Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Μαΐου 2025 🧸

Recommended Posts

@Katerinioo νιπτ γτ εκανες? Εχω λιγο αγχος για την αυχενικη αλλα σε νορμαλ πλαισια. Πιο πολυ λογο ηλικιας δηλαδη.

@ΜαρίαΔημήτρης στο ειπα καο χθες.. βγαλε απο τ μυαλο σου ότι μπορει να εκανες κακο στο μωρο σου. Γυναικες περνανε κακουχιες κ κακουχίες και γεννανε υγιη μωρα. Το μωρο να εισαι σίγουρη οτι ουτε καταλαβε τι επαθες κ πως τ βιωσες εσυ. Αλλωστε μην ξεχνας ότι μπορει στομ υπερηχο να φαινεταο μεγαλο αλλα ουσιαστικά ειναι πολυ πολυ μικρούλι. Δε ζοριζεται πουθενα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 120
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 3 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, από τον πόνο είμαι καλύτερα σήμερα αλλά ακόμα φοβάμαι μην έχει πάθει κάτι το μωρό. Μου έδωσε τα effecol είναι σκόνη που την βάζεις σε νερό. Μαζί είμαστε στις μέρες και εγώ Πέμπτη 15+5 θα είμαι. 

Κορίτσια είδε καμία σας φύλο?

Εμάς μας είπε στην α αγοράκι.. για να δούμε.. 

παντως κ εγώ σήμερα είχα λίγο αίμα με την κένωση από αιμορροΐδες μάλλον πρέπει να το κοιτάξω πιο σοβαρά ..

εγω έκανα Νιπτ από το χαζό μου το κεφάλι απλά για να μου φύγει από το μυαλό ..

στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

@Katerinioo νιπτ γτ εκανες? Εχω λιγο αγχος για την αυχενικη αλλα σε νορμαλ πλαισια. Πιο πολυ λογο ηλικιας δηλαδη.

@ΜαρίαΔημήτρης στο ειπα καο χθες.. βγαλε απο τ μυαλο σου ότι μπορει να εκανες κακο στο μωρο σου. Γυναικες περνανε κακουχιες κ κακουχίες και γεννανε υγιη μωρα. Το μωρο να εισαι σίγουρη οτι ουτε καταλαβε τι επαθες κ πως τ βιωσες εσυ. Αλλωστε μην ξεχνας ότι μπορει στομ υπερηχο να φαινεταο μεγαλο αλλα ουσιαστικά ειναι πολυ πολυ μικρούλι. Δε ζοριζεται πουθενα.

Επειδή είμαι 35 είναι η εξέταση που κάνουν αντί παρεμβατικής. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχε χρειαστεί τελικά να κάνω τροφοβλαστη στην Ελλάδα όποτε εδώ κάναμε απευθείας nipt μαζί με  την αίματος της αυχενικής. 

στις πριν 10 λεπτά, ο/η Elenaki12 είπε:

Εμάς μας είπε στην α αγοράκι.. για να δούμε.. 

παντως κ εγώ σήμερα είχα λίγο αίμα με την κένωση από αιμορροΐδες μάλλον πρέπει να το κοιτάξω πιο σοβαρά ..

εγω έκανα Νιπτ από το χαζό μου το κεφάλι απλά για να μου φύγει από το μυαλό ..

Α νομίζω μόνο εσάς κατάφερε και είδε το φύλο. Εμένα κοιμόταν ο πασάς ή η πασούλα 😅

στις πριν 2 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ γαι την ενθάρρυνση! Πόσο χρονών είσαι? Εγώ 39.5 και η αυχενική βγήκε πολύ καλή σειρά σχέση με τα συνδρομα και ο γιατρός και εμβρυολογος μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να κάνω nipt.

Κορίτσια σήμερα νομίζω ότι κατάλαβα κίνηση από το νινί, σαν γαργαλητο δεν νομίζω να ήταν το έντερο, είχα ξαπλώσει και γύρισα κάπως μπρούμυτα και το κατάλαβα 2 φορές στο ίδιο σημείο!!!

στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης 36 ειμαι. Πολυ πιθανον να ήταν τ μωρο. Εγω τ πρωτο μ το ενιωσα 16η βδομαδα.

