Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Μαΐου 2025 🧸

Recommended Posts

Θα μας πάνε όλα καλά! Από την αρχή αυτής της εγκυμοσύνης είπα αυτό το μωρό θα γεννηθεί υγιές και έτσι θα είναι, ακόμα έχω φόβο γαι το οτιδήποτε μετά από τόσες απωλειες αλλά πάω στον γιατρό το βλέπω και ηρεμώ.  

Σήμερα ήταν πολύ υπερκινητικο, προσπαθούσε να ακούσει την καρδιά και δεν έμενε σε ένα σημείο. Ήρθε και ο γιος μου μαζί και τρελάθηκε που το είδε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 224
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 19 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Μπράβο ,σούπερ, ελπίζω να ηρέμησες λίγο.

Και εγώ γύρισα από τον γιατρό και 90 % κοριτσάκι και εμείς. Αλλά είναι πολύ δραστήριο εμβρυο, δεν κάθεται σε μια μεριά. 

στις πριν 18 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης ναι όσο σίγουροι κ να ειμασταβ ότι όλα είναι καλά, μαε έσπειραν την αμφιβολια. Τουλ τωρα ξέρουμε 100% οτι είναι ενταξει τ μωρο. Αχ ολα καλα να μας πάνε μέχρι τέλους!

Μπράβο τέλεια, εννοείται να μας πάνε όλα καλά μέχρι τέλους κορίτσια, να καταφέρουμε να κρατήσουμε τα μωρακια μας❤️ 

Μάλλον πως έχουμε team με κοριτσάκια από ότι φαίνεται 🫶 και μεις δεν έχουμε επιβεβαίωση ακόμα την υποψία για κορίτσι,  για να δούμε 🧿 

στις On 4/12/2024 at 7:26 ΜΜ, ο/η Diwni είπε:

Κοριτσια μόλις με ενημέρωσαν από τ κεντρο. Βγηκαν τα αποτελέσματα για τ βασικα σύνδρομα ολα καλά. Και έχουμε πάλι κοριτσάκι!

@Maria98 την βλέπει ο γιατρός κ στη δείχνει, αλλαζει καπως η μητρα. Χθες εκανα μια πολυ μεγάλη και μ ειπε να περπατησω να χαλαρωσω κ να ξανά πάω για να καταφέρουμε να κάνουμε την τροφοβλαστη.

Καλημέρα πολύ ωραία νέα!

Καλημέρα κορίτσια.
Βλέπω τα νέα σας και όλα καλά. Εγώ τις τελευταίες μέρες περνάω δύσκολα γιατί πονάω πολύ χαμηλά πότε δεξιά πότε αριστερά. Χθες πήγα στη γιατρό με είδε όλα καλά μου είπε αλλά πρέπει να προσέχω για αυτούς τους πόνους και να το παρακολουθώ. Τώρα είμαι στην 15 εβδομάδες και 5 μέρες. Δεν ξέρω αλλά από όταν γύρισα από την γιατρό έχω συνέχεια πόνο αν δεν είμαι ξαπλωμένη και έχω φοβηθεί. Μου είπε να μιλήσουμε ξανά αν με ανησυχήσει κάτι. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν θυμάμαι πόνους στο δεύτερο τρίμηνο. Κάπως έχω ανησυχήσει. Κατά τα αλλά η ναυτία υποχωρεί σιγά σιγά και η μεταλλική απαίσια γεύση επίσης. Όμως, ακόμα έχω και από τα δυο. Γιορτές που θα είμαι στον πέμπτο ελπίζω καλύτερα.

Είχα κάνει και εγώ τροφοβλαστη στην πρώτη εγκυμοσύνη και με είχαν φοβίσει και τελικά δεν ήταν τίποτα και πήραμε και απαντήσεις τελικές, όποτε ηρέμησε το κεφάλι μας. Η αγωνία βέβαια μέχρι να βγουν άσε.

Χθες η γιατρός μου είπε ότι βγάζει πολύ μεγάλο το μωρό. Ο πρώτος γεννήθηκε ψηλός αλλά λίγα κιλάκια. Αυτός μας βγαίνει σε όλα μεγάλος. Μου φάνηκε κάπως έκπληκτη αλλά δεν μου είπε κάτι άλλο. Είδα μετά που μου έστειλε το report της ότι είναι στις πάνω πάνω καμπύλες ακριβώς. Με άγχωσε λίγο να πω την αλήθεια μου. Τι να πω; Ίσως απλά έχουμε μεγάλο μωρό.

