Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Κορίτσι μου δεν πειράζει θα το κάνει και αυτό σιγά σιγά όσο μπορείς να την βάζεις μπρούμυτα εσύ και θα δεις πως θα γυρίσει εκεί που δεν το περιμένεις 🥰 και άλλο δόντι ;;; Οοο πηρε φόρα εσένα δηλαδή.. υπομονή !!! εχει γκρίνια ;
    • Αγάπη μου γλυκιά είναι απλά ένα νούμερο τίποτα περισσότερο!! Άλλες ξεκινάνε με μεγάλο άλλες με μικρό. Σημασία έχει να αυξάνεται.. Εμένα πχ στα δίδυμα (εξωσωματική) 14η μέρα αν μετρήσουμε ότι είχα έμβρυα 5ης μέρας κ τις 9 της αναμονής ήταν στο 200. Με δίδυμα.. Μετά οριακά διπλασιάστηκε.. Λες σιγά μην έπιασαν κ τα 2 ένα έχω κ όλα καλά… Κ τσουπ να τα.. Γι αυτό σου λέω ένα νούμερο είναι… Αφού ο γιατρός είπε σχεδόν διπλασιάστηκε κ τίποτα άλλο μη στεναχωριέσαι άδικα!!! Ασε που αν θυμάμαι καλά είχες πάει αργούτσικα για τη χοριακη το Σάββατο κ όχι πρωί πρωί 
    • καλησπέρα κορίτσια! με γεια σας και πάλι! επιτέλους να ηρεμήσετε λιγάκι 😍 μην αγχώνεσαι θα την κανει την τουμπα εκει που δεν το περιμένεις ❤️   εγω κορίτσια έχω μπερδευτεί με τις στερεές πολύ...τι εννοώ: εμενα μ είχε πει η παιδίατρος να δίνω φαγητό και μετά στήθος τώρα που είναι οι πρώτες μέρες γιατί δεν θα χορταινει με το φαγητό..ο μπέμπης όμως οταν τρώει φαγητό μετά δε θέλει στήθος... επίσης αν οχ ειναι να φαει στη 1 και περιμένω να παει η ωρα 1 να τον ταισω κλαίει παρα πολύ και δεν τρώει... έτσι του ξεκινάω απο τις 12.30 το φαγητό και μετά κατά 1.30 θα δώσω στήθος και θα πιεί πολυ πολύ λιγο ...δεν ξέρω τι αλλο να κάνω; και αν κάνω καλά ή όχι...γτ στις 12.30 ίσως δεν εχει πεινάσει πολύ και γι αυτό μπορεί να μην τρώει παραπάνω 🤷
    • @Rena92 κορίτσι μου η χοριακη διπλασιάζειται σε 48 με 72 ωρες. Γι αυτό εγω π ξεκινουσα με χαμηλές χοριακες εκανα την επαναληπτικη 4 5 μερες μετά ώστε να υπάρχει ουσιαστική αυξηση. Βημα βημα και εύχομαι όλα να πάνε καλά! @Mantariniμου τέτοιες αποφάσεις οποτε κ να τις πάρεις δ ξερεις πως θα εξελιχθουν. Το 2ο παιδακι μ ηρθε με μια ελευθερη επαφή σε εναν κυκλο π περναμε κανονικα προφυλαξεις. Ενα βραδυ λογο κούρασης κ ενω ειχαμε ξεκινησει ο αντρας μ δ μπορουσε να ολοκληρωσει. Ε τ λεω βγαλτο δ πειράζει σιγα. Εφτανε αυτή η επαφή για να έχω θετικο τεστ τελη τ μήνα. Η μεγάλη μ είχε κλείσει χρόνο κ ιδανικα θα ξεκινουσαμε προσπάθειες 4 5 μήνες μετά. Γτ έλεγα αμα κάνω ένα χρόνο κ δ μεινω να παμε σε εξωσωματικη (στη μεγάλη μ εκανα 2 χρόνια κ ηρθε τ μήνα π πηγαινα για εξωσωματικη). Δ ξερω σε ποια κυηση σοκαριστηκαμε πιο πολυ! Ζορίστηκα παρα πολυ με 2 τοσο μωρα. Για χρόνια απλά επιβίωνα της αϋπνίας κ τηε κούρασης. Ξυπνούσαν άπειρες φορές κ οι 2. Ήθελα 3ο κ καποια στιγμή οταβ ήταν 2 κ 4 χρονων είπαμε να ξεκινήσουμε. Κάναμε κανα 2 μήνες ελευθερα, αυτές ήταν στα κόκκινα, κ λέω θεέ μου τι πάω να κάνω? Κ σταματησαμε. Ξανά ξεκινησαμε 1 χρόνο κ κατι μετά, ηρθε στο εξάμηνο, όταν ήταν 4 κ 6. Η εξέλιξη δ ήταν καλή. Έκανα την αποξεση, δ μπορούσα να ξεκινήσω για άλλους 6 μήνες κ τελικά ηρθε μετά από άλλους 8. Αύγουστο του 23 εκανα τη διακοπή, Αυγούστο του 24 μ ηρθε τελευταία φορά περιοδος. Μετά τη διακοπή κ όσο δ ερχοταν έλεγα γτ δ ξεκινησα νωρίτερα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα έχουν 6 κ 8 χρόνια διαφορά. Τώρα απλά σκέφτομαι ότι κάποια πράγματα έτσι ήταν να γίνουν. Όπως μας πάει η ζωή σ αυτά τα θέματα παμε κ μεις.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...