Μετάβαση σε περιεχόμενο

✨️🌞Μωράκια Μαρτίου 2025 🌞✨️

Recommended Posts

στις πριν 5 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Τέλεια!!! Με το καλό οι αγορές σας! Σουτιέν θηλασμού εγώ δεν βρήκα σε μεγάλα νούμερα και μάλλον δεν θα χρησιμοποιησω..τι να κάνω..θα βολευτώ με αυτά που είχα στην εγκυμοσύνη είναι μαλακά χωρίς μπανέλες..

΅Εσώρουχα μιας χρήσης δεν έχω κοιτάξει είναι η αλήθεια..έχει σίγουρα το orchestra απλά δεν ξέρω αν έχει μεγάλα νούμερα. 

Φαρμακείο εγώ πήρα τα εξής:

Βαμβάκι, οινόπνευμα 70 βαθμών καθαρό για τον αφαλό, αποστειρωμένες γαζούλες, φυσιολογικό ορό για τη μυτούλα σε αμπούλες ένα πακετάκι..

πωπω κορίτσια σαν ψέματα μου φαίνεται που ξεκινάμε και αγοράζουμε. Εγώ τίποτα ακόμη να δω πότε θα το κάνω. Είχα τον άντρα μου άρρωστο τώρα αρρώστησε κ ο μικρός μου γιος!!! Μόλις έκανε πυρετό ενώ όλη μέρα έλεγε τα κάλαντα σήμερα.. αρρώστησε εκεί προφανώς και μετά πήγε βόλτα με το ποδήλατο χωρίς μπουφάν του φώναζα δε καταλαβαίνε! Συγχύστηκα πάρα πολύ αύριο άκυρα όλα ήταν να πάμε στη πεθερά μου θα πάει ο άντρας μου μόνο να πάρει το φαγητό σπίτι θα καθήσουμε.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

στις On 31/12/2024 at 11:05 ΠΜ, ο/η finallytheend είπε:

Σουτιέν  μεγάλο εγώ πήρα στα prenatal 

Αααα θα κοιτάξω... ευχαριστωωωωωω !! Καλή χρονιά με υγείααα με το καλό να κρατήσουμε τα θαυματάκια μας αγκαλιά το νέο έτος ❤️

στις On 31/12/2024 at 3:05 ΜΜ, ο/η NORATSALIKI είπε:

Ναι ε? Τι δεν σου άρεσε δηλαδή?

Πολύ πρόχειρα τα βρήκα.. δεν ξέρω!

στις On 31/12/2024 at 3:10 ΜΜ, ο/η NORATSALIKI είπε:

Τέλεια!!! Με το καλό οι αγορές σας! Σουτιέν θηλασμού εγώ δεν βρήκα σε μεγάλα νούμερα και μάλλον δεν θα χρησιμοποιησω..τι να κάνω..θα βολευτώ με αυτά που είχα στην εγκυμοσύνη είναι μαλακά χωρίς μπανέλες..

΅Εσώρουχα μιας χρήσης δεν έχω κοιτάξει είναι η αλήθεια..έχει σίγουρα το orchestra απλά δεν ξέρω αν έχει μεγάλα νούμερα. 

Φαρμακείο εγώ πήρα τα εξής:

Βαμβάκι, οινόπνευμα 70 βαθμών καθαρό για τον αφαλό, αποστειρωμένες γαζούλες, φυσιολογικό ορό για τη μυτούλα σε αμπούλες ένα πακετάκι..

Ευχαριστούμε πολύυ !! Πήραμε αρκετά πραγματάκια... Δεν βρήκα βαμβακερά φορμάκια όμως ρε κορίτσια... ακόμα έχουν τα φλις και είναι χόντρα  για την εποχή θεωρώ...

στις On 31/12/2024 at 8:46 ΜΜ, ο/η athrain είπε:

πωπω κορίτσια σαν ψέματα μου φαίνεται που ξεκινάμε και αγοράζουμε. Εγώ τίποτα ακόμη να δω πότε θα το κάνω. Είχα τον άντρα μου άρρωστο τώρα αρρώστησε κ ο μικρός μου γιος!!! Μόλις έκανε πυρετό ενώ όλη μέρα έλεγε τα κάλαντα σήμερα.. αρρώστησε εκεί προφανώς και μετά πήγε βόλτα με το ποδήλατο χωρίς μπουφάν του φώναζα δε καταλαβαίνε! Συγχύστηκα πάρα πολύ αύριο άκυρα όλα ήταν να πάμε στη πεθερά μου θα πάει ο άντρας μου μόνο να πάρει το φαγητό σπίτι θα καθήσουμε.