Πως τα πάτε από ενοχλήσεις εσείς; 

@Katerinioo κορίτσι μου εφόσον σε ειδε ο γιατρος δ είναι κάτι. Και γω νιώθω σαν σούβλιες μερικές φορές ποτε δεξιά κ ποτε αριστερά. Δ ποναω συνεχόμενα. Αλλά νιώθω έναν οξύ πονο για μερικά δευτερα. Δ είναι πόνοι περιοδου, δ είναι πόνοι συσπασης. Αλλα παιρνω 2 ανασες κ περναει. Και τι πειράζει αν είναι μεγάλο το μωρό? Θα σ βγει λιγο μπαμπατσικο, έτοιμο για καροτσι και βόλτα. Αν και οι υπερηχοι έχουν αποκλίσεις ειδικά σε τόσο μικρά εμβρυα. Ουσιαστικά δ μπορούσα να υπολογίσουν τ βαρος, μετράνε μερικά πράγματα στο μωρό κ σ λένε στο περίπου.

Καλησπέρα σας! Βρήκα την ομάδα σας και είπα να συμμετάσχω, λόγω του ότι δεν έχω και πολλές εγκυούλες στον περίγυρό μου και αγχ'ωνομαι με πολλά... Βρίσκομαι στην 18η εβδομάδα. Πολλές φορές έχω και εγώ πονάκια, σαν τράβηγμα, τα οποία είχα από την αρχή της εγκυμοσύνης. Βέβαια, ο πλακούντας είναι χαμηλός (όχι επιπωματικός) και αυτό εξηγεί τους πόνους. Και ο γιατρός προέτρεψε να μην σκύβω ούτε να κουράζομαι. Μέχρι πρότινος ήμουν σε κατάκλιση, τώρα κάπως σηκώνομαι... 

Ελ΄πίζω οι υπόλοιπες να είστε μια χαρ΄ά και δραστήριες!😄

Καλησπέρα κορίτσια,πως είστε? Εγώ ευτυχώς όλα καλά, το νιώθω το μωρό πολλές φορές μέσα στην μέρα και ηρεμώ.

@Vana_L καλώς ήρθες στην παρέα μας. εμεις είμαστε μαζί.  Αύριο κλείνω την 18η εβδομάδα.  Πότε σου έχει δώσει πητ? Είναι το πρώτο σου παιδάκι?

Καλημέρα κορίτσια ! 
@Diwniτι καλά που βγήκαν όλα καλά ! Σας έφυγε σίγουρα μεγάλο άγχος !! 

@Vana_L καλωσήρθες κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σου! Πες μας για εσένα !

εμεις πήγαμε χθες στον γιατρό επισήμως 19 εβδομάδων κ 250γρ, ο κύριος υπερδραστήριος δεν καθόταν να τον μετρήσουμε κ μετά που θέλαμε να τον βγάλουμε φωτογραφία πήγε κ κρύφτηκε κ κοιμήθηκε… εντομεταξυ καθόταν σταυροπόδι κ έτρωγε το χέρι του εγώ δάκρυσα… Όλα καλά μας είπε ο γιατρός κλείνω για β επιπέδου μέσα στη βδομάδα κ θα με ξαναδεί εκείνος στις 25 λογικά 3 βδομαδες μετά την β.. μου επέτρεψε αν θέλω να κάνω γιόγκα για εγκύους που βρήκα ένα ονλάιν από το Ιασώ καθώς στην πόλη μου είναι μόνο ένα κέντρο πιστοποιημένο κ μέσα στο κέντρο που είναι ταλαιπωρία χειμωνιάτικα …

κατά τα άλλα έχω ξυπνήσει χάλια με μπούκωμα δεν μπορώ να πάρω ανάσα, με πονάει κ το ιγμόρειο μου από το μπούκωμα.. έχετε κανένα φυσικό τρόπο να ξεβουλώσω; Δυστυχώς ο όρος δεν με ακούμπησε καν ..

