Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πρόβλημα που αντιμετωπίζω. 
Βρίσκομαι στην 9+2 εβδομάδα και εδώ και κάποιες μέρες έχω τρομερή δυσπεψία. Στην αρχή είχα και παλινδρόμηση αλλά τώρα μου έχει μείνει μόνο η δυσπεψία. Ξεκινάει συνήθως όταν φάω το μεσημεριανό μου.. και κρατάει μέχρι να κοιμηθώ. Γενικώς προσέχω πολύ την διατροφή μου και τις ποσότητες αλλά δεν έχω δει κάποια βελτίωση. Το μαλοξ και το γκαβισκον δεν με έχουν βοηθήσει καθόλου. Με το που αρχίσουν και με πιάνουν τα συμπτώματα της δυσπεψίας υποφέρω !! Πρήζομαι, ανακατεύομαι μέχρι και εμετός μου έρχεται να κάνω.. τρομερή δυσφορία. 
Ελπίζω μόνο να είναι σύμπτωμα του 1ου τριμήνου και να μην πάει όλη η εγκυμοσύνη έτσι! Δεν θα το αντέξω!!!!

Δημοσίευση
στις On 2/10/2024 at 7:41 ΜΜ, ο/η Ibelieveicanfly είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 
Βρίσκομαι στην 9+2 εβδομάδα και εδώ και κάποιες μέρες έχω τρομερή δυσπεψία. Στην αρχή είχα και παλινδρόμηση αλλά τώρα μου έχει μείνει μόνο η δυσπεψία. Ξεκινάει συνήθως όταν φάω το μεσημεριανό μου.. και κρατάει μέχρι να κοιμηθώ. Γενικώς προσέχω πολύ την διατροφή μου και τις ποσότητες αλλά δεν έχω δει κάποια βελτίωση. Το μαλοξ και το γκαβισκον δεν με έχουν βοηθήσει καθόλου. Με το που αρχίσουν και με πιάνουν τα συμπτώματα της δυσπεψίας υποφέρω !! Πρήζομαι, ανακατεύομαι μέχρι και εμετός μου έρχεται να κάνω.. τρομερή δυσφορία. 
Ελπίζω μόνο να είναι σύμπτωμα του 1ου τριμήνου και να μην πάει όλη η εγκυμοσύνη έτσι! Δεν θα το αντέξω!!!!

Κουραγιο!!! Εγω ειχα παλινδρομηση στην αρχη της εγκυμοσυνης και υπεφερα! Εκανα και εμετο καποιες φορες..πολλοι μου ελεγαν οτι πιθανον να κρατησει σε ολη την εγκυνοσυνη αυτο, μεχρι και ο γιατρος δεν απεκλειε αυτο το ενδεχομενο..ευτυχως μου περασε περιπου στα μεσα του τεταρτου μηνα..ελπιζω κι εσυ να ανακουφιστεις συντομα..με το καλο το μωρακι!!

Δημοσίευση
στις On 2/10/2024 at 7:41 ΜΜ, ο/η Ibelieveicanfly είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! 

Καλησπέρα κορίτσι μου! Είχα κι εγώ έντονη δυσπεψία και εμετούς στην εγκυμοσύνη μου κυρίως στο πρώτο τρίμηνο, που αυτό είναι και το σύνηθες. Ο 4ος μήνας ήταν έτσι κ έτσι, τα κατάφερνα δηλαδή να είμαι καλύτερα αλλά με μεγάλη προσοχή στη διατροφή, στις ποσότητες και τις συχνότητες των γευμάτων. Και απ' τον 5ο και μετά ήμουν μια χαρά μέχρι το τέλος! Σου εύχομαι κι εσένα να περάσουν γρήγορα τα δύσκολα συμπτώματα και με το καλό το μωράκι σου!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...