Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Για την μικρή μας είχα μόνο τα ρούχα εξόδου,  δύο ζευγάρια. Ευτυχώς κιόλας γτ αποφάσισε στο δρόμο να κάνει και ωραίο εμετούλι! Τις ημέρες που ήμουν τα έκαναν όλα στο ιασω. Σε ποιο μαιευτήριο είσαι?  @_piripiri_πότε πήγε ενός ο μπουμπουκος ρεεεεε 🥰🥰🥰🥰  ωχ ξεκίνησε η ζήλια ε ??? Εμάς δεν έχει εκδηλωθεί ακόμα. Παρά μόνο την πρώτη ημέρα... στην αναμονή και για αυτό τώρα 🤣
    • Εγώ ήμουν ιασω. Εκεί έδωσαν σαπούνι για την ευαίσθητη περιοχή,  σερβιέτες. Οπότε χρησιμοποίησα αυτά. Δίνουν κ πετσέτες 
    • Στις 38 βδομάδες την έκανα,  αλλά μα σου πω την αλήθεια , την τελείωσα πριν πάω μαιευτήριο 🤣  Τα ρούχα σου όταν κάνεις εισαγωγή στο μαιευτήριο,  στα βάζουν σε σακούλα κ τα δίνουν στο σύνοδο. Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα τα πάρει σπίτι,  οπότε πριν φύγουμε έβαλα ένα σετακι στη βαλίτσα!  Ευτυχώς γιατί θα έφευγα με το νυχτικο ... σκέψου με τις παντοφλες έφυγα!  Για τη διαμονή χρειάστηκα 2 νυχτικα (είχα κ ρομπα) , πετσέτες προσώπου και σώματος,  παντοφλες πλαστικές, λιποζαν, σαπούνι προσώπου,  οδοντοβουρτσα,  Οδοντόκρεμα,  κρέμα προσώπου,  ξηρό σαμπουαν , χτένα, Σουτιέν θηλασμού,  κοχύλια,  κρέμα purelan, καθίσματα τουαλέτας μιας χρήσης  Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα στείλω 
    • Καλά είμαι,  ευτυχισμένη πολύ ρε κορίτσια... τα βλέπω κ τα δύο και λιώνω..  Πάνε πολύ καλά είναι η αλήθεια, σπίτι είμαστε κ βρίσκουμε ρυθμούς σιγά σιγά 🥰 ήρθε σήμερα η μαμά μου για λίγη βοήθεια με τις δουλίτσες και μου έφερε και φαγητό 🥰
    • @Kiddoμου, χωρις να ξέρω,  με το μήνυμα σου πηρα μεγαλη χαρα ! Ειναι δυνατο το κορίτσι σου φαίνεται 🥰😘
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...