Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αναρωτιέμαι @Diwni αν και τα επόμενα παιδιά μου πρώτα ο Θεός θα ναι έτσι μικρούλικα, βεβαια ειχα ακοκα περιθωριο να παχυνει στη κοιλιτσα μεσα, αλλα λιγο βιαστηκαμε όλοι 🤔
    • Ωωωωωωωω πήρα με την σειρά τα μηνύματα, τι όμορφα νέα μας φέρνεις,  μπράβο συγχαρητήρια,  καλή ανατροφή και στο δικό σας μωρουλι ❤️ πως ήταν το σπάσιμο των νερών, που σε βρήκε;  12 ώρες; αχ βρε κορίτσι μου καταλαβαίνω θα είχες μια ταλαιπωρία και φανταζομαι και την ψυχολογία σου μετά αλλα σημασία έχει πως κρατάς το μωρουδελι σας αγκαλιτσα❤️❤️❤️❤️
    • Άσε εμάς από κλανιτσες ενήλικα άλλο τίποτα, κορίτσια 2 φορές που την αεριζα, αεριστηκε και αυτή και γεμίσαμε παντού τα ρούχα μου η αλλαξιερα το πάτωμα ,χαμός χαχαχα τοσο μικρό πλασματάκι αλλά θαυματουργό    Όσον αφορά την δίψα τότε θηλασμού παντού εχω ένα μπουκάλι δίπλα μου ,έχω καταργήσει τα ποτήρια,  πολληηη δίψα 
    • @Katerinioo μπαμπατσικο μωρό. Κανενα βραδυ δ κοιμηθηκα στην κλινική, μερικές ώρες σκόρπιες. Υπερενταση,πόνοι,ξενο περιβάλλον. Ζήτημα να κοιμόμουν 3 ώρες σύνολο μεσα στη μέρα. Εσύ έχεις μικρο παιδακι, θα εχεις κουραση κ απο εκεί. Αλλα πραγματικά ειπα σ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί αρκει να ξεκουράζομαι. Τ πρώτο βράδυ στην κλινική ετρωγε κ μόλις τ αφηνα κατω ξυπνούσε. Ολο τ βραδυ τ βγαλαμε αγκαλια. Λεω αστο δ πειράζει. Κοιμησου εστω κ ετσι. Μονο αγχος μη μ πεσει. Τ επόμενο ετρωγε κοιμοταν κανονικα στο κουνακι του.  @ΜαρίαΔημήτρης μπορει τοτε να βρίσκει καποιο νευρο. Εμενα με πιανει φαγουρα στο σημειο της επισκληριδιου.  @Maria98 εγω βλεπω τ 62 να τ βαζει 3 μηνων χαχα. Ναι τ θήλαστρο δ εχει καμια σχέση με τ θηλασμο κ τ ποσο πινει τ μωρο.
    • Ευτυχώς δεν τον κατάλαβα,κουνήθηκε και εδω στην Αθήνα. Εγώ είχα την μπέμπα αγκαλιά και κουνουσα ήδη για να κοιμηθεί.  Κορίτσια από τις 5 έχει ξυπνήσει με πολύ όρεξη και εγώ κουτουλαω! Με τα φαρμάκια εμείς το 56 δεν μας κάνει,πήγα 62 και είναι οκ. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...