Μην σε φοβίζει και εγώ πήγα με τρομερό άγχος αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά!

Καλημέρα στις εγκυουλες μας εδώ ❣️❣️❣️❣️

Διαβάζω για τη δυσκολία στη κένωση και το σίδηρο, κορίτσια εγώ ακόμα σε καλή φάση, πηγαίνω σχεδόν κάθε μέρα από λίγο και είμαι καλά με αυτό προς το παρόν,  δε ξέρω αργότερα που θα αυξήσουμε τη δόση 

Σήμερα έχουμε ραντεβού με το γιατρό στο νοσοκομείο , είχα μιλήσει μαζί του μου πε και κείνος για την ασπιρίνη, σίγουρα θα μου τα πει και σήμερα 

Σκέφτομαι να του πω να κάνουμε μια καλλιέργεια γιατί νιώθω ώρες ώρες ένα τσούξιμο και ένα ποναλακι στην ούρηση, μην έχω καμία ουρολοίμωξη κάνα μικρόβιο φοβαμαι,  θα φανεί 

Όσον αφορά το φύλο, πριν την αυχενική ο γιατρός στο νοσοκομείο είχε πει σαν να φαίνεται κάτι ανάμεσα στα πόδια αλλά πιθανόν να είναι και ο λωρος , ο γιατρός στην αυχενική μας είπε πως έχει υποψία αλλά δεν μπορεί να την πει ακόμα. Σε μια άλλη κοπέλα που έχει κοριτσάκι ο ίδιος γιατρός δεν είχε αναφέρει καθόλου για υποψία όταν έκαναν την αυχενική ....για να δούμε σήμερα αν φανεί κάτι, λογικά είμαι 13+1 σήμερα εγώ 

Κορίτσια επίσης και γω κάποια στιγμή σαν να ένιωσα ένα φτερουγισμα έτσι με παραξένεψε δηλαδή,  αλλά λέω μπα μάλλον νωρίς είναι ακόμα για να ναι το μωράκι όπως διαβάζω και από άλλες κοπέλες 

Καλησπέρα κορίτσια, εγώ σήμερα ξύπνησα και είπα να αρχίσω να μαζεύω σιγά σιγά το σπίτι να στρώσουμε.  Έκανα το ένα μπαλκόνι και τα 2 παράθυρα και μόλις έρθει ο σύζυγος θα κάνουμε σαλόνι κουζίνα ευτυχώς δεν θέλει πολλά γιατί τραβάμε συχνά τα έπιπλα αλλά δεν έχω και εγώ αντοχές, είπα να πάρω γυναίκα και όσες βρήκα μου είπαν μετά το τέλος του μήνα έχουν κενό.  

Τώρα έχω ξαπλώσει λίγο να ξεκουραστώ και νιώθω συνέχεια σαν γουργουρητο χαμηλά στην κοιλιά, δεν ξέρω αν είναι έντερο η το νινί. 

Έχω ραντεβού την άλλη Τετάρτη που θα είμαι 15+4 ,ελπίζω να μας αφήσει να δούμε τι είναι γιατί ο μικρός μου έχει λυσσάξει.  

Από συμπτώματα από χθες έχω πάλι ήπιες αναγούλες και τρελή πείνα.

Εγώ 31 είμαι..

σημερα νομίζω κ εγώ πρώτη φορά ένιωσα το μπεμπέ… ήταν σαν φτερούγισμα αλλά αρκετά σαφές χαμηλά χωρίς να έχω κάτι άλλο.. άσε που μετά προσπάθησα να το «προκαλέσω» κ νομίζω ότι το καταφέρω κάνοντας έναν ήπιο κύμα στην κοιλιά χαμηλά σαν να αντέδρασε 🫢 έλιωσα 

στις πριν 54 λεπτά, ο/η Elenaki12 είπε:

Εγώ 31 είμαι..

