Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Μαΐου 2025 🧸

Recommended Posts

στις πριν 12 λεπτά, ο/η Elk είπε:

Πετάγομαι λίγο ☺️ Στο ελενα γέννησε η @Katiana1987 με μια γυναικολόγο ίσως μπορέσει να σου πει λεπτομέρειες εάν ενδιαφέρεσαι 

Καλησπέρα, μου ειχε πει για την γιατρό της και την έχω στο νου μου. Θα μιλήσω με τον δικό μου γιατρό να δούμε το οικονομικό πόσα θα μας πάει και ανάλογα θα αποφασίσουμε. Ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα να αλλάξω γιατρό. Ας προχωράει καλά η εγκυμοσύνη και τα αλλα έχω λιγο καιρο ακόμα να το σκεφτώ. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις πριν 9 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλησπέρα, μου ειχε πει για την γιατρό της και την έχω στο νου μου. Θα μιλήσω με τον δικό μου γιατρό να δούμε το οικονομικό πόσα θα μας πάει και ανάλογα θα αποφασίσουμε. Ο άντρας μου δεν θέλει με τίποτα να αλλάξω γιατρό. Ας προχωράει καλά η εγκυμοσύνη και τα αλλα έχω λιγο καιρο ακόμα να το σκεφτώ. 

Εγω το πρώτη το γέννησα Ιασώ.. 1500 ευρώ ο γιατρός, 1900 ευρώ το τρίκλινο το Ιασώ.. τώρα είδα το Ιασώ έχει πάει 2230 το τρίκλινο (καισαρική ) δεν μπόρεσα το το στηρίξω οπότε τώρα στην μπέμπα πήγα σε δημόσιο επαρχία δεν το μετάνιωσα καθόλου και μόνο που ήμουν μόνη μου στο δωμάτιο και μπορούσα να ξεκουραστεί  ο άντρας μου ήταν υπόθεση .. το μόνο αρνητικό ήταν κάποιες μαίες που προωθούσαν φουλ το μπουκάλι ενώ ήθελα να θηλάσω.. κατά τα άλλα δεν άξιζε τον ιδιωτικό 

Οτι σας βολέψει πιο καλά κορίτσι μου☺️

Καλησπέρα κορίτσια μου,τι κάνετε? Να σας ρωτήσω έχετε ακόμα πονακια περιοδου εσείς? Εγώ σήμερα 12+1 και από το πρωί έχω πονακια χαμηλά στην κοιλια και λίγα στην μέση. Είχαν μέρες να με πιάσουν και μου φαίνεται περίεργο. 

@ΜαρίαΔημήτρης καλησπέρα Μαρακι. Και γω χθες τ απογευμα μέχρι τ βραδυ ειχα πόνους στη μεση και πονακια στην κοιλια. Αλλα κουράστηκα ολο τ πρωι στη δουλεια. Σήμερα π ειμαο πιο ξεκουραστη δ τα εχω. Ξαπλωσε, ξεκουρασου και ολα καλα είναι.

στις πριν 45 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

@ΜαρίαΔημήτρης καλησπέρα Μαρακι. Και γω χθες τ απογευμα μέχρι τ βραδυ ειχα πόνους στη μεση και πονακια στην κοιλια. Αλλα κουράστηκα ολο τ πρωι στη δουλεια. Σήμερα π ειμαο πιο ξεκουραστη δ τα εχω. Ξαπλωσε, ξεκουρασου και ολα καλα είναι.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ κουράστηκα σήμερα,ο γιατρός μου είναι φυσιολογικά γιατί αλλάζει και μεγαλώνει η μήτρα. 

στις πριν 35 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια,  μια από τα ίδια και γω, ποναλακια που έρχονται και φεύγουν, κυρίως το βράδυ όταν χαλαρώσω στο κρεβάτι τα νιώθω 

Η αλήθεια είναι πως εγώ ψιλοκπυραστηκα σήμερα και είναι πιο έντονα,με το που άρχισα να τα νιώθω χαλάρωσα και κάθισα στα αυγά μου. 

Καλησπέρα και απο εμένα κορίτσια. Εγώ χθες μπήκα στην 11η εβδομάδα και ενώ έλεγα θα πάρω μια ανάσα όσο πλησιάζω στο τέλος του τριμήνου, είμαι χάλια με αναγούλες. Χειρότερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Καλα για την απαίσια γεύση που έχω μονίμως δεν μιλάω καν. Αυτό με ενοχλεί ακόμα περισσότερο και από την ναυτία. Ελπιζω, να είναι το τέλος αυτής της κατάστασης και να με αποχαιρετά έτσι. 😅 Εγώ έχω αυχενική την επόμενη εβδομάδα. Περιμένω πως και πως. 

