Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ξέχασα να πω καλό μήνα κορίτσια!! είμαστε επίσημα στον Φεβρουάριο 😁🥹 τα υπόλοιπα κορίτσια πως είστε? @Antonia2 @elenitsa2. Γράψτε μας τα νέα σας!! Έρχεται η ώρα σας 🥰 
    • Καλημέρα κορίτσια! Καλό σαββατοκύριακο να έχουμε! @ΛΕΥΚΗ μου και μένα μέχρι το πολύ 40+2 να με αφήσει! Μου το ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάμε παραπάνω! Εγώ βέβαια είμαι τυχερή μιας και δεν υποφέρω από αυτούς τους πόνους και έχω την δυνατότητα να περπατώ αρκετά και σκάλες κάνω! Ασκήσεις και σεξ δεν κάνω γιατί ήδη είμαι πολύ κουρασμένη και λόγο δουλειάς!! Άρα στην ουσία θα φτάσετε πολύ κοντά στις 40! Μακάρι να έχει εμπεδωθεί η μικρή σας για να κάνετε μια πρόκληση 🥰 γιατί από ότι έχω ακούσει και καταλάβει αν το παιδί δεν έχει εμπεδωθεί τότε η πρόκληση δεν έχει νόημα και για να μη σε ταλαιπωρεί ο γιατρός πας κατευθείαν καισαρική! Δεν είμαι και σίγουρη αν ισχύει κάτι τέτοιο ας μας πει η @Xrisa95 που σίγουρα θα ξέρει καλύτερα ❤️
    • Καλησπέρα κορίτσια. Πήγα σήμερα για υπέρηχο και έκανα και το εμβόλιο κοκκύτη. Όλα καλά, αλλά το χέρι μου πονάει πολύ. Μου το είπε, βέβαια, ότι θα πονάω γιατί είναι τετραπλό και για 3 με 4 μέρες θα είναι βαρύ. Μου το έκανε η μαία στο ιατρείο, μαζί με εξετάσεις ούρων και αίματος. Είχα την τιμητική μου σήμερα 😅 Κλείσαμε προς τέλος του Φλεβάρη να πάω να κάνω καμπύλη ζαχάρου.    Μια νιώθω ότι πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και μια ότι πάει τόσο αργά. Εντωμεταξύ, από το πρωί νιώθω σαν να αρρωσταίνω ξανά. Και ελπίζω να παρατώ έξω αν και έχω ένα καλό βήχα και βραχνιασμα. Κάθε βδομάδα και κάτι.  
    • Εγώ που δεν έχω εμπειρία με τεστ αν είχα τέτοια γραμμή δε θα έκανα καν χοριακη, κατευθείαν υπέρηχο σε δύο εβδομάδες, τόσο έντονη μου φαίνεται! Συγγνώμη αλλά μια δουλειά έχουν αυτά τα τεστ, αν είναι τόσο κραυγαλέα λάθος να το κλείσουν το μαγαζάκι. Λυπάμαι για τη λαχτάρα που πέρασες και σου εύχομαι σύντομα μια αληθινά παχιά απολαυστική ροζ γραμμή! 🙏
    • Έχω πάθει ουρολοιμωξη μόνο μια φορά στη ζωή μου αλλά δε θεραπεύτηκε σωστά και έτσι έπαθα πυελονεφρίτιδα και νοσηλεύτηκα μια βδομάδα με ενδοφλέβια αντιβιωση στα 28 μου. Τότε θυμάμαι μου είχαν κάνει απεικονιστικό έλεγχο στο ουροποιητικό για να αποκλείσουν τυχόν ανατομικό αίτιο. Είχαν πει ότι συνήθως τα ανατομικά αιτια προκαλούν λοιμώξεις ουροποιητικού από την παιδική ηλικία αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να το ελέγξουμε. Δεν ξέρω αν έχεις κάνει κάτι σχετικό, εκτός από υπέρηχο εννοώ. Εύχομαι να βρεθεί γρήγορα η αιτία και η λύση.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...