Μετάβαση σε περιεχόμενο

Μωράκια Απριλίου 2025 ☺️❤️


Recommended Posts

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Ελενίτσα μην ανησυχείς κορίτσι μου! Υπάρχουν κ συμβατές αντιβιώσεις κ πολλές έγκυες γυναίκες αρρωσταίνουν  Εννοείται είναι μεγάλη ταλαιπωρία αλλά μην στεναχωριέσαι ότι μπορεί να πάθει κάτι το μωρό. ❤️ (ήμουν πριν μείνω έγκυος κ εγώ σε φάση που αρρώσταινα με αμυγδαλίτιδα 2-3 φορές το χρόνο με πολύ πύον κ νοσηλεύτηκα γιατί εμφάνιζα αλλεργική αντίδραση στις αντιβιώσεις που μου έδιναν. Μετά επειδή έπαθα μεγάλη κρίση δεν με ξανά έπιασε. Λες κ ήταν το πικ του. Αν με ξανά έπιανε θα έκανα αφαίρεση όπως μου είπαν οι γιατροί αλλά από τότε ευτυχώς δεν με ξανά έπιασε)  Αφού το βρήκατε νωρίς θα πάρεις κ την αντιβίωση κ θα δεις ότι θα το προλάβετε πριν χειροτερέψει! 🙏🏼😪🥹
    • Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!  Αχ τι να πω! Ταλαιπωρία αυτοί οι κολικοί..!! Και πάλι περαστικά για τον άντρα σου!  Ελπίζω να μην χρειαστεί τελικά χειρουργείο ..
    • Μακάρι κορίτσι μου! πάντως και τζίφος να είναι ο μήνας μόνο που λέω τις σκέψεις μου και μου απαντάτε, νιώθω καλύτερα ειλικρινά. Ευχαριστώ κορίτσια!
    • Πόσο είσαι τώρα? Μην ανησυχείς θα τα νιώσεις σύντομα και πολύ περισσότερο από ότι εμεις, αφού έχεις διδυμακια!🩷🩷🩷 Κορίτσια τι κάνετε?πως είστε? Να σας ρωτήσω β επιπέδου σε ποια εβδομάδα σας είπαν να κάνετε? Εμένα μου έκλεισε όταν θα μαι 23+3 και μου φαίνεται κάπως αργά..στην 1η είχα κάνει την 22η.επισης σας έχουν πει για εμβόλια?
    • ναι εγω του έδωσα πιπίλα απο 20ημερων...ουτε εγώ ήθελα.. αλλά έβλεπα οτι ηρεμούσε αρκετά και ετσι την συνεχισα να τη δίνω... τώρα βλέπω κιολας ότι κοιμάται δυσκολα χωρις αυτή! σ ευχαριστώ πολύ! έχει πρόβλημα ο άντρας μου που ισως καποια στιγμή χρειαστεί χειρουργείο οπουε ειναι πολύ δύσκολα 😔😔 παρεμπιπτόντως ξεχασα να απαντήσω πριν ..δεν είδα διάφορα οταν σταματησα τα γαλακτοκομικά...οι κολικοί ήταν ίδιοι..
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...