ρώτησα και μια γνωστή μου παιδίατρο πριν λίγο και μου είπε ακριβώς αυτό..οπότε ας δεχτεί λίγο τα φρούτα και θα ξεκινήσουμε κι απ' τα άλλα κι εμείς.. εσένα είναι κοριτσάκι λογικό να είναι λιγότερο στα κιλά της! 🤗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...