Γειά σας κορίτσια μου, μήπως εγώ σας ακολουθώ τελευταία; 17&2 σήμερα, σήμερα τόσο σημαδιακή μέρα για μένα (πέρυσι είχαμε κάνει αποξεση) ένιωσα το μωράκι μου, νομίζω δηλαδή πως ήταν αυτό, μου λέει μανούλα εδώ είμαι 🫶🫶🫶

στις πριν 2 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Γειά σας κορίτσια μου, μήπως εγώ σας ακολουθώ τελευταία; 17&2 σήμερα, σήμερα τόσο σημαδιακή μέρα για μένα (πέρυσι είχαμε κάνει αποξεση) ένιωσα το μωράκι μου, νομίζω δηλαδή πως ήταν αυτό, μου λέει μανούλα εδώ είμαι 🫶🫶🫶

Τι ωραία που το ένιωσες!!! 

Καλησπέρα κορίτσια.

Σημερα ξύπνησα με μπούκωμα και πονόλαιμο αλλά εξαφανίστηκαν μόνα τους μετά από κάνα μισάωρο.

Έχω όμως τρομερό πονοκέφαλο. Κυρίως όταν σκύβω. Την Πέμπτη έκανα και το εμβόλιο της γριπης. Είχα βέβαια από την Τρίτη πονοκέφαλο όταν έσκυβα αλλά σκέφτομαι μήπως έχει αυξηθεί λόγω του εμβολίου. Πέμπτη και σήμερα είναι αρκετός ο πόνος. Μέτρησα πίεση είχα κανονική. 66 και 96. Όσο έχω πάντα. Δεν σας κρύβω ότι λίγο φοβήθηκα γιατί συνεχίζονται και οι πόνοι. Συνήθως έχω χαμηλά, σήμερα είχα και ψηλά κοντά στο θώρακα. Σκέφτηκα μήπως επειδή έφαγα όσπρια. Αλλά με τους εμετούς έτρωγα συνέχεια μακαρόνια κι ρύζι και είπα να φτιάξω κάτι λαδερό. Αν συνεχίσουν όλα πάντως θα πάρω τη γιατρό από Δευτέρα γιατί πολλά μαζεύτηκαν και η ψυχολογία έπεσε. Ελπίζω εσείς να είστε καλά!! Τουλάχιστον γίνομαι καλύτερα στο θέμα εμετός και ζαλάδα και μεταλλική γεύση. Κάπως τα καταφέρνω πια και έχω μικρά διαστήματα χάλια και μεγάλα καλά με αυτό το θέμα.

Επισης, έχω βγάλει ακμή. Στην πρώτη εγκυμοσύνη το δέρμα και μαλλιά ήταν στα καλύτερα τους. Σε αυτή το αντίθετο 😅

Καλημέρα κορίτσια μου καλή εβδομάδα. Πως είστε? Εγώ το Σάββατο το βράδυ είχα πόνο στο έντερο νομίζω που μου έκανε και μια μεγάλη συσπαση και είχε πετρωσει η κοιλιά μου για πάνω από μια ώρα, κορίτσια πονουσα τόσο πολύ που έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, ηπια ένα buscopan και αυξήσαμε το μαγνήσιο.  

Χθες το απόγευμα την έβγαλα στα επείγοντα του μητέρα παιδων με τον γιο μου γιατί εβηχε και ακουγόταν σαν σκύλος και ο καημένος δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή και τελικά έχει οξεία λαρυγγιτιδα,ήθελαν να τον κρατήσουν για νεφελοποιητη αλλά κάναμε ένα εκεί και φύγαμε και συνεχίζουμε θεραπεία στο σπίτι,αλλά μάλλον μας κόλλησε,πονάει ο λαιμός μου και όλο το στήθος μου,έπαιρνα τον παθολόγο να πάω να με δει και δεν απαντά αλλά θα με πάρει πίσω. Αυτά τα ωραία μας.

@Katerinioo πως είσαι σήμερα εσύ;

@ΜαρίαΔημήτρης περαστικά στο αγοράκι σας κοριτσι μου , εμείς είχαμε 3ημερο τον ανηψιο εδώ, προνηπιο και κείνο άρρωστο με βήχα και πυρετό,  σίγουρα θα την πατήσω κι εγώ,  το περιμένω. Ελπίζω κορίτσι μου να μη ταλαιπωρηθείς,  περιμένουμε νεότερα 

Κορίτσια επίσης να σας πω , το τσάι με φύλλα Αλεξάνδρειας νομίζω βοηθάει την κατάσταση με τη δυσκοιλιότητα, πηγαίνω λίγο πιο γρήγορα με λιγότερο πόνο, για να δούμε αν συνεχίσει έτσι 🤞

Κορίτσια από φάρμακα τι παίρνετε εσείς; εγώ μόνο το σίδηρο, salospir και την αντιπηκτική, για μαγνήσιο δεν μου χει πει ακόμα κάτι 

Καλημέρα σε όλες! 