σημερα νομίζω κ εγώ πρώτη φορά ένιωσα το μπεμπέ… ήταν σαν φτερούγισμα αλλά αρκετά σαφές χαμηλά χωρίς να έχω κάτι άλλο.. άσε που μετά προσπάθησα να το «προκαλέσω» κ νομίζω ότι το καταφέρω κάνοντας έναν ήπιο κύμα στην κοιλιά χαμηλά σαν να αντέδρασε 🫢 έλιωσα 

Ποσο εβδομάδων είσαι τώρα? Σίγουρα έχεις πει αλλά έχω αρχίσει νωρίς νωρίς σε αυτή την εγκυμοσύνη να ξεχνάω 😂

στις πριν 35 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Ποσο εβδομάδων είσαι τώρα? Σίγουρα έχεις πει αλλά έχω αρχίσει νωρίς νωρίς σε αυτή την εγκυμοσύνη να ξεχνάω 😂

Αχ αυτό με το Αλτσχάιμερ το παθαίνω κ εγώ… νόμιζα ότι ήμουν η μόνη .. ημερολογιακά είμαι 16 βάση υπερήχου 15+2 σήμερα .. λες δεν είναι πιθανό;

στις πριν 11 ώρες, ο/η Elenaki12 είπε:

Αχ αυτό με το Αλτσχάιμερ το παθαίνω κ εγώ… νόμιζα ότι ήμουν η μόνη .. ημερολογιακά είμαι 16 βάση υπερήχου 15+2 σήμερα .. λες δεν είναι πιθανό;

Καλημέρα,λογικά θα φανεί! Και εγώ την επόμενη εβδομάδα νομίζω θα μπορέσουμε να δούμε. 

στις πριν 11 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια λέω να φτιάξουμε ένα πινακάκι με τις ημερομηνίες μας να τα έχουμε όλα μαζεμένα περιποιημένα,  τι λέτε;

Ναι πολύ ωραία ιδέα, ποια θα το αναλάβει? Εγώ από κινητό δεν μπορώ να τον κάνω και ο υπολογιστής χάλασε!!

στις πριν 12 ώρες, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια λέω να φτιάξουμε ένα πινακάκι με τις ημερομηνίες μας να τα έχουμε όλα μαζεμένα περιποιημένα,  τι λέτε;

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Εγώ έχω ΠΗΤ 25/5. Τέλη του μήνα. Πως είστε;;; Χθες μάλλον κουραστηκα πολύ και το βράδυ ζαλίστηκα πολύ.

Καλημέρα κοριτσια! Εγω εχω πητ 28/8 αλλα σιγουρα θα γεννησω νωριτερα καθως θα παω με καισαρικη. Καθολου δ θελω. Αλλα δ τ ρισκάρω λογο ιστορικού. Εχω ηδη 2 καισαρικες και μια διακοπη κυησης λογο διεισδυτικου πλακουντα. Οποτε φοβαμαι τον πλακουντα μου. Στο 2ο προσπαθησα βα γεννησω φυσιολογικα αλλα ειχα αιμοραγια λογο αποκολλησης πλακουντα κατα τηβ ωρα τ τοκετού κ μπηκα εκτακτως χειρουργείο.

στις πριν 8 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Καλημέρα κοριτσια! Εγω εχω πητ 28/8 αλλα σιγουρα θα γεννησω νωριτερα καθως θα παω με καισαρικη. Καθολου δ θελω. Αλλα δ τ ρισκάρω λογο ιστορικού. Εχω ηδη 2 καισαρικες και μια διακοπη κυησης λογο διεισδυτικου πλακουντα. Οποτε φοβαμαι τον πλακουντα μου. Στο 2ο προσπαθησα βα γεννησω φυσιολογικα αλλα ειχα αιμοραγια λογο αποκολλησης πλακουντα κατα τηβ ωρα τ τοκετού κ μπηκα εκτακτως χειρουργείο.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Να σκέφτεσαι ότι κθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Και είναι και αλήθεια. Όποτε με το καλό να έρθει ήρεμα το παιδάκι σου. Το 3ο σου είναι; Κοντά είμαστε στις μέρες! Μάλλον μαζί θα γεννήσουμε!! 

Εγώ έχω 29/4 έως 3/5 είναι αυτή η απόκλιση που έχω ..