στις πριν 12 ώρες, ο/η Katerinioo είπε:

Καλησπέρα και απο εμένα κορίτσια. Εγώ χθες μπήκα στην 11η εβδομάδα και ενώ έλεγα θα πάρω μια ανάσα όσο πλησιάζω στο τέλος του τριμήνου, είμαι χάλια με αναγούλες. Χειρότερα από την προηγούμενη εβδομάδα. Καλα για την απαίσια γεύση που έχω μονίμως δεν μιλάω καν. Αυτό με ενοχλεί ακόμα περισσότερο και από την ναυτία. Ελπιζω, να είναι το τέλος αυτής της κατάστασης και να με αποχαιρετά έτσι. 😅 Εγώ έχω αυχενική την επόμενη εβδομάδα. Περιμένω πως και πως. 

Καλώς τη , τι ωραία μαζευόμαστε σιγά σιγά 

Όσο για τα συμπτώματα και γω έχω ακόμα αυτή την αηδία αλλά λίγο καλυτερεύει, ελπίζω δηλαδή 🤞

στις πριν 11 ώρες, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Κορίτσια τι κάνετε? Εγώ σήμερα όλη μέρα σέρνομαι και κοιμάμαι. Ζήτημα να έχω μείνει ξύπνια 4 ώρες από το πρωί.

Καλημέρα κορίτσι μου και γωω αυτες τις μέρες νιώθω μια κούραση και εξάντληση, πηγαίνω το βράδυ στο κρεβάτι και νιώθω σαν άρρωστη, τι να σας πω από το Σάββατο έχω ασιδερωτα που με κοιτούν και τα κοιτάω 😂

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι,  με τις επαφές πως τα πάτε; εμείς έχουμε ξεκινήσει λίγο δειλά δειλά και μπορώ να πω πως από την μία στεναχωριέμαι που δεν είμαστε τόσο κοντά όσο πριν ,εννοείται το επομενο λεπτο σκέφτομαι το θαυματακι μας 

στις πριν 15 λεπτά, ο/η Maria98 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι,  με τις επαφές πως τα πάτε; εμείς έχουμε ξεκινήσει λίγο δειλά δειλά και μπορώ να πω πως από την μία στεναχωριέμαι που δεν είμαστε τόσο κοντά όσο πριν ,εννοείται το επομενο λεπτο σκέφτομαι το θαυματακι μας 

Καλημέρα, εμένα ο άντρας μου φοβάται και δεν με πλησιάζει, εξάλλου μας το έχει απαγορεύσει και ο γιατρός λόγω του ότι είχα δει αιμα οπότε καλύτερα να προσέχουμε. Και στο πρώτο μου παιδί έτσι για 9 μήνες δεν με είχε πλησιάσει 🤣🤣 γιατί και εκεί είχα θέματα. Ευτυχώς τον ικανοποιω με άλλους τρόπους 🤣🤣🤣

στις πριν 1 ώρα, ο/η ΜαρίαΔημήτρης είπε:

Καλημέρα, εμένα ο άντρας μου φοβάται και δεν με πλησιάζει, εξάλλου μας το έχει απαγορεύσει και ο γιατρός λόγω του ότι είχα δει αιμα οπότε καλύτερα να προσέχουμε. Και στο πρώτο μου παιδί έτσι για 9 μήνες δεν με είχε πλησιάσει 🤣🤣 γιατί και εκεί είχα θέματα. Ευτυχώς τον ικανοποιω με άλλους τρόπους 🤣🤣🤣

Καλά και για μας υπήρξε φορά που ήταν πολύ περίεργο αλλά σίγουρα έχουμε και φόβο,  θα δούμε τώρα πως θα πάει και αυτό το κομμάτι 😇

Εγώ σήμερα 13+5 βάση υπερήχου, εν τελει αποφασίσαμε κ στείλαμε σήμερα την νιπτ.. εφόσον δεν έχει επιπλοκές είπαμε γιατί όχι; Οκ συμφωνώ είναι ένα κόστος αλλά θεωρώ πως δεν θα σωθούμε από αυτά τα χρήματα … 

εγώ από συμπτώματα , αν εξαιρέσεις κάτι περιστασιακά τραβήγματα δεν έχω κάτι.. φυσιολογικά μου είπε ότι είναι, που μεγαλώνει η μήτρα ..

