Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Είναι πολύ καλή πάει σφαίρα με το καλό να πας γιατρό να δείτε το μωράκι σας  🥰  περαστικά και στον σύζυγο! Να βγει και εκείνος από το νοσοκομείο να ηρεμήσετε 
    • Να το κορίτσι της παρέας! Με το καλό η πριγκίπισσα σας τότε 😊 θα είναι και η πιο μικρή, ορε τι έχει να γίνει με 2 μεγάλους αδερφούς να την προσέχουν 😊
    • Ναι, κατάλαβα πώς το λες αυτό με τα έμβρυα. Και ο γιατρός αυτό είπε, ότι ένα ποσοστό δεν είναι φυσιολογικό. Του γιατρού η πρώτη του αντίδραση ήταν ότι έχει θέμα το έμβρυο και όχι εγώ γιατί στον τελευταίο υπέρηχο που είδαμε ότι σταμάτησε η καρδιά κάτι φαινόταν μεγαλύτερο από όσο έπρεπε, αλλά δεν θυμάμαι τι, ενώ είχαμε ακούσει καρδιά μετά σταμάτησε, και επίσης εμένα το σώμα μου συνέχιζε να κρατάει την εγκυμοσύνη. Θα δείξει και ο καρυότυπος βέβαια αν όντως είχε θέμα.  Εσείς πότε περιμένετε με το καλό αποτελέσματα; Κάπου είδα το έγραψες αλλά χάθηκα με τα μηνύματα...
    • Δεν έχω ιδέα αλλά γιατί να υστερούν; Και το θέμα είναι ο γιατρός πιστεύω να μπορεί να διαβάσει αυτό που βλέπει.
    • Καλά να περάσετε 😍 έστω ψυχολογικά που θα ξεφύγετε, θα είναι ξεκούραση!! Τι έχουν πάθει τα μωράκια μας; Και μένα τα ίδια και το μωρό της φίλης μου που είναι 16 μηνών, όλα έπαθαν μάλλον την κορύφωση του άγχους αποχωρισμού. Η μικρή μου ενώ τελευταία ήταν αρκετά κοινωνική, τώρα αν της μιλήσει κάποιος φίλος κλπ τσιρίζει κ έρχεται αγκαλιά μου. Όλη μέρα αγκαλιές κ φιλιά 😍😍😍 Το στομάχι συνεχίζει τα κουλά του…δεν παίρνω σταθερά τα χάπια, αλλά κάθε μέρα καταλήγω να πάρω γιατί στην διάρκεια της μέρας γίνομαι χάλια. Οχι στον βαθμό που ήμουν φυσικά, αλλά και πάλι.. Ανυπομονώ για την Παρασκευή να δούμε το μωράκι μας και αν φανεί κ το φύλο, ακόμη καλύτερα!  Απο κοιλιά το πρωί τίποτα, αλλά το βράδυ κανονική έγκυος 🤣 φουσκώνει από κάτω από το στήθος κανονικά και ξυπνάω το πρωί κυρία που έχει πιει 2 μπίρες το προηγούμενο βράδυ 🤣🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...