Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Γειά σας κορίτσια!!! Για το θέμα των τροφών,  ο δικός μου προσωπικός λόγος που δεν ξεκίνησα αλεσμένα,  ήταν ο φόβος μου για τη μετάβαση στις τροφές. Δλδ αυτό που κάνεις @_piripiri_γία μένα είναι τρομερά δύσκολο,  που θα πρέπει να το αλλάξεις τώρα σιγά σιγά 😅 Λοιπόν, εγώ θα κάνω ο,τι έκανα κ στη μεγάλη μου. Νεράκι μαζί με το φαγητό (εκείνη την ώρα δλδ). Φαγητό έδινα μετά τον ύπνο,  μεσημεριανή ώρα για να είναι πιο ξεκούραστη και ορεξάτη για φαγητό. Ήταν πολύ λίγη η ποσότητα που έτρωγε και συμπληρωνα με γάλα μετά. Όπως λέει κ η φίλη μας , κ εμείς από τους 100 θηλασμους να πέσαμε στους 98 ?? 😂 καμία αντικατάσταση,  τουλάχιστον όχι από την αρχή και καμιά πίεση για αντικατάσταση. Το κύριο φαγητό τους μέχρι το έτος είναι το γάλα. Από εκεί κ πέρα εγώ μπαχαρικά (εκτός από καυτερα) και λάδι,  έδινα ελεύθερα. Στο 9μηνο σχεδόν έτρωγε ο,τι κ εμείς,  απλά χωρίς αλάτι και ζάχαρη. 
    • Τις έφαγε μια χαρά!! Τις φακοκεφτεδες πως τις έκανες;; Την επόμενη φορά λέω κι εγώ να του τις κάνω έτσι για να τον αφήνω πιο πολύ να τρώει μόνος του. Τον βάζω την ποδιά κ του αφήνω το φαγητό μπροστά του κ τα επεξεργάζεται με τα χέρια του... έχει πολύ πλάκα, αλλά το πάτωμα κ το καρεκλάκι γεμάτο φαγητό παντού 🤣🤣 δεν πειράζει, έτσι πρέπει να μάθει!!! Ετοιμάζεται να βγάλει το 7ο δόντι στην κάτω γνάθο από αυτά που βρίσκονται πίσω, γιατί προσπαθεί να τα βάλει όλα πίσω για να ανακουφιστεί!! Εμένα πλέον δεν προσπαθεί να μπουσουλισει, δεν του αρέσει καθόλου μπρούμυτα. Πέφτει πίσω και βάζει τα χέρια και σηκώνεται και προσπαθεί να σηκωθεί από καθιστός όρθιος. Αν τον βάλω όρθιο κρατιέται και πολλές φορές αφήνει το ένα χέρι γιατί θέλει γυρίσει. Τον πήγαμε και παιδική χαρά για να κάνει κούνια και γελούσαν όλοι οι γονείς μαζί του γιατί από τη χαρά του ούρλιαζε, τσιριζε και χτυπούσε χέρια και πόδια.
    • @Kn1 τι ωραια π ξεκινησες πιλατες! Σε άφησε ο γιατρός? Εγω πήρα 15 κιλα κ μ έχουν μείνει τ 5. Πιστεύω αν ξεκινησω να περπαταω θα τ χασω και αυτά κ αμα καταφερω απο Οκτωβρίο να ξεκινησω γυμναστήριο θα ειμαι τέλεια.
    • Κορίτσια εγώ τη συμβουλή του γιατρού μου ακολούθησα κ τις οδηγίες του, δεν έκανα ότι διάβασα στο ίντερνετ, οπότε δε μπορούσα να ξέρω τι είναι σωστό να κάνω κ τι όχι.. αν ήξερα ότι θα ήταν τόσο επώδυνο προφανώς θα ζητουσα εναλλακτική λυση..Το πέρασα πολύ επώδυνα κ όπως είπα είναι ένας λόγος π δε θέλω να ξανά προσπαθήσω για θηλασμό! 🤷‍♀️
    • Γεια σας κορίτσια !!Ολα καλά κ απο το δικό μας μέτωπο .Ενταξει το άυπνη δε θα το πω γιατί όλες έτσι είμαστε .Ο μικρός μια χαρά κάθε 4 τον ταΐζω και τρώει ολο το φαγητό του .Εκλεισα ραντεβού για να κάνουμε τα πρώτα εμβόλια με άλλον παιδίατρο .Αντε να δούμε !!Εγω στην τομή δε βάζω τίποτα και για να είμαι ειλικρινής δε με φαγουριζει .Απλα σε εκείνο το σημείο νιώθω λες και είναι ψιλό αναίσθητο δε το αισθάνομαι ιδιαίτερα .Όταν αλλάζει ο καιρός μόνο μ ενοχλεί .Σε άλλα νέα ξεκίνησα πιλάτες να μπω σε μια σειρά 🤣🤣🤣Αν και έχω χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και παραπάνω δηλαδή .Η κοιλιά έφυγε όλη αν και δεν είχα πάρει πολλά κιλά  στην εγκυμοσύνη πήρα 6.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...