Έχω πετάξει σιγά σιγά κοιλιά, απέσυρα κάποια παντελόνια ειδικά λόγω εποχής (τύπου ακόμη μου έκαναν αλλά δεν είχε νόημα τώρα για 2 βδομαδες) γιατί είχα την μαμα μου κ μου έβγαλε τα χειμωνιάτικα για να μην κουραστώ… έβαλα 0.5 κιλό, εσείς έχετε πάρει βάρος ; Τρώω φυσιολογικά, πάνω κάτω όπως παλιότερα με μικρές παρασπονδίες όπως πάντα … 

Εμείς από επαφές, μου είχε πει ο γιατρός απαγορεύεται το πρώτο τρίμηνο.. ωστόσο ούτε ο άντρας μου με πλησιάζει, νιώθω ότι 9 μήνες θα μείνω στην νηστεία 🫣🙃 

Εμείς έχουμε άρρωστο τον μικρό και έχω τα συμπτώματα μαζί με την φροντίδα του. Σήμερα ο πονοκέφαλος με έχει χτυπήσει τρομερά. Και αναγούλες και απαίσια γεύση και αρκετά τραβήγματα έχω. Στα τραβήγματα ώρες ώρες φοβάμαι γιατί είναι έντονα. Μετά τις 6 δεν μπορώ να φαω τίποτα. Με ενοχλούν όλα. Γενικά έχω μαζέψει ένα καρό ερωτήσεις για τώρα που θα πάω για την αυχενική,ώστε να μου τις λύσει η γιατρός.

στις On 29/10/2024 at 7:07 ΠΜ, ο/η Maria98 είπε:

Είναι στη λίστα των ερωτήσεων για τον επόμενο καιρό.😂

στις πριν 52 λεπτά, ο/η Elenaki12 είπε:

Εγώ σήμερα 13+5 βάση υπερήχου, εν τελει αποφασίσαμε κ στείλαμε σήμερα την νιπτ.. εφόσον δεν έχει επιπλοκές είπαμε γιατί όχι; Οκ συμφωνώ είναι ένα κόστος αλλά θεωρώ πως δεν θα σωθούμε από αυτά τα χρήματα … 

εγώ από συμπτώματα , αν εξαιρέσεις κάτι περιστασιακά τραβήγματα δεν έχω κάτι.. φυσιολογικά μου είπε ότι είναι, που μεγαλώνει η μήτρα ..

Έχω πετάξει σιγά σιγά κοιλιά, απέσυρα κάποια παντελόνια ειδικά λόγω εποχής (τύπου ακόμη μου έκαναν αλλά δεν είχε νόημα τώρα για 2 βδομαδες) γιατί είχα την μαμα μου κ μου έβγαλε τα χειμωνιάτικα για να μην κουραστώ… έβαλα 0.5 κιλό, εσείς έχετε πάρει βάρος ; Τρώω φυσιολογικά, πάνω κάτω όπως παλιότερα με μικρές παρασπονδίες όπως πάντα … 

Εμείς από επαφές, μου είχε πει ο γιατρός απαγορεύεται το πρώτο τρίμηνο.. ωστόσο ούτε ο άντρας μου με πλησιάζει, νιώθω ότι 9 μήνες θα μείνω στην νηστεία 🫣🙃 

Εγώ το ΣΚ μπαίνω 12η και δεν φαίνεται καθόλου. Ακόμα τα κανονικά τζιν μου και ρούχα φοράω. Περίεργο γιατί όλοι μου είχαν πει πως φαίνεται πιο γρήγορα από το πρώτο. Πάντως, ξεκίνησα στα ίδια κιλά ακριβώς τις δυο εγκυμοσύνες και τέτοια περίοδο στην πρώτη μου φαινόταν ελάχιστα. Δηλαδή στη δουλειά το κατάλαβαν δυο κοπέλες πριν το ανακοινώσω από αυτό. Φορούσα ήδη πιο φαρδιά. Ίσως ήταν βέβαια πρώτη φορά και ήμουν πιο αγχωμένη, όποτε έψαχνα πολύ να φοράω σωστά ρούχα.

Καλημέρα κορίτσια ,καλό μήνα, εγώ σήμερα 12+6 οι αναγουλες καλά κρατούν αλλά όχι τόσο έντονες,αφού φάω και μετά έχω πιο έντονες.

Εγώ από κιλά έχω πάρει σχεδόν 3 αλλά ήμουν πολύ αδύνατη και επίσης τώρα επειδή κάθομαι τρώω γιατί πεινάω, πριν έτρωγα μια φορά τη μέρα λόγω δουλειάς δεν προλάβαινα. 

Δευτέρα θα πάω να δούμε πάλι το σπορακι μας,θα έρθει και ο μικρός μας μαζί γιατί θέλει να δει το αδερφάκι του. 

Θα συζητήσουμε και από κοντά για τα αποτελέσματα της αυχενικής αν και με έχει καθησυχάσει πάρα πολύ. Για nipt δεν ξέρω, δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θέλω να κάνω ή όχι. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...