Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Μαΐου 2025 🧸

Recommended Posts

@Maria98 λίκνο πηραμε στο 2ο για τ ταξίδια μας κ τις εκδρομές μας. Αν έχεις καλαθουνα κ αν πάρεις κούνια είναι ουσιαστικά αχρείαστο. Σκέψου ότι βαρια μέχρι τον 6ο θα τ χρησιμοποιήσεις κ ποτε δ ξερεις ποτε θα αποφασίσει να πιαστεί από κάπου κ να σηκωθεί ορθιο και να βρεθεί από την άλλη πλευρά. Αλλαξιερα δ είχα. Τα άλλαζα παντού. Στο κρεβάτι, στον καναπέ, όπου καθομουν κ οπου βολευε. Εβαζα ένα σελτεδακι από κάτω κ τιε άλλαζα. Η αδερφή μ την είχε πάνω στο πλυντήριο. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 276
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα κορίτσια,εγώ σήμερα πήγα έκτακτα στον γιατρο για κολπικό υπέρηχο γιατί από χθες το πρωί έχω πόνο χαμηλά στην μήτρα. Είδε τον τράχηλο όλα οκ. Ο πόνος εξακολουθεί αλλά πλέον όχι συνεχόμενος.  Η αλήθεια είναι πως τρόμαξα πάρα πολύ. Μου είπε και έκανα και το εμβόλιο της γρίπης.  Η μικρή από χθες κάνει όλη μέρα και όλη νύχτα σβούρες και πολλές και δυνατές κλωτσιές χαμηλά. 

Από προίκα έχω σεντόνια απο τον γιο μου. Εγώ θα πάρω μόνο καροτσι 2 σε 1 δηλαδή αυγο και κανονικό.  Και επίσης είδα μια πολύ απλή και οικονομική κούνια την οποία θα πάρω για να την έχω κολλητά χωρίς κάγκελο δίπλα μου. Λίκνο μου είχαν δώσει στο γιο μου αλλά δεν βόλεψε καθόλου. Επίσης αλλάξιερα ενώ είχα πάνω στην κούνια καθώς είχα πάρει πολυμορφικη (μεγα λάθος) άθικτη στην αποθήκη είναι δεν την χρησιμοποίησα, τον άλλαζα όπου με βόλευε,έβαζα ένα σελτεδακι και αυτό ήταν. Επίσης λέω να μην πάρω φωλιά, δεν είχα και στον πρώτο. Έχω ένα πάρκοκρεβατο και θα το βάλω στο σαλόνι για την ημέρα να έχω εκεί την μικρή. Από ρούχα θα αρχίσω από τέλος Μάρτη να παίρνω αλλά θα μου δώσουν και 2 φίλες μου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...