Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Πιτζάμες εγκυμοσύνης topaki.gr

• Απαντήσεις

• Με το καλό! Όλα καλά θα πάνε!
    • Ας συνεισφερω και εγω την αποψη μου σε αυτη την ενδιαφερουσα συζητηση, η οποια ειναι οτι ουσιαστικα οσο και να το θελουμε δεν μπορουμε να προγραμματισουμε το ποτε ακριβως θα ερθει ενα παιδι. Πολλα αλλα πραγματα στη ζωη, οπως το να αγορασουμε ενα σπιτι, να παρουμε μια προαγωγη μπορουν να αποτελεσουν στοχους με χρονοδιαγραμμα πραγματοποιησης αλλα το ποτε και αν θα κανουμε παιδι δεν πιστευω πως συγκαταλεγεται σε αυτους, δεν αποφασιζουμε εμεις γι αυτο αλλα η φυση. Και εγω ειχα ενα δυσκολο παιδι που δεν κοιμοταν καθολου, ζουμε στο εξωτερικο, δεν ειχαμε καμια βοηθεια και οταν ενιωσα καπως ετοιμη να κανω δευτερο τυχανε καποια συμβαντα στη δουλεια που με πηγαν πισω και μετα ειχα 2 αποβολες στη σειρα. Δυστυχως μετα τη παλινδρομη εχω ακομη καποια προβληματα υγειας συν μεγαλη ψυχολογικη αναστατωση οποτε για τουλαχιστον τους επομενους 6 μηνες δε θα κανω προσπαθεια για παιδι. Τοτε ο γιος μου θα ειναι πρωτα ο Θεος 4 χρονων. Δεν ηταν αυτο που ειχα στο μυαλο μου αλλα η προταιρεοτητα μου παντα ειναι η σωματικη και ψυχικη υγεια των υπαρχοντων μελων της οικογενειας μου.  Μπορει καποια στιγμη στο μελλον να ερθει καποιο παιδακι, μπορει και οχι αλλα εγω νιωθω ηδη ευγνωμων για ολα οσα εχω. Προσπαθω να μη βλεπω την τεκνοποιηση σαν αυτοσκοπο, ωστε να ματαιωνομαι επειδη δεν συμβαινει και θελω - αν αποφασισω να προσπαθησω παλι - να το κανω οταν θα μου το επιτρεπει το σωμα και η ψυχη μου, χωρις βεβιασμενες κινησεις.  Και επειδη η ανατροφη καθε παιδιου ειναι δυσκολη, ειναι καλο να γινεται συνειδητοποιημενα (στο μετρο του δυνατου, δεν μπορουμε να τα προβλεψουμε ολα) ωστε να μην επιβαρυνεται κανεις και να μεγαλωνουμε σωστους ανθρωπους.     
    • Εντάξει στην αρχή έτρωγε 2-5 κουταλάκια αλλά όχι με ευχαριστήσει μετά τις 10 μέρες κάπως άρχισε να τρώει πιο ευχάριστα αλλά εγώ όταν την έδινα να φάει την έδινα νερό και άφηνα τουλάχιστον μισή ώρα να περάσει για να την βάλω στήθος για να μην συνδιάζει πως κάθε φορά που δεν θα τρώει θα έχει αμέσως μετά στήθος  γιατι λογικό είναι να προτείνουν στήθος από τις τροφές  Εμείς είμασταν με την τακτική σιγά σιγά μειώνουμε θηλασμούς  ώστε να φάει πιο πολύ φαγητό άλλοι βέβαια δεν συμφωνούν με αυτήν την τακτική εγώ αυτό έκανα πάντως 
    • Εμένα στο πρώτο μου ήρθε στους 4,5 μήνες μέσα Ιανουαρίου δηλαδή  τωρα στην μπέμπα έχω φτάσει στου 4,5 μήνες αλλά ακόμα δεν έχει έρθει 🤷‍♀️ Εμένα μπορεί να φάει μόνο από το ένα και από το άλλο καθόλου απλά όταν είναι να την ξανά βάλω στήθος την βάζω από το άλλο που δεν είχε φάει 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...