Ωωωω περαστικά σας!!!! Άστο και εγώ ακόμα αισθάνομαι απροετοίμαστη τελείως!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Ευχαριστούμε πολύυ !! Πήραμε αρκετά πραγματάκια... Δεν βρήκα βαμβακερά φορμάκια όμως ρε κορίτσια... ακόμα έχουν τα φλις και είναι χόντρα  για την εποχή θεωρώ...

Και εγώ έτσι λέω!! Πολύ διαφήμιση..επίσης.. 

Εγώ νοιώθω ότι πλησιάζουμε πλέον πολύ...νομίζω οτι θα φύγει αυτός ο μήνας γρήγορα.. κι αν πατήσουμε Φλεβάρη πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. 

Περαστικά στο αγόρι σου. Ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα..

στις πριν 5 ώρες, ο/η nikiev98 είπε:

Βαμβακερά σίγουρα θα βρεις στο Η&Μ και ίσως και κάποια λίγα στο Orchestra..

Κορίτσια καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα και με το καλό να δεχθούμε τα μωράκια μας!

Θέλω τη γνώμη σας... 

Ποιο από τα δύο στυλ θα αγοράζεται για το μαιευτήριο σε νυχτικό?

unalome260348 1-cr-1200x1500.jpg

nyxtika-kontomanika-plus-size_7-550x550.jpg

στις πριν 3 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Και εγώ είδα στο orchestra..

στις πριν 4 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Κορίτσια καλή χρονιά με υγεία και χαμόγελα και με το καλό να δεχθούμε τα μωράκια μας!

Θέλω τη γνώμη σας... 

Ποιο από τα δύο στυλ θα αγοράζεται για το μαιευτήριο σε νυχτικό?

unalome260348 1-cr-1200x1500.jpg

nyxtika-kontomanika-plus-size_7-550x550.jpg

Καλησπέρα εγώ σαν την πρώτη έχω πάρει αλλά θηλασμού. Μια σαν τη δεύτερη μου είχαν κάνει δώρο αλλά δεν την πολύ φόρεσα ούτε στο σπίτι, με ζεσταίνε, την ένιωθα πολύ κλειστή..κάπως έτσι!

Περαστικά κορίτσι μου! Πώς είστε?

Εγώ νοιώθω ότι πλησιάζουμε πλέον πολύ...νομίζω οτι θα φύγει αυτός ο μήνας γρήγορα.. κι αν πατήσουμε Φλεβάρη πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. 

Περαστικά στο αγόρι σου. Ελπίζω σήμερα να είστε καλύτερα..

Πράγματι πλησιάζουμε κι έχω αρχίσει να αγχώνομαι γιατί δεν έχω τίποτα έτοιμο...τώρα που θα ξεκινήσει η μικρή μου πάλι σχολείο, θα κάτσω τα πρωινά να τα βρω, να δω τι μου λείπει και να ξεκινήσω να οργανωνομαι!

Πήρα κι εγώ κάποια δώρα από συγγενείς, κυρίως ρουχαλακια και κάποια της αγόρασα εγώ για να βάλω κάτω από το δέντρο. Απο ζαρα πήρα κάποια βαμβακερα κι από h&m.

στις πριν 9 ώρες, ο/η Katerina1990 είπε:

Περαστικά κορίτσι μου! Πώς είστε?

Ευχαριστούμε! Τελικά δεν ήταν κάτι. Μια φορά έκανε λίγο πυρετό 38 και δεν ξανανέβασε, ήταν λίγο  κρύωμα, ζορίστηκε μάλλον στα κάλαντα το πρωί.. Σήμερα πήγα έδωσα αίμα για τις κλασικές εξετάσεις είμαι λίγο αγχωμένη!!

στις πριν 10 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

Στο orchestra έχει ωραία ρούχα και ποιοτικά και εμείς έχουμε κάρτα και ψωνίζω online αλλά έχει και κατάστημα κοντά μας.

