Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Kn1 τι ωραια π ξεκινησες πιλατες! Σε άφησε ο γιατρός? Εγω πήρα 15 κιλα κ μ έχουν μείνει τ 5. Πιστεύω αν ξεκινησω να περπαταω θα τ χασω και αυτά κ αμα καταφερω απο Οκτωβρίο να ξεκινησω γυμναστήριο θα ειμαι τέλεια.
    • Κορίτσια εγώ τη συμβουλή του γιατρού μου ακολούθησα κ τις οδηγίες του, δεν έκανα ότι διάβασα στο ίντερνετ, οπότε δε μπορούσα να ξέρω τι είναι σωστό να κάνω κ τι όχι.. αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο επώδυνο προφανώς θα ζητουσα εναλλακτική λυση..Το πέρασα πολύ επώδυνα κ όπως είπα είναι ένας λόγος π δε θέλω να ξανά προσπαθήσω για θηλασμό! 🤷‍♀️
    • Γεια σας κορίτσια !!Ολα καλά κ απο το δικό μας μέτωπο .Ενταξει το άυπνη δε θα το πω γιατί όλες έτσι είμαστε .Ο μικρός μια χαρά κάθε 4 τον ταΐζω και τρώει ολο το φαγητό του .Εκλεισα ραντεβού για να κάνουμε τα πρώτα εμβόλια με άλλον παιδίατρο .Αντε να δούμε !!Εγω στην τομή δε βάζω τίποτα και για να είμαι ειλικρινής δε με φαγουριζει .Απλα σε εκείνο το σημείο νιώθω λες και είναι ψιλό αναίσθητο δε το αισθάνομαι ιδιαίτερα .Όταν αλλάζει ο καιρός μόνο μ ενοχλεί .Σε άλλα νέα ξεκίνησα πιλάτες να μπω σε μια σειρά 🤣🤣🤣Αν και έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και παραπάνω δηλαδή .Η κοιλιά έφυγε όλη αν και δεν είχα πάρει πολλά κιλά  στην εγκυμοσύνη πήρα 6.
    • @misofeggaroΚαι εσυ συγκινησες εμένα χωρις να ξερω την ιστορία σου, μονο απο τα μηνύματα σε αυτο το θέμα. Με συγχωρείτε που πετάγομαι κιολας.  Εύχομαι να εισαι πάντα καλα🥹🙏🙏🙏
    • Πόσες μέρες σου κράτησε;θυμάσαι;;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...