Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Μαΐου 2025 🧸

Recommended Posts

Εμείς από επαφές τίποτα , δεν μας άφηνε καθόλου το πρώτο τρίμηνο ο γιατρός κ τώρα παρόλο που μπήκα δεύτερο κ δεν το συζητήσαμε ακόμη ο άντρας μου δεν με πλησιάζει… λέει φοβάται, δεν θέλει δεν αισθάνεται άνετα … σκέφτεται λέει ότι είναι το παιδί του εκεί κ πως μπορεί να το βλάψει, όχι ότι δεν θέλει εμένα .. ίσα ίσα τώρα με το στήθος τούμπανο του είναι δύσκολο..

εγω θέλω η κακομοίρα … τώρα που ακόμη δεν έχω αλλάξει στο σώμα κ δεν το αισθάνομαι, μετά ίσως να νιώθω κ εγώ κάπως … 

εμενα τώρα θα με δει την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι 15+ μου είπε.. λογικά θα μου πει κ ποτε να κλείσω β.. τη Δευτέρα μάλλον πρέπει να κάνω κ εξετάσεις πάλι…

απο φάρμακα τι παίρνετε ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 82
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 1 ώρα, ο/η Elenaki12 είπε:

Εμείς από επαφές τίποτα , δεν μας άφηνε καθόλου το πρώτο τρίμηνο ο γιατρός κ τώρα παρόλο που μπήκα δεύτερο κ δεν το συζητήσαμε ακόμη ο άντρας μου δεν με πλησιάζει… λέει φοβάται, δεν θέλει δεν αισθάνεται άνετα … σκέφτεται λέει ότι είναι το παιδί του εκεί κ πως μπορεί να το βλάψει, όχι ότι δεν θέλει εμένα .. ίσα ίσα τώρα με το στήθος τούμπανο του είναι δύσκολο..

εγω θέλω η κακομοίρα … τώρα που ακόμη δεν έχω αλλάξει στο σώμα κ δεν το αισθάνομαι, μετά ίσως να νιώθω κ εγώ κάπως … 

εμενα τώρα θα με δει την επόμενη εβδομάδα που θα είμαι 15+ μου είπε.. λογικά θα μου πει κ ποτε να κλείσω β.. τη Δευτέρα μάλλον πρέπει να κάνω κ εξετάσεις πάλι…

απο φάρμακα τι παίρνετε ;

Εγώ σήμερα θα ρωτήσω για επαφές αλλά να σας πω την αλήθεια φοβόμαστε και οι 2.

Από φάρμακα πίνω iofolen είναι πολυβιταμινη,σίδηρο,μαγνήσιο, κάνω ενεσεις ηπαρινης και αρχισα και μαγνήσιο. Σήμερα θα μου πει αν θα ξεκινήσω και salospir,βλέπετε είμαι και γριούλα 🤣

Όσο πλησιάζει η ώρα για τον γιατρό τόσο αγχώνομαι,εν τω μεταξύ από χθες βράδυ νιώθω ένα κάψιμο, ελαφρύ τσούξιμο από κάτω.

Εγώ μένω εξωτερικό όποτε είναι διαφορετικά από την πρώτη μου εγκυμοσύνη που ήμουν Ελλάδα. Στην Ελλάδα έπαιρνα πολλά, τώρα παίρνω μόνο ένα συμπλήρωμα με σίδηρο και φολικο μαζί. Εμένα με είδε 7 εβδομάδων και τώρα θα με δει ξανά αυτή την εβδομάδα που είμαι 12. Αυχενική κάνω στον γιατρό και μόνο αν αυτός δει κάτι θα με παραπέμψει σε εμβρυολογο. Θα κάνω μάλλον και nipt μαζι με την αυχενική, καθώς καλύπτεται εδώ από την ασφάλεια επειδή είμαι 35. Τώρα μαθαίνω και εγώ το σύστημα. Μόλις τελειώσω θα μου δώσουν από τώρα ραντεβού για β επιπέδου και καμπύλη. Δλδ, μόλις δουν ότι είναι όλα οκ θα μου κλείσουν όλες τις ημερομηνίες που πρέπει να πάω. Έχω ένα άγχος να πάω να είναι όλα καλά και επιτέλους να το μοιραστούμε και εμείς με φίλους.

Μόλις επέστρεψα,όλα καλά, μεγαλώνει το μωράκι μου. 156 παλμούς είχε το ζουζούνι, φύλο δεν μπορέσαμε να δούμε αλλά πιστεύω ότι θα είναι κοριτσάκι. Δεν με νοιάζει βέβαια ότι και να είναι. Μας τα βρήκε όλα τέλεια,αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος να δούμε που βρίσκεται ο αιματοκρίτης μου γιατί είχε πάρει την κατηφόρα. Ήταν μπρούμυτα και προσπαθούσε να το ξυπνήσει να γυρίσει και μάλλον νευρίασε και κούναγε τα πόδια και σήκωνε το ένα χέρι. Το τράβαγε βίντεο ο άντρας μου.

Συζητήσαμε και για το πόσο θα μας πάει και έχω μείνει λίγο γιατί πραγματικά είναι πολλά τα λεφτά,είπα πάλι να βρω σε δημόσιο γιατρό αλλά ο σύζυγος ανένδοτος. 

@Maria98 αναμένουμε τα νέα σου από την αυχενική. 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Μόλις επέστρεψα,όλα καλά, μεγαλώνει το μωράκι μου. 156 παλμούς είχε το ζουζούνι, φύλο δεν μπορέσαμε να δούμε αλλά πιστεύω ότι θα είναι κοριτσάκι. Δεν με νοιάζει βέβαια ότι και να είναι. Μας τα βρήκε όλα τέλεια,αύριο θα πάω για εξετάσεις αίματος να δούμε που βρίσκεται ο αιματοκρίτης μου γιατί είχε πάρει την κατηφόρα. Ήταν μπρούμυτα και προσπαθούσε να το ξυπνήσει να γυρίσει και μάλλον νευρίασε και κούναγε τα πόδια και σήκωνε το ένα χέρι. Το τράβαγε βίντεο ο άντρας μου.

Συζητήσαμε και για το πόσο θα μας πάει και έχω μείνει λίγο γιατί πραγματικά είναι πολλά τα λεφτά,είπα πάλι να βρω σε δημόσιο γιατρό αλλά ο σύζυγος ανένδοτος. 

@Maria98 αναμένουμε τα νέα σου από την αυχενική. 

Α τι ωραία!!! Μακάρι αύριο να πάνε όλα καλά με τις εξετάσεις.

Τελικά είμαστε πολλές που έχουμε αυχενική αυτή την εβδομάδα! Άντε μια μια να βλεπουμε τα μωράκια μας και όλα καλά!!

Καλησπέρα κορίτσια,τι κάνετε? Εγώ σήμερα είμαι όλη μέρα στο πόδι καο τώρα άρχισα σιγά σιγά να τα φτύνω. Έκανα τις εξετάσεις μου και παρόλο που πίνω σίδηρο έπεσε και άλλο ο αιματοκρίτης και η αιμοσφαιρινη και κου αύξησε ο γιατρός σε 2 φορές την μέρα το σίδηρο. Όλες οι άλλες είναι τέλειες.

@ΜαρίαΔημήτρης μεγαλώνει το μωρακι σου! Οσο για το οικονομικο συζητα με το γιατρο σου να πληρωσεις την κλινική και τη δικη του την αμοιβή να του τη δωσεις οταν παρεις το επιδομα των 2000 ευρω. Απο οτι ξερω μπαινει σχεδον αμεσα. Δε νομιζω να έχει θεμα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...