Μανουλες Μαρτίου καλή χρονιά με υγεία κ ευτυχία ♥️ σε λίγο καιρό θα έχουμε αγκαλιά τα μωράκια μας! Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες❤️ 28 εβδομάδων σήμερα κ την επόμενη εβδομάδα έχω ραντεβού με την γιατρό να δούμε τον μικρό 🥰 

στις πριν 4 λεπτά, ο/η cat12 είπε:

Μανουλες Μαρτίου καλή χρονιά με υγεία κ ευτυχία ♥️ σε λίγο καιρό θα έχουμε αγκαλιά τα μωράκια μας! Εύχομαι ότι καλύτερο σε όλες❤️ 28 εβδομάδων σήμερα κ την επόμενη εβδομάδα έχω ραντεβού με την γιατρό να δούμε τον μικρό 🥰 

Καλή Χρονιά με υγεία!!! Να υποδεχθούμε με το καλό όλες τα μωράκια μας!! Άντε υπομονή θα το δείτε! Εμείς έχουμε Doppler στις 13 του μήνα. Πως τα πας γενικά με τις εξετάσεις όλα καλά; Το πρώτο σου μωράκι? Θύμισε μου..

στις πριν 1 ώρα, ο/η athrain είπε:

Καλή Χρονιά με υγεία!!! Να υποδεχθούμε με το καλό όλες τα μωράκια μας!! Άντε υπομονή θα το δείτε! Εμείς έχουμε Doppler στις 13 του μήνα. Πως τα πας γενικά με τις εξετάσεις όλα καλά; Το πρώτο σου μωράκι? Θύμισε μου..

Εγώ έχω 4 Φεβρουαρίου αργώ ακόμα για Doppler... Εξετάσεις λογικά θα μου γράψει την καμπύλη να κάνω κ έχω κ ενδοκρινολόγο οπότε θα δω τότε τι θα μου δώσει να κάνω... Πρώτο μου μωράκι ναι... Κ ένα αγγελάκι πριν από αυτό... Οπότε καταλαβαίνεις όλα μου είναι καινούρια ☺️ εσύ? Διαβάζω τα νέα σας αλλά είμαστε πολλά κορίτσια κ ξεχνάω! 

στις πριν 12 ώρες, ο/η finallytheend είπε:

στις πριν 16 ώρες, ο/η NORATSALIKI είπε:

Είδα κάποια ονλινε αλλά έχω μπερδευτεί με τις υφές... κοιτάω την σύσταση λέει 100 % βαμβάκι πχ .. αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι λεπτά ή χοντρά.

στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

Στο orchestra έχει ωραία ρούχα και ποιοτικά και εμείς έχουμε κάρτα και ψωνίζω online αλλά έχει και κατάστημα κοντά μας.

Μπορείς να βάλεις κάποιο λινκ από κάτι πουυ αγόρασες και το θεωρείς καλό για την εποχή. Προς το παρόν όλα τα ψώνια τα ΄΄εχω κάνει από κοντά και τώρα με αγχώνει το διαδικτυακό κομμάτι....

στις πριν 2 ώρες, ο/η cat12 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σου!!! Τέλεια!!!!!

στις πριν 2 ώρες, ο/η athrain είπε:

Εγώ πάντως για το Doppler που τον ρώτησα μου είπε προς το παρόν το αφήνουμε για πιο μετά.. Σήμερα είμαι 30 + 1 !! Τι να πω ....

στις πριν 4 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Καλή χρονιά κορίτσι μου με το καλό το μωράκι σου!!! Τέλεια!!!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Καλή χρονιά κ σε εσένα ότι καλύτερο εύχομαι ♥️

στις πριν 23 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Εγώ πάντως για το Doppler που τον ρώτησα μου είπε προς το παρόν το αφήνουμε για πιο μετά.. Σήμερα είμαι 30 + 1 !! Τι να πω ....

Καλημέρα! Κι εμένα μου το βάλε 33+2 να το κάνω, οπότε μια χαρά είστε, έχουμε καιρό!

στις πριν 39 λεπτά, ο/η nikiev98 είπε:

Εγώ έχω στις 16.. 30+6 σήμερα..

στις πριν 13 λεπτά, ο/η Katerina1990 είπε:

Καλημέρα! Κι εμένα μου το βάλε 33+2 να το κάνω, οπότε μια χαρά είστε, έχουμε καιρό!

Τέλεια!!! 

στις πριν 8 λεπτά, ο/η finallytheend είπε:

Εγώ έχω στις 16.. 30+6 σήμερα..

Με το καλό κορίτσι μου ❤️

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...