Εγω ξεκίνησα σήμερα έξτρα μαγνήσιο και μου είπε ξεκούραση, καθώς οι πόνοι εντάθηκαν και έχω και συσπάσεις. Παίρνω σίδηρο, μαγνήσιο, ένα χάπι για την ναυτία και κάποιες βιταμίνες που δίνουν εδώ που περιέχουν μαγνήσιο, D, σίδηρο, φιλικό,Β, κλπ. Ξεκίνησα μόνο με βιταμίνες και στην πορεία ανάλογα τις εξετάσεις μου έδωσαν τα υπόλοιπα. 

Και ο γιος μου σήμερα τον άκουσα με βήχα και λέω όχι πάλι. Ήδη ήμασταν νοσοκομείο πριν 3 βδομαδες για μάσκα με βροχιτιδα. Ελπίζω να μην κυλήσει πάλι και να είναι απλό κρύωμα. Και εγώ έχω σήμερα ένα μπούκωμα καλό.

Την άλλη Δευτέρα μπαίνω στον 5ο. Ωρες ώρες λέω πότε πέρασε ο χρόνος και άλλες πόσο αργά πέρασε 😅

@ΜαρίαΔημήτρης περαστικά και γρήγορα να είναι και εύχομαι πραγματικά να την γλιτώσεις.

@Kateriniooπόσο είναι ο μικρός σου? Θυμησε μου. Ξεκούραση όσο μπορείς αν έχεις συσπάσεις.

@ΜαρίαΔημήτρης και συ κοπελια το ίδιο. Εφόσον έχεις συσπάσεις ξεκουραση κ ξαπλα. Περαστικά σαε κιόλας!

Εγω παιρνω σιδηρο κ για τ θυρεοειδή που με ανεβηκε στην εγκυμοσύνη και ξεκινησα εδώ κ μια βδομάδα μαγνήσιο και ασβεστιο.

στις πριν 53 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@Kateriniooπόσο είναι ο μικρός σου? Θυμησε μου. Ξεκούραση όσο μπορείς αν έχεις συσπάσεις.

@ΜαρίαΔημήτρης και συ κοπελια το ίδιο. Εφόσον έχεις συσπάσεις ξεκουραση κ ξαπλα. Περαστικά σαε κιόλας!

Εγω παιρνω σιδηρο κ για τ θυρεοειδή που με ανεβηκε στην εγκυμοσύνη και ξεκινησα εδώ κ μια βδομάδα μαγνήσιο και ασβεστιο.

Καλησπερα κοριτσια μου, παρακολουθω απο μερες την ομαδα σας, ελπιζω να ειστε ολες καλα. Ειμαι στην 20η εβδομαδα και πριν λιγες μερες λογω καποιων ενοχληματων ο γιατρος ανησυχησε για συσπασεις και μου εδωσε glopir.  Να σημειωσω οτι δεν μου εχει δωσει μαγνησιο, αλλα θα τον ρωτησω οπωσδηποτε στο επομενο ραντεβου πρωτα ο Θεος. Εδω και ενα μηνα ημουν στο κρεβατι λογω αποκολλησης η οποια μαζευτηκε ευτυχως και εκει που πηγα να παρω θαρρος τσουπ ακουσα τη μαγικη λεξη-συσπασεις. Προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα εχω πολυ δρομο ακομα μπροστα μου. Στον τελευταιο υπερηχο ο μπεμπης ειχε γυρισει με το κεφαλι κατω και τωρα νιωθω τις κινησουλες του αρκετα χαμηλα οταν τον ακουω. Εχω σταματησει τη δουλεια και απο την πληρη κινηση εχω βρεθει στην πληρη αδρανεια αλλα δεν με ενοχλει τοσο αυτο αρκει να ειμαστε καλα με τον μπεμπη μου. Αν θελετε τα κοριτσια που εχουν τις συσπασεις (και οι υπολοιπες εννοειται) να μου λετε πως τα πατε και ελπιζω να τα παμε ολες μας καλα👶🏻👶🏻. Συγνωμη αν σας κουρασα. 

