Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Άσε εμάς από κλανιτσες ενήλικα άλλο τίποτα, κορίτσια 2 φορές που την αεριζα, αεριστηκε και αυτή και γεμίσαμε παντού τα ρούχα μου η αλλαξιερα το πάτωμα ,χαμός χαχαχα τοσο μικρό πλασματάκι αλλά θαυματουργό    Όσον αφορά την δίψα τότε θηλασμού παντού εχω ένα μπουκάλι δίπλα μου ,έχω καταργήσει τα ποτήρια,  πολληηη δίψα 
    • @Katerinioo μπαμπατσικο μωρό. Κανενα βραδυ δ κοιμηθηκα στην κλινική, μερικές ώρες σκόρπιες. Υπερενταση,πόνοι,ξενο περιβάλλον. Ζήτημα να κοιμόμουν 3 ώρες σύνολο μεσα στη μέρα. Εσύ έχεις μικρο παιδακι, θα εχεις κουραση κ απο εκεί. Αλλα πραγματικά ειπα σ αυτό θα κάνω ότι χρειαστεί αρκει να ξεκουράζομαι. Τ πρώτο βράδυ στην κλινική ετρωγε κ μόλις τ αφηνα κατω ξυπνούσε. Ολο τ βραδυ τ βγαλαμε αγκαλια. Λεω αστο δ πειράζει. Κοιμησου εστω κ ετσι. Μονο αγχος μη μ πεσει. Τ επόμενο ετρωγε κοιμοταν κανονικα στο κουνακι του.  @ΜαρίαΔημήτρης μπορει τοτε να βρίσκει καποιο νευρο. Εμενα με πιανει φαγουρα στο σημειο της επισκληριδιου.  @Maria98 εγω βλεπω τ 62 να τ βαζει 3 μηνων χαχα. Ναι τ θήλαστρο δ εχει καμια σχέση με τ θηλασμο κ τ ποσο πινει τ μωρο.
    • Ευτυχώς δεν τον κατάλαβα,κουνήθηκε και εδω στην Αθήνα. Εγώ είχα την μπέμπα αγκαλιά και κουνουσα ήδη για να κοιμηθεί.  Κορίτσια από τις 5 έχει ξυπνήσει με πολύ όρεξη και εγώ κουτουλαω! Με τα φαρμάκια εμείς το 56 δεν μας κάνει,πήγα 62 και είναι οκ. 
    • Καλημέρα κορίτσια!! @Katerinioo να σας ζήσει!! Γερό και καλότυχο να ειναι! Καλη ανάρρωση και σε εσένα!  Να τα χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας!  Νερό πίνω πάρα πολύ γενικά και πριν την εγκυμοσύνη έπινα! Νομίζω είναι από την επισκληριδιο κάπου το διάβασα, εν τω μεταξύ πριν χρόνια είχα κάνει και οσφυονωτιαια παρακέντηση στο ίδιο σημείο και είχα ημικρανίες πάνω από μήνα,τώρα παίζει και η κούραση. 
    • Αχ κορίτσια αυτά που λέτε για τα ρούχα ,εμείς το 56 το φοράμε ακόμα άνετα το 62 σηκώνω μανικια και διπλώνω τα κολάν, μη μιλήσω για τη μέση που έχουν άνοιγμα, έχει πλάκα 😆
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...