ειναι το πρώτο μου μωράκι όποτε θα προσπαθήσω αν όλα πάνε καλά για φυσιολογικό 🤞

Εγω αυριο ειμαι 12 ακριβώς. Περνανε γρήγορα οι βδομάδες νομιζω. Εχω στρωσει και κάπως απο τις αναγουλες. Απο βδομαδα θα βγω και αναρρωτικη στη δουλεια. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσι μου!! Ναι, με πλήρωσε ο εφκα και πολύ γρήγορα κιόλας. Έκανα την αίτηση 10/10 και τα λεφτά μπήκαν 18/10 στην τράπεζα. Συνήθως μπαίνουν στο τέλος του μήνα, στον οποίο θα έχει επεξεργαστεί η αίτηση και θα έχει πάει σε κατάσταση "προς πίστωση".  Όντως στον ΕΦΚΑ λέγεται επίδομα μητρότητας και χωρίζεται σε δύο σκέλη, το επίδομα κυοφορίας και το επίδομα λοχείας. Αν έχεις κάνει αίτηση για το επίδομα κυοφορίας τότε πληρώνεσαι για τους 2 αυτούς μήνες το 75% του μισθού σου. Δηλαδή αν παίρνεις 1000€ θα δεις να μπαίνουν 750€ * 2. Τα υπόλοιπα 25% θα τα πάρεις από τις "συμπληρωματικές παροχές μητρότητας" του ΟΑΕΔ μετά τη γέννα (προσπάθησα να το κάνω τώρα, αλλά θέλει το ΑΜΚΑ του νέου μέλους, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να έχει γεννηθεί το παιδί πρώτα 😋). Επίσης, εγώ πληρώθηκα και από τον εργοδότη για τον μήνα Οκτώβριο κανονικά. Πήρα ολόκληρο μισθό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη που δεν ήμουν 1 χρόνο στην εταιρεία είχα πληρωθεί μισό μισθό. Επειδή κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν έχεις κλείσει χρόνο, λογικά θα δεις το ίδιο.  Τώρα για το δώρο του Χριστουγέννων, δεν ξέρω τι παίζει... 🤔 Άμα ξέρει κάποια κοπέλα, ας μας κατατοπίσει... 
    • Στο Διαβαλκανικό στο Fivi θα πάω εγώ τον άλλο μήνα.
    • Καλημέρα!!! Πραγματικά μεγαλώνουν πολύ γρήγορα!!! Κι εγώ κοιτάζω τις φωτογραφίες του που ήταν μια σταλιά 🩵. Τέλεια! Αφού σου πήρε κ το μπουκάλι μια χαρά!!! Της είναι κ πιο εύκολο, γιατί τρέχει κ μόνο του, οπότε δεν κουράζεται για να τραβήξει!! Κ νομίζω πως η πιπίλα είναι πραγματικά στο παιδί! Η βαφτιστηρα μου την θέλει στον ύπνο. Χίλιες φορές να μην την ήθελε..αν της πέσεις από το στόμα το βράδυ, ξυπνάει με κλάμα κ δεν κοιμάται εύκολα ξανά αν δεν της την βάλουν απευθείας στο στόμα. Κι έχει φτάσει δύο ετών κ οι κουμπάροι κοιμούνται εναλλάξ μαζί της στο δωμάτιο για την πιπίλα. Οπότε μπορεί να είναι και καλύτερα που δεν τη θέλουν.
    • Γενικά κάθεται ξύπνιος περίπου στις δύο ώρες και μετά κοιμάται.. αλλά δεν είναι στάνταρ οι ώρες γτ δυσκολεύεται να κοιμηθεί όταν τον αφήνω κάτω, θέλει αγκαλιά, οπότε δεν κοιμάται και στάνταρ ώρες.. κοινώς δεν έχουμε ωράριο! Και κάπως καταλήγουμε να κοιμόμαστε πάντα γύρω στις 2 για βράδυ 😐
    • Ελα μπράβο σου που το βρήκατε πάλι ☺️ ίσως είχες αγχωθεί τώρα ευτυχώς όλα καλά  τον βοηθάει το βράδυ καθόλου το μπουκάλι να κοιμηθεί; όταν λες παράθυρα αφύπνισης τι εννοείς ;😅
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...