Ωχ όλες μας άρρωστες ;!;! Περαστικά εύχομαι κ σε σας κ στα μικρά σας !

στις On 7/12/2024 at 11:43 ΜΜ, ο/η Katerinioo είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.

Σημερα ξύπνησα με μπούκωμα και πονόλαιμο αλλά εξαφανίστηκαν μόνα τους μετά από κάνα μισάωρο.

Έχω όμως τρομερό πονοκέφαλο. Κυρίως όταν σκύβω. Την Πέμπτη έκανα και το εμβόλιο της γριπης. Είχα βέβαια από την Τρίτη πονοκέφαλο όταν έσκυβα αλλά σκέφτομαι μήπως έχει αυξηθεί λόγω του εμβολίου. Πέμπτη και σήμερα είναι αρκετός ο πόνος. Μέτρησα πίεση είχα κανονική. 66 και 96. Όσο έχω πάντα. Δεν σας κρύβω ότι λίγο φοβήθηκα γιατί συνεχίζονται και οι πόνοι. Συνήθως έχω χαμηλά, σήμερα είχα και ψηλά κοντά στο θώρακα. Σκέφτηκα μήπως επειδή έφαγα όσπρια. Αλλά με τους εμετούς έτρωγα συνέχεια μακαρόνια κι ρύζι και είπα να φτιάξω κάτι λαδερό. Αν συνεχίσουν όλα πάντως θα πάρω τη γιατρό από Δευτέρα γιατί πολλά μαζεύτηκαν και η ψυχολογία έπεσε. Ελπίζω εσείς να είστε καλά!! Τουλάχιστον γίνομαι καλύτερα στο θέμα εμετός και ζαλάδα και μεταλλική γεύση. Κάπως τα καταφέρνω πια και έχω μικρά διαστήματα χάλια και μεγάλα καλά με αυτό το θέμα.

Επισης, έχω βγάλει ακμή. Στην πρώτη εγκυμοσύνη το δέρμα και μαλλιά ήταν στα καλύτερα τους. Σε αυτή το αντίθετο 😅

Μήπως σου γυρνάει ιγμορίτιδα ; Να μιλήσεις με έναν παθολόγο;

στις πριν 5 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου καλή εβδομάδα. Πως είστε? Εγώ το Σάββατο το βράδυ είχα πόνο στο έντερο νομίζω που μου έκανε και μια μεγάλη συσπαση και είχε πετρωσει η κοιλιά μου για πάνω από μια ώρα, κορίτσια πονουσα τόσο πολύ που έτρεχαν δάκρυα από τα μάτια μου, ηπια ένα buscopan και αυξήσαμε το μαγνήσιο.  

Χθες το απόγευμα την έβγαλα στα επείγοντα του μητέρα παιδων με τον γιο μου γιατί εβηχε και ακουγόταν σαν σκύλος και ο καημένος δεν μπορούσε να πάρει αναπνοή και τελικά έχει οξεία λαρυγγιτιδα,ήθελαν να τον κρατήσουν για νεφελοποιητη αλλά κάναμε ένα εκεί και φύγαμε και συνεχίζουμε θεραπεία στο σπίτι,αλλά μάλλον μας κόλλησε,πονάει ο λαιμός μου και όλο το στήθος μου,έπαιρνα τον παθολόγο να πάω να με δει και δεν απαντά αλλά θα με πάρει πίσω. Αυτά τα ωραία μας.

Α ωραία περάσατε κ εσείς.. είχες το άγχος σου με το μικρό λογικό όλο αυτό που πέρασες .. κόλλησες κιόλας.. πως αισθάνεσαι τώρα ;; 

στις πριν 5 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

@Katerinioo πως είσαι σήμερα εσύ;

@ΜαρίαΔημήτρης περαστικά στο αγοράκι σας κοριτσι μου , εμείς είχαμε 3ημερο τον ανηψιο εδώ, προνηπιο και κείνο άρρωστο με βήχα και πυρετό,  σίγουρα θα την πατήσω κι εγώ,  το περιμένω. Ελπίζω κορίτσι μου να μη ταλαιπωρηθείς,  περιμένουμε νεότερα 

