Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά



  • Απαντήσεις

    • περι πιπιλας που αναφέρεται εγω σωθηκα με την πιπίλα! στην αρχή έλεγα δεν την θελω με τίποτα και δεν πρόκειται να του δώσω... δοκιμάστε να τα βάλετε όταν κλαίνε οχι στα καλα του καθουμενου..μηπως την πιάσουν πιο εύκολα! εμενα την Philips Avent μου πήρε... ενώ στην αρχή ειχα δοκιμάσει μια της nuk ειχε μεγαλύτερη θηλή και δεν την έπαιρνε με τίποτα... αυτή εχει πολύ μικρή θηλή και του άρεσε φαίνεται!
    • Καλημέρα κορίτσια, χαθηκα λίγο...αυτες τις μέρες ο μικρός εκλαιγε ασταμάτητα...απο το εμβόλιο...και δεν ειχα χρόνο να γράψω... πυρετό δεν κάναμε...αλλα τον πονουσε το ποδαρακι του τον καημένο και έκλαιγε 😔  ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα... κορίτσια εσας τα παιδάκια σας το στηρίζουν το κεφαλάκι; εμενα όχι ακόμα 😔 εσεις βλεπω είστε πολύ μπροστα... εμένα δεν κάνει ουτε κίνηση για να πιάσει πράγματα κτλ ..στο γυμναστήριο δεν τον έχω βαλει ακόμα...
    • Κορίτσι μου, πέρασα και εγώ κάτι παρόμοιο. Τα baby blues που κρατάνε 2 βδομάδες. Ήμουν τυχερή που είχα δει μια γνωστή influencer που είχε μιλήσει γι αυτό και έτσι το αναγνώρισα και κατάλαβα πως δεν είναι επιλόχειος. Γενικά επιρρεπής στην κατάθλιψη, με χρόνια ψυχοθεραπεία για να έρθω στα ίσα μου. Αυτό που με βοήθησε πάρα πολύ εμένα, είναι να επαναφέρω την ρουτίνα μου προ μωρού. Παράδειγμα τις πρώτες 2 βδομάδες, ακολουθούσα το πρόγραμμα του μωρού, αλλάζοντας εντελώς το δικό μου (λογικό). Κοιμόμουν ακανόνιστα και ειδικά μετά το απόγευμα ερχόταν το σύννεφο. Όταν άρχισα να κοιμίζω το μωρό και να καθόμαστε το βράδυ με τον άντρα μου για φαγητό και σειρά, όπως κάναμε παλιά, επανήλθα σταδιακά. Έστω μισή ώρα έβλεπα και μετά κοιμόμουν, αλλά με έκανε να νιώσω πως είμαι ακόμη εδώ και δεν έχω εξαλειφθεί σαν παρουσία. Δεν ξέρω αν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι παρόμοιο, δεδομένου πως έχεις κ άλλα παιδάκια, αλλά πιστεύω ότι θα βοηθήσει να επαναφέρεις με κάποιον τρόπο το εγώ σου και έτσι θα δεις καθαρά. Στέλνω μεγάλη αγκαλιά και είμαστε εδώ ❤️
    • Καλημέρα, και εγώ από χθες έχω πονακια περιοδου χαμηλά στο κέντρο και αρκετά υδαρη υγρά σαν να έχω κατουρηθει 🤣 Ευτυχώς έχουν περάσει οι πολλές αναγούλες έχω ελάχιστες περισσότερο αισθάνομαι σαν να έχω αηδιάσει με κάτι. Περιμένω να βγω αρνητική για να μην ακυρώσω πάλι το ραντεβού που έχω την Δευτέρα με τον γιατρό.  Μου έκλεισε και αυχενική για 25/10 και περιμένω να δω αν μπορεί να πάρει ο άντρας μου άδεια για να με πάει αλλιώς θα το αλλάξω.  Γιατρό σε ποιο νοσοκομείο έχεις?
    • Ναι μεγάλη διαφορά, ξεδινει εκεί και ειναι πολύ πιο ήρεμη στο σπίτι! Όσον αφορά τις ιώσεις, κι εγώ εργάζομαι σε νηπιαγωγείο οπότε τα φέρνω εγώ συνήθως σπίτι, άρα δεν μας έχει επηρεάσει κάπως! Μέχρι στιγμής φέτος δεν έχει κολλήσει κάτι, πιο πολύ μου αρρώσταινε πέρυσι που ήταν σπίτι, αλλά ίσως πια έχει ανοσία και δεν κολλάει εύκολα. Εγώ τώρα είμαι στην 20η εβδομάδα, περιμένουμε κι εμείς δεύτερο κοριτσάκι,η μεγάλη μου δείχνει να την περιμένει πώς και πώς! Ελπίζω να τα πανε καλά! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...