Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Θα μιλήσω και με τον γιατρό και θα δούμε..
επειδή είναι να φυγουμε διακοπές πιο πολυ για πεντες μερες θελω να ξερω οτι όλα είναι ενταξει..
θα τ πω μηπως χρειαστει μ κανω ξανα εναν υπερηχο γιατι ειχαμε κανει μονο κολπικα κ δεν ειχαμε δει ανω και κατω κοιλια..
@Σοφία21 να μην σε ανησυχει αν τ αιμα ειναι ελαχιστο. Υγρα πολλα θα εχεις λογικα γτ δ ειναι μόνο τα δικά σου... μερικές φορές στην ωορηξια τυχαινει να έχουμε κηλίδες αίματος. Παρακολουθησε το. Επιδίωξε κ αύριο επαφες και εύχομαι αυτός ο κύκλος να ειναι ο τυχερός!
Κορίτσι μου μη σε αγχώνει, μπορεί να έκανες απλά ανώμαλη ωορρηξία, εγώ σε ένα κύκλο είχα φοβερό πόνο ακόμα και στο σήκω κάτσε, είχε δημιουργηθεί κυστουλα....
Πριν κανένα μισαωρο πήγα τουλετά και ειχα αρκετά υγρά και αιμα μεταξυ αυτων..
εχω τρομοκρατηθει..!
δεν ειναι κατι που μου εχει ξανασυμβει παροτι με εξετασε ο γιατρος και ηταν ολα καλα ανησυχω γιατι δεν καναμε τεστπαπ και η καλλιεργια κολπικου δεν εχει βγει ακόμη..
θα μιλήσω και με τον γιατρό μου αύριο..
καλό βραδυ 🌙
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.