Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

Κορίτσια σήμερα είμαι χάλια..!!! απο χθες κάτι ένιωθα .. αλλά σήμερα χειρότερα.. πονάει όλο μου το σώμα, έχω μυαλγίες, πονάει ο αυχένας μου, το κεφάλι μου πάει να σπάσει και μόλις έβαλα θερμόμετρο έχω 37,5.. 😔 Ωραία θα περάσουμε! πφφφ!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 3/1/2025 at 1:56 ΜΜ, ο/η NORATSALIKI είπε:

Μπράβο, χαίρομαι για τον μικρό σου. Καλή επιτυχία και στις εξετάσεις σου. Μην αγχώνεσαι. Εγώ τώρα έχω ραντεβού στις 9/1, λογικά θα με βάλει και μένα να κάνω από την αρχή.  

Κι εγώ τις περισσότερες αγορές από orcestra τις έκανα λόγω κάρτας.Να σε ρωτήσω όταν παραγγέλνεις online αργούν να έρθουν τα πράγματα? Διάβασα ότι έχουν μεγάλες καθυστερήσεις.. Θέλω να τις παραγγειλω τα κοντομάνικα ζιπουνάκια που λόγω εποχής δεν έχω βρει στα καταστήματα. 

Ναι ισχύει αυτό. Αργούν αρκετά! Περίπου 15 με 20 μέρες! 

στις On 3/1/2025 at 1:57 ΜΜ, ο/η NORATSALIKI είπε:

Καλή χρονιά με υγεία και με το καλό να δεχθούμε τα μωράκια μας. Εγώ είμαι στην 31η εβδομάδα και έχω ραντεβού κι εγώ στις 9/1 να δούμε τη μπέμπα μας. 

Doppler ε? άντε ωραία! Εμείς έχουμε λίγο πιο μετά στις 13/1!! 

στις πριν 3 ώρες, ο/η athrain είπε:

Doppler ε? άντε ωραία! Εμείς έχουμε λίγο πιο μετά στις 13/1!! 

Εγώ Doppler θα κάνω στις 29/1 ...πάει αργά λέτε; Σήμερα ειμαι 30 βδομάδων και 3 ημερών..

στις πριν 18 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Κι εγώ εκεί θα γεννήσω με το καλό! Είναι εκεί ο γιατρός μου! Και την μεγάλη μου σε δημόσιο την είχα γεννήσει και πραγματικά δεν έχω κανένα παράπονο, όλα ήταν τέλεια! Κι εγώ για το Έλενα έχω ακούσει τα καλύτερα, κι όσες φορές έχω πάει όλοι είναι ευγενέστατος και εξυπηρετικοί!! Φαντάζομαι έχεις την Τζ. Θεοδ. Ε?

Ναι αυτήν έχω ☺️ κ πραγματικά φαίνεται πολύ καλή! Κ εγώ μέχρι τώρα όλοι είναι εξυπηρετικοί! Εκεί θα πάω κ για ενδοκρινολόγο την ίδια μέρα να δω τι θα μου πουν γιατί παίρνω χάπι για θυροειδή κ πιστεύω ότι είναι ειδικοί για εγκυμοσύνη γιατί έξω δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από άλλους γιατρούς. Μόνο τον θυροειδή με είχαν βάλει να τσεκαρω κ από ότι βλέπω κ από εσάς σας κάνουν κ για σίδηρο ασβέστιο βιταμίνη d... Δεν έχω κάνει καθόλου από αυτές γενικά...

στις πριν 16 ώρες, ο/η athrain είπε:

Εμένα το 4ο είναι (και το τελευταίο.. φτάνει! 😃) .. Ναι φυσικά είναι όλα καινούρια όλα θα πάνε καλά! Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου! 

Να σου ζήσουν κορίτσι μου κ με το καλό το μωράκι αυτό!!! Σε ευχαριστώ πολύ 🙏♥️

στις πριν 16 ώρες, ο/η athrain είπε:

Εμένα το 4ο είναι (και το τελευταίο.. φτάνει! 😃) .. Ναι φυσικά είναι όλα καινούρια όλα θα πάνε καλά! Καλά αποτελέσματα στις εξετάσεις σου! 

