Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

  • Απαντήσεις

    • Η ώρα για το μωράκι σας πλησιάζει!! Περασατε αυτήν την δοκιμασία και βγήκατε τόσο δυνατοί και ενωμένοι. Ξέρεις, δεν συμβαίνει συχνά αυτό. Πολλά ζευγάρια απομακρύνονται. Εγώ θυμάμαι τους τελευταίους μήνες πριν μείνω έγκυος, όλοι στον περίγυρο ανακοίνωναν εγκυμοσύνη και μάλιστα λέγοντας ποσο εύκολα τους ήρθε. Κάθε φορά κλεινόμουν στο μπάνιο και έκλαιγα! Την τελευταία φορά ο άντρας μου είχε παγώσει κ μου έλεγε ότι ήταν σαν μαχαίρια αυτό που ένιωσε συναισθηματικά και είναι ένας άνθρωπος που δεν εκφράζει καθόλου εύκολα την στεναχώρια του. Νιώθαμε τόσο μακρυά από το όνειρο, αλλά τελικά ήταν πολύ κοντά! Και σε εσάς είναι πολύ κοντά!! 
    • καν την ναι...δεν είναι να χάνουμε χρήματα πλέον..αν χρειαστείς βοήθεια μου λες!
    • Μιας και λέτε για κιλά, εγώ νιώθω ότι τώρα που μπαίνω στο 3ο τρίμηνο με έχει πιάσει μια τρέλα με τα γλυκά. Γενικά κρατιέμαι και δεν τρώω πολλά αλλά μου έρχονται τόσο έντονες λιγούρες. Δεν ήμουν ποτέ γλυκατζού, μπορεί να ξέχναγα μια σοκολάτα στο ψυγείο και να μου έπαιρνε μια εβδομάδα να την τελειώσω.. αλλά τώρα με έχει πιάσει κοκομπλόκο, τα θέλω όλα 😅 τα βλέπω κυριολεκτικά στον ύπνο μου, προφιτερόλ, λουκουμάδες, σιροπιαστά, δεν περιγράφω άλλο 😂 το έχει πάθει καμιά άλλη;
    • Καλή Παρασκευούλα κορίτσια μου! Σήμερα μία φίλη που γενικά δεν τα λέμε συχνά μου ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της, και συγκινήθηκα πολύ πολύ, έκλαψα από χαρά. Το τελευταίο διάστημα ακούω συνέχεια για εγκυμοσύνες από γνωστά μου άτομα, ή για άλλα που γεννάνε και ενώ πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ για εκείνους, τώρα όσο περνάει η ώρα με έχει πιάσει μία μικρή θλίψη για εμένα και σκέφτομαι, τα Χριστούγεννα πχ θα γεννούσα αν προχωρούσε η τελευταία και γενικώς για όσα περάσαμε με τον σύντροφό μου. Σκέφτομαι συνέχεια άλλες γυναίκες που τα κατάφεραν και παίρνω δύναμη και τώρα που το συζήτησα λίγο με τον αγαπημένο μου, μου είπε κι εκείνος πως είναι ευγνώμων που μοιραζόμαστε μαζί τη ζωή και πως απλά ακόμα δεν ήρθε η ώρα μας. Και πλέον αυτό σκε΄φτομαι κι εγώ πως απλώς ακόμη το δικό μας μωρό δεν ήταν έτοιμο να έρθει και παρακαλάω με όλη μου την ψυχή όταν ξανα έρθει να έρθει και να μείνει αυτή τη φορά, κι ας πάρει και λίγο παραπάνω αλλά να έρθει όταν πραγματικά το θέλει! ουφφ, ήθελα απλώς να το μοιραστώ κι εδώ. Από βδομάδα ξεκινάω τεστ ωορρηξίας ξανά! 
    • Ναι κανονικά η σύμβαση!  Απλά τώρα όπως όλες τα επιδόματα τα παιρνω μέσω εφκα, η @katerinayiaεπειδή είναι στο δημόσιο πληρώνεται από την πρωτοβάθμια κανονικά από όσο ξέρω.  Θα την κάνω εγώ την αίτηση για το συμπληρωματικο επίδομα! Ευχαριστώ @Barbiee που μας ενημέρωσες! 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...