Κορίτσια επίσης να σας πω , το τσάι με φύλλα Αλεξάνδρειας νομίζω βοηθάει την κατάσταση με τη δυσκοιλιότητα, πηγαίνω λίγο πιο γρήγορα με λιγότερο πόνο, για να δούμε αν συνεχίσει έτσι 🤞

Κορίτσια από φάρμακα τι παίρνετε εσείς; εγώ μόνο το σίδηρο, salospir και την αντιπηκτική, για μαγνήσιο δεν μου χει πει ακόμα κάτι 

Καλώς ήρθες κορίτσι μου κ εσύ! Με το καλό κ το δικό σου μωράκι! Πρώτο;

εγώ τελικά έκανα ένα διπλό τεστ κ βγήκα θετική για κορωνοιο .. ευτυχώς έκανα μόνο μια φορά πυρετό κ πέρα από μπούκωμα δεν έχω κάτι άλλο.. ξεκούραση, πολλά υγρά καλό φαγητό κ απομόνωση δυστυχώς γιατί δεν μας παίρνει να κολλήσει ο άντρας μου στη δεδομένη περίοδο με τίποτα !!! (Έχει μια σοβαρή επαγγελματική υποχρέωση αρχές του χρόνου με τρομερή προετοιμασία από τώρα κ θα τον πάει πολύ πίσω ακόμη κ μια μέρα να μείνει όπως εγώ) 

εγώ από φάρμακα πλέον παίρνω τα ίδια με σας d3, μαγνήσιο , ασβέστιο (ανάλογα πόσα γαλακτοκομικά τρώω κάθε μέρα), φυλλικό, σίδηρο κ Σαλοσπίρ .. ώρες ώρες νιώθω γιαγιούλα με τα χαπάκια μου … το πρώτο τρίμηνο τι καλά μου είχε δώσει μια πολύ βιταμίνη τα είχε όλα κ ξεμπέρδευα.. τώρα σκατουλες …

σήμερα θα κάνω πρώτη φορά το ονλάιν μάθημα γιόγκα για εγκύους από Ιασώ , το έχει κάνει καμία σας ;;

Καλησπέρα κορίτσια μου,ο παθολόγος μου δεν με πήρε πότε πίσω και αν αύριο είμαι ακόμα έτσι θα πάω σε άλλον να με δει. Έκανα ένα ζεστό μπάνιο,θα πιω ένα ζεστό χαμομήλι και ένα depon μήπως με ανακουφίσει.

Από φάρμακα εγώ πινω:

1) iofolen κάθε πρωί

2) σίδηρο (2 κάθε μέρα διαφορετικους)

3) μαγνήσιο 2 τη μέρα 

4)ασβέστιο 

5) αντιπηκτικες ενεσεις και 

6)το χάπι για τον λύκο. 

Με λίγα λόγια νιώθω σαν γιαγιά 🤣🤣🤣

@Elenaki12 κοριτσι μου υπομονή με τον κοβιντ και εύχομαι να νιώσεις γρήγορα καλύτερα, μην σας ταλαιπωρήσει 🫶

Κορίτσια εγωωτο φυλλικό το έχω σταματήσει, αλλά για μαγνήσιο και ασβέστιο δεν μου έχει πει ακόμα κάτι, θα δω τι θα μου πει στο επόμενο ραντεβού μας πριν τα Χριστούγεννα. 

Αχ βρε κορίτσια διαβάζω για τις συσπάσεις, δε ξέρω μήπως κάνω και γω ώρες ώρες νιώθω κάποια ποναλακια χαμηλά και γενικά εχθές είχα ένα τρομερό φούσκωμα,  πρέπει να ναι και από την τουαλέτα. Όσες έχετε θέμα με την τουαλέτα ρωτήστε μήπως σας προτείνει τσάι με φύλλα Αλεξάνδρειας, εγώ τον ρώτησα για να το δοκιμάσω και νομίζω με βοηθάει.

στις On 9/12/2024 at 4:22 ΜΜ, ο/η Sotiria_94 είπε:

Καλησπερα κοριτσια μου, παρακολουθω απο μερες την ομαδα σας, ελπιζω να ειστε ολες καλα. Ειμαι στην 20η εβδομαδα και πριν λιγες μερες λογω καποιων ενοχληματων ο γιατρος ανησυχησε για συσπασεις και μου εδωσε glopir.  Να σημειωσω οτι δεν μου εχει δωσει μαγνησιο, αλλα θα τον ρωτησω οπωσδηποτε στο επομενο ραντεβου πρωτα ο Θεος. Εδω και ενα μηνα ημουν στο κρεβατι λογω αποκολλησης η οποια μαζευτηκε ευτυχως και εκει που πηγα να παρω θαρρος τσουπ ακουσα τη μαγικη λεξη-συσπασεις. Προσπαθω να μην αγχωνομαι αλλα εχω πολυ δρομο ακομα μπροστα μου. Στον τελευταιο υπερηχο ο μπεμπης ειχε γυρισει με το κεφαλι κατω και τωρα νιωθω τις κινησουλες του αρκετα χαμηλα οταν τον ακουω. Εχω σταματησει τη δουλεια και απο την πληρη κινηση εχω βρεθει στην πληρη αδρανεια αλλα δεν με ενοχλει τοσο αυτο αρκει να ειμαστε καλα με τον μπεμπη μου. Αν θελετε τα κοριτσια που εχουν τις συσπασεις (και οι υπολοιπες εννοειται) να μου λετε πως τα πατε και ελπιζω να τα παμε ολες μας καλα👶🏻👶🏻. Συγνωμη αν σας κουρασα. 

Κοριτσι μου καλώς ήρθατε με τον μπεμπούλη στη παρέα μας 🫶 εδώ είμαστε όλες μαζί να λέμε τα άγχη μας και τις ανησυχίες μας για αυτό το μαγικό ταξίδι μέχρι να κρατήσουμε τα θαυματακια μας αγκαλιά 🧿

Καλημέρα κοριτσια!

Εγω είχα χθες γιατρό, όλα καλά τα βρήκε. Τωρα έχω στις 15 Ιανουαρίου τη β επιπέδου κ στο γιατρό μου ξανά στις 29 Ιανουαρίου.

@Sotiria_94 κορίτσι μου να ξεκουράζεσαι. Οτι σ ειπε ο γιατρός σου. Και όλα καλα θα πάνε.

στις πριν 6 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια!

Εγω είχα χθες γιατρό, όλα καλά τα βρήκε. Τωρα έχω στις 15 Ιανουαρίου τη β επιπέδου κ στο γιατρό μου ξανά στις 29 Ιανουαρίου.

@Sotiria_94 κορίτσι μου να ξεκουράζεσαι. Οτι σ ειπε ο γιατρός σου. Και όλα καλα θα πάνε.

Ααα τι ωραία είδατε το μωράκι σας 🧿🫶❣️ εγώ β επιπέδου έχω στις 13/1 , κοντά κοντά 

Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ μίλησες στην ψυχή μου με όλα αυτά τα ερωτήματα..κουράστηκα να ακούω ότι ίσως δεν ήταν ώρα τώρα και αλλα τέτοια..μα αλήθεια ποιος τα ορίζει αυτά;  πέσαμε αλλα θα σηκωθούμε σύντομα γιατί έχουμε έναν σκοπο! Πάμε κοπέλα μου δυνατά ❤️
    • Έτσι ακριβώς..όλη την ώρα σκέφτομαι τι θα φάω σε λίγο...τα φρούτα και τα λαχανικά δεν μου τα έκοψε αλλά να τα τρώω οσό πιο άγουρα γινεται μου είπε. Υπομονή κορίτσι μου...λίγους μήνες ακόμα για το καλό του μωρού σου. Οι μετρήσεις στο νηστείας είναι καλές (88,92,94) ,μια ώρα μετά είτε μετά το μεσημεριανο είτε μετά το πρωινό είναι κάτω του 100 ( πάλι καλές γτ το όριο είναι 140)... Για αυτό λέω μάλλον θα σταματήσω να μετριεμαι και απλώς θα προσέχω τα γλυκά ( μέσα στα γλυκά συμπεριλαμβανονται και τσουρέκια,κέικ, μπισκότα κτλ) και θα ελαττωθεί το ψωμί. Καλή υπομονή εύχομαι σε ολες μας και σύντομα θα ανταμειφθούμε!! Πώς θα αντισταθώ αύριο που θα φτιάξω μελομακάρονα απορώ...😋
    • Όχι μην ανησυχείς δε θα είναι κάτι ..εμένα δεν έκανε πυρετο...βήχα και μυξα είχε..άστο τρομερό άγχος..αν κι έχω προετοιμαστεί ψυχολογικά 😅είμαι σίγουρη ότι θα κολλάει απ' το μεγάλο αλλά και πάλι.......σήμερα σου έκανε καθόλου πυρετό? Σου τρώει ?μου είχε πει ο γιατρός ν ανησυχείς όταν δεν τρώει κι όταν βαριανασαινει κι έχει δυσκολία να πάρει ανασα Αα κι εσείς καλά περνάτε...είπαμε εμείς πάμε μαζί😂😂😂 πάλι καλά που το πήρε απόφαση να λες και κοιμάται μόνη της ...εμείς τώρα σιγά σιγά το προσπαθούμε....
    • Καλησπέρα. Να σου ζήσουν τα παιδάκια σου! Νομίζω ότι είναι αυτό που λένε tantrums και είναι ανεξάρτητα από την έλευση ή όχι δεύτερου παιδιού. Είναι η ψυχολογία της ηλικίας 2-4. Εκεί που λες ότι η κόρη σου πέφτει κάτω κ χτυπιεται όταν δεν γίνει αυτό που θέλει και ότι σταματάει κάθε τόσο κ ζητάει, ταυτίστηκα τόσο πολύ! Η δικιά μου μόλις έκλεισε τα τρία, αλλά η ιστορία αυτή έχει περίπου έναν χρόνο που επαναλαμβανεται. Μην μπω σε λεπτομέρειες, το κανει συνεχως και όχι μόνο σε υλικά πράγματα, αλλά με καθετί που θέλει ( παιδική χαρά, να βγει έξω απ το σπίτι, να σηκωθεί απ το καθισματακι της στο αυτοκίνητο, να δει πεππα...). Παντού κλάματα και δράματα.  Αυτό που κάνω εγώ είναι να κατεβαίνω στο ύψος της και να την κουβεντιαζω, να της εξηγω χωρις φωνες, να την αφήνω να ηρεμεί όταν χτυπιεται προσέχοντας για την ασφάλεια της πάντα. Κι επίσης στις βόλτες σε μαγαζιά, φίλη, έχουμε ξαναβάλει το καρότσι. Όταν ξεκίνησε να περπατάει δεν ανέβαινε, ήθελε να περπατάει. Τώρα τελευταία το θέλει ξανά το καρότσι ( χαζή είναι να κουράζεται;! Χαχα!) κι έτσι την πάμε εμείς κ αποφεύγουμε τις πολλές στάσεις σε μαγαζάκια κ επικίνδυνα περάσματα από παιδικες χαρές σε ώρες που δεν θέλουμε. Κάτι άλλο που εχω προσέξει εγώ είναι ότι κάνει τέτοια σκηνικά όταν είναι πολύ κουρασμένη. Εκεί θέλει ή γάλα ή αγκαλίτσα πανω μας. Και ηρεμεί. Γενικώς η αγκαλιά κάνει θαύματα σε εμάς. Παιδικό πάει 2 χρόνια τώρα, αλλά τα ξεσπάσματα επιμενουν και φυσικά όχι στον παιδικό, αλλά σε εμάς, που την παίρνει και προσπαθεί να μας χειρίζεται.  Θα σου πω επίσης ότι έχετε δρόμο ακόμη μέχρι τα 4 περίπου. Κι εμείς το ίδιο. Ολα αυτα συνεχιζονται με παραλλαγες. Τώρα  εμεις περναμε μια φαση συνεχούς άρνησης σε ο,τι της πούμε. Νυστάζει κ λέει όχι στον ύπνο, της δίνω καινούριο παιχνιδι, παπουτσια κλπ, μου τα πετάει λέει όχι, θα πάμε βόλτα λέει ο πατέρας της, δεν θα πάμε λέει εκείνη. Δεν την βρίσκουμε πουθενά. Φωνάζει, γκρινιάζει. Ένα τρελοκομείο!  Κουράγιο και αγωνιστικούς χαιρετισμούς!
    • Καλησπέρα κορίτσια,σήμερα είχα κουραστική μέρα και έχω τώρα τον άντρα μου άρρωστο και εγώ με τρελό πονοκέφαλο. Το επόμενο ραντεβού μου είμαι τώρα στις 17 εμένα για να μου ανανεώσει την αναρρωτική κιόλας και μου έκλεισε και 30/12 β επιπέδου να κάνω.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...