Και πάλι μπράβο σου για το κουράγιο σου ...εγώ το τρίτο και αυτό πιστεύω θα ζοριστω αρκετά ..δεν το σκέφτομαι το τέταρτο σίγουρα!!Γερά να είναι τα παιδάκια μας ❤️

στις πριν 42 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Ναι αυτήν έχω ☺️ κ πραγματικά φαίνεται πολύ καλή! Κ εγώ μέχρι τώρα όλοι είναι εξυπηρετικοί! Εκεί θα πάω κ για ενδοκρινολόγο την ίδια μέρα να δω τι θα μου πουν γιατί παίρνω χάπι για θυροειδή κ πιστεύω ότι είναι ειδικοί για εγκυμοσύνη γιατί έξω δεν έχω μείνει ευχαριστημένη από άλλους γιατρούς. Μόνο τον θυροειδή με είχαν βάλει να τσεκαρω κ από ότι βλέπω κ από εσάς σας κάνουν κ για σίδηρο ασβέστιο βιταμίνη d... Δεν έχω κάνει καθόλου από αυτές γενικά...

Να σου ζήσουν κορίτσι μου κ με το καλό το μωράκι αυτό!!! Σε ευχαριστώ πολύ 🙏♥️

Καλημέρα! Πήγα την περασμένη εβδομάδα στο ενδοκρινολογικό και είναι πραγματικά εξαιρετικοί όλοι. Εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Επίσης αυτό που λες απορούσαν γιατί η ιδιώτης δεν μου είχε γράψει εξετάσεις τέτοιες. Εγώ είχα περίεργη καμπύλη και έκανα μετρήσεις, κάποιες από τις οποίες δεν ήταν καθόλου καλές. Η ιδιώτης ήθελε να ξεκινήσω ινσουλίνη, ο γυναικολόγος μου διαφωνούσε και μου πρότεινε να πάω και στο Έλενα. Εκεί μου τα εξήγησαν όλα πολύ καλά και μου είπαν ότι οι υψηλες τιμές που είχα οφειλονταν στο ότι η διατροφή που μου είχε δώσει ήταν εντελώς στερητική κι ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει ανέβαζε το σάκχαρο. Δυστυχώς οι απλοί ενδοκρινολόγοι δεν λαμβάνουν υπόψη ότι είμαστε έγκυες!!

στις πριν 56 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Πήγα την περασμένη εβδομάδα στο ενδοκρινολογικό και είναι πραγματικά εξαιρετικοί όλοι. Εντελώς διαφορετική προσέγγιση. Επίσης αυτό που λες απορούσαν γιατί η ιδιώτης δεν μου είχε γράψει εξετάσεις τέτοιες. Εγώ είχα περίεργη καμπύλη και έκανα μετρήσεις, κάποιες από τις οποίες δεν ήταν καθόλου καλές. Η ιδιώτης ήθελε να ξεκινήσω ινσουλίνη, ο γυναικολόγος μου διαφωνούσε και μου πρότεινε να πάω και στο Έλενα. Εκεί μου τα εξήγησαν όλα πολύ καλά και μου είπαν ότι οι υψηλες τιμές που είχα οφειλονταν στο ότι η διατροφή που μου είχε δώσει ήταν εντελώς στερητική κι ο οργανισμός για να ανταπεξέλθει ανέβαζε το σάκχαρο. Δυστυχώς οι απλοί ενδοκρινολόγοι δεν λαμβάνουν υπόψη ότι είμαστε έγκυες!!

Ελπίζω να μου κάνουν κ εμένα εξετάσεις.. όπως το λες μόνο θυροειδή μου έκαναν κ αναρωτήθηκα γιατί μόνο αυτό... Θυμάμαι παλιότερα όταν έκανα εξετάσεις για άλλους λόγους μου τα κοίταζαν όλα κ τώρα με την εγκυμοσύνη μόνο θυροειδή που το είπα εγώ γιατί έχω μεγάλες αλλαγές παρόλο που έπαιρνα το χάπι για ρύθμιση. Τώρα μου ανέβηκε λίγο ενώ είχα αυξήσει την δόση κ θέλω να δω τι θα μου πουν εκεί.

Κορίτσια  καλησπέρα! 

Πως είστε?? Εγώ έχω 2-3 μέρες τωρα εχω βουλωμενη  μυτη..μόνο αυτό..και δεν καταλαβαίνω αν κρυωσα η αν ειναι σύμπτωμα.. κάπου διάβασα για την βουλωμενη  μυτη.. το έχει καμία?

Έκανα βέβαια κ του κοκκυτη..δε νομίζω να ειναι από αυτό..

στις πριν 3 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Ελπίζω να μου κάνουν κ εμένα εξετάσεις.. όπως το λες μόνο θυροειδή μου έκαναν κ αναρωτήθηκα γιατί μόνο αυτό... Θυμάμαι παλιότερα όταν έκανα εξετάσεις για άλλους λόγους μου τα κοίταζαν όλα κ τώρα με την εγκυμοσύνη μόνο θυροειδή που το είπα εγώ γιατί έχω μεγάλες αλλαγές παρόλο που έπαιρνα το χάπι για ρύθμιση. Τώρα μου ανέβηκε λίγο ενώ είχα αυξήσει την δόση κ θέλω να δω τι θα μου πουν εκεί.

