Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @MarMar90, είναι πολύ πολύ κουραστική περίοδος... το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι θα περάσει .. εγώ στο τέλος κοιμόμουν καθιστή στον καναπέ με το μαξιλάρι εγκυμοσύνης δεμένο πάνω μου για να μη φύγει το μωρό... τα είχα δοκιμάσει όλα,  κ απλά στο τέλος κοιμόμουν όρθια κυριολεκτικά!  Με τη μικρή τώρα ήταν πολύ εύκολα τα πράγματα αλλά εδώ και 1 βδομάδα μου έχει αλλάξει τα φώτα . Είμαστε οοοολη μέρα αγκαλιά,  κ όλη μέρα κλαίει 😭
    • Σε ευχαριστώ κορίτσι μου!!! 34 είμαι κ έχω θρομβοφιλια, πολυκυστικες αλλά κάνω κανονικά ωορρηξία κ τελευταία ανακάλυψα κ ενδομητριωση, ο σύζυγος όλα τέλεια μετα την εγχείρηση. Στην εξωσωματική όλα αυτά που έχω "λύνονται". Προσπαθούμε σχεδόν 3 χρόνια κ η πρώτη παλινδρομη μας επηρέασε πολυ ψυχολογίκα. Τώρα στην 2η φορά απλά δεν το πιστεύουμε κ απλά ελπίζουμε η επόμενη φορά να είναι η τυχερή γτ έχουμε εμβρυακια στην κατάψυξη🤞🙏 Άστα να πάνε κ δύσκολες κ κοστοβορες εξετάσεις κ το κράτος απών ότι έχει να κάνει με γονιμότητα, εγκυμοσύνη κλπ. Μια περιουσία έχουμε ξοδέψει 😔 
    • Επίσης,  δεν έχω σκοπό να κάνω 3ημερη εισαγωγή σε πατάτα,  καρότο,  κολοκύθι κλπ που δεν βγάζουν αλλεργίες 
    • Γειά σας κορίτσια!!! Για το θέμα των τροφών,  ο δικός μου προσωπικός λόγος που δεν ξεκίνησα αλεσμένα,  ήταν ο φόβος μου για τη μετάβαση στις τροφές. Δλδ αυτό που κάνεις @_piripiri_γία μένα είναι τρομερά δύσκολο,  που θα πρέπει να το αλλάξεις τώρα σιγά σιγά 😅 Λοιπόν, εγώ θα κάνω ο,τι έκανα κ στη μεγάλη μου. Νεράκι μαζί με το φαγητό (εκείνη την ώρα δλδ). Φαγητό έδινα μετά τον ύπνο,  μεσημεριανή ώρα για να είναι πιο ξεκούραστη και ορεξάτη για φαγητό. Ήταν πολύ λίγη η ποσότητα που έτρωγε και συμπληρωνα με γάλα μετά. Όπως λέει κ η φίλη μας , κ εμείς από τους 100 θηλασμους να πέσαμε στους 98 ?? 😂 καμία αντικατάσταση,  τουλάχιστον όχι από την αρχή και καμιά πίεση για αντικατάσταση. Το κύριο φαγητό τους μέχρι το έτος είναι το γάλα. Από εκεί κ πέρα εγώ μπαχαρικά (εκτός από καυτερα) και λάδι,  έδινα ελεύθερα. Στο 9μηνο σχεδόν έτρωγε ο,τι κ εμείς,  απλά χωρίς αλάτι και ζάχαρη. 
    • Τις έφαγε μια χαρά!! Τις φακοκεφτεδες πως τις έκανες;; Την επόμενη φορά λέω κι εγώ να του τις κάνω έτσι για να τον αφήνω πιο πολύ να τρώει μόνος του. Τον βάζω την ποδιά κ του αφήνω το φαγητό μπροστά του κ τα επεξεργάζεται με τα χέρια του... έχει πολύ πλάκα, αλλά το πάτωμα κ το καρεκλάκι γεμάτο φαγητό παντού 🤣🤣 δεν πειράζει, έτσι πρέπει να μάθει!!! Ετοιμάζεται να βγάλει το 7ο δόντι στην κάτω γνάθο από αυτά που βρίσκονται πίσω, γιατί προσπαθεί να τα βάλει όλα πίσω για να ανακουφιστεί!! Εμένα πλέον δεν προσπαθεί να μπουσουλισει, δεν του αρέσει καθόλου μπρούμυτα. Πέφτει πίσω και βάζει τα χέρια και σηκώνεται και προσπαθεί να σηκωθεί από καθιστός όρθιος. Αν τον βάλω όρθιο κρατιέται και πολλές φορές αφήνει το ένα χέρι γιατί θέλει γυρίσει. Τον πήγαμε και παιδική χαρά για να κάνει κούνια και γελούσαν όλοι οι γονείς μαζί του γιατί από τη χαρά του ούρλιαζε, τσιριζε και χτυπούσε χέρια και πόδια.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...