Ναι ναι να πας, είναι πολύ καλοί όλοι εκεί!και σαν επιστήμονες και σαν άνθρωποι!

στις πριν 2 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Κορίτσια  καλησπέρα! 

Πως είστε?? Εγώ έχω 2-3 μέρες τωρα εχω βουλωμενη  μυτη..μόνο αυτό..και δεν καταλαβαίνω αν κρυωσα η αν ειναι σύμπτωμα.. κάπου διάβασα για την βουλωμενη  μυτη.. το έχει καμία?

Καλησπέρα! Εγώ το είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, είχα όλο το τελευταίο τρίμηνο, παρόλο που ηταν καλοκαίρι βουλωμένη μύτη που δεν ξεβουλωνε με τίποτα. Είχα Πάει σε ΩΡΛ και δεν είχε βρει κάτι και το απέδωσε στις ορμόνες τις εγκυμοσύνης, μάλιστα μου είχε πει ότι είναι πολύ συχνό. Πράγματι αφού γέννησα υποχώρησε αμέσως.

στις On 4/1/2025 at 11:58 ΠΜ, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κατάλαβα. Κοίτα στο site σίγουρα έχει κοντομάνικα ζιπουνάκια αλλά στα υπόλοιπα βλέπω τα σχέδια τα χοντρά που είχα δει και στο κατάστημα. 

΄Πάντως να έχεις υπόψη σου ότι από κριτικές που διάβασα για το site, έχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις παραδόσεις, οπότε αν θες να παραγγείλεις κάτι από εκεί, μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή. Δρομολόγησε το. 

Κι εγώ κάτι ζιπουνάκια που θέλω να πάρω κοντομάνικα που δεν βρήκα στα καταστήματα λέω από βδομάδα να τα παραγγείλω. 

Ναι ναι παρήγγειλα ήδη κάποια και βλέποντας και κάνοντας..

στις πριν 23 ώρες, ο/η athrain είπε:

Πόσο πιο μετά; ποια εβδομάδα θα το κάνεις δε σου είπε? Εγώ θα είμαι 32 εβδομάδες όταν θα το κάνω.

Τον ρώτησα και μου είπε προς το παρόν να το αφήσω.. θα έχω ραντεβού με τον γιατρό μου περίπου όταν θα είμαι 32 εβδ. Φαντάζομαι τότε θα μου πει..

στις πριν 23 ώρες, ο/η athrain είπε:

Κορίτσια σήμερα είμαι χάλια..!!! απο χθες κάτι ένιωθα .. αλλά σήμερα χειρότερα.. πονάει όλο μου το σώμα, έχω μυαλγίες, πονάει ο αυχένας μου, το κεφάλι μου πάει να σπάσει και μόλις έβαλα θερμόμετρο έχω 37,5.. 😔 Ωραία θα περάσουμε! πφφφ!

Περαστικά κορίτσι μου, πως αισθάνεσαι??

Με την προετοιμασία του δωματίου πως πάτε???? Εμείς τώρα τελειώνουμε με το βάψιμο και αισθάνομαι ότι δεν θα προλάβω!!! Την άλλη βδομάδα θα έρθει και ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τοιχογραφία. Μετά να ετοιμαστούν τα έπιπλα. Και πρέπει να πάω να παραγγείλω κουρτίνες οπωσδήποτε. Χαλάκι βάλατε???

στις πριν 7 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλησπέρα! Εγώ το είχα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη, είχα όλο το τελευταίο τρίμηνο, παρόλο που ηταν καλοκαίρι βουλωμένη μύτη που δεν ξεβουλωνε με τίποτα. Είχα Πάει σε ΩΡΛ και δεν είχε βρει κάτι και το απέδωσε στις ορμόνες τις εγκυμοσύνης, μάλιστα μου είχε πει ότι είναι πολύ συχνό. Πράγματι αφού γέννησα υποχώρησε αμέσως.

Ποο υποφέρω 2-3 μερς τώρα.. αλλά τι έμεινε?? 2 μήνες ακόμα.. και λιγότερο..  χαχαχα 

στις πριν 3 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Με την προετοιμασία του δωματίου πως πάτε???? Εμείς τώρα τελειώνουμε με το βάψιμο και αισθάνομαι ότι δεν θα προλάβω!!! Την άλλη βδομάδα θα έρθει και ο άνθρωπος που θα αναλάβει την τοιχογραφία. Μετά να ετοιμαστούν τα έπιπλα. Και πρέπει να πάω να παραγγείλω κουρτίνες οπωσδήποτε. Χαλάκι βάλατε???

Εγώ έβαλα χαλι..αλλά νομίζω είναι περιττό..χαχα αλλά από τη χαρά μου  να το έχω κομπλέ πήραμε..

στις On 5/1/2025 at 1:37 ΜΜ, ο/η finallytheend είπε:

Κορίτσια  καλησπέρα! 

Περαστικά σου! Προσωπικά δεν μου έχει τύχει να έχω στα καλά καθούμενα βουλωμένη μύτη αν και νομίζω ισχύει στην εγκυμοσύνη και είναι ένα σύμπτωμα. Δεν έχεις άλλα συμπτώματα που να παραπέμπει σε κρύωμα;

στις On 5/1/2025 at 4:56 ΜΜ, ο/η nikiev98 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου, πως αισθάνεσαι??

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Σήμερα αισθάνθηκα λίγο καλύτερα.. δε ξέρω αν ήταν ίωση ή κρύωμα. Είχα ανεβάσει μεχρι 38 την έβγαλα με μερικά ντεπόν και μετά είχα δέκατα.. κράτησε δύο μέρες. Αλλά πονούσε πολύ όλο μου το σώμα! απίστευτες μυαλγίες λες και είχα να κάνω γυμναστική 10 χρόνια και ξαφνικά έκανα απότομη και πιάστηκα παντού!! Σήμερα και γενικά αυτές τις μέρες έχω πολύ τη μέση μου. Μιλάμε στο κρεβάτι όλη μέρα και ξεκούραση.

στις On 5/1/2025 at 10:26 ΠΜ, ο/η MarwDim είπε:

Και πάλι μπράβο σου για το κουράγιο σου ...εγώ το τρίτο και αυτό πιστεύω θα ζοριστω αρκετά ..δεν το σκέφτομαι το τέταρτο σίγουρα!!Γερά να είναι τα παιδάκια μας ❤️

Όταν έκανα το 3ο δε ζορίστηκα σχεδόν καθόλου καμία σχέση με τις προηγούμενες φορές δε ξέρω ίσως επειδή τα αγόρια είχαν πλέον μεγαλώσει? ίσως επειδή έτυχε το 3ο να ήταν κορίτσι και ήταν πιο "ξεκούραστα" τα πράγματα; θέλω να πω ότι ήταν πολύ ήσυχη και δεν με παίδεψε καθόλου μα καθόλου!! Αφού έλεγα σαν αυτήν να είχα άλλα 10! Στα αγόρια ήταν άλλη φάση άσε!! Εσένα τα άλλα δυο τι είναι κοριτσάκι αγοράκι; Τι περιμένεις τώρα θυμισε μου..?

στις πριν 23 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Βρε κορίτσια ντρέπομαι πια με το πόσο ανοργάνωτη είμαι, εμείς έχουμε μετακομίσει λίγο πριν μάθω ότι είμαι έγκυος και ακόμα δεν έχω φτιάξει το δωμάτιο της μεγάλης. Πολύ κακώς αλλά κοιμάται μαζί μας γιατί στο προηγούμενο σπίτι είχαμε μόνο ένα υπνοδωμάτιο. Τώρα με το μωρό δεν θέλω να την βγάλω γιατί πιστεύω θα το πάρει κάπως, αααααρα το δωμάτιο τους αποτελείται από μια υπέροχη σιδερωστρα και βουνά ασιδερωτων!! Τουλάχιστον δεν κοιμάται στο κρεβάτι μας, αλλά στο δικό της! 

στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

Σε ευχαριστώ κοπέλα μου. Σήμερα αισθάνθηκα λίγο καλύτερα.. δε ξέρω αν ήταν ίωση ή κρύωμα. Είχα ανεβάσει μεχρι 38 την έβγαλα με μερικά ντεπόν και μετά είχα δέκατα.. κράτησε δύο μέρες. Αλλά πονούσε πολύ όλο μου το σώμα! απίστευτες μυαλγίες λες και είχα να κάνω γυμναστική 10 χρόνια και ξαφνικά έκανα απότομη και πιάστηκα παντού!! Σήμερα και γενικά αυτές τις μέρες έχω πολύ τη μέση μου. Μιλάμε στο κρεβάτι όλη μέρα και ξεκούραση.

Περαστικά κορίτσι μου! Να ξεκουραστείς,να γίνεις